TOP 5 kozmetických produktov za rok 2019

By Zuzulienka - 19.1.20

Tento článok pôvodne ani nemal vzniknúť, lebo ma akosi nenapadal dostatok produktov, ktoré som si za minulý rok obľúbila, a ktoré by som zaradila medzi tie naj za rok 2019. Vždy som ale takéto zhrnutia kozmetiky za predošlý rok robila, tak mi to nedalo.
A ako som si tak jedného dňa prechádzala blogom a minulými článkami, zistila som, že také produkty sú - no nie veľa - a rozhodla som sa ich vybrať aspoň 5.
Päť tých naj, ktoré som si obľúbila, ktoré som si po spotrebovaní už stihla kúpiť znovu a ktoré sú tak skvelé, že si ich v budúcnosti ešte určite kúpim.





Telo: Deodorant DOVE
Deodorantom príliš neholdujem.. keď už, tak antiperspirant prosím. Ale tento sa mi tak zapáčil svojou vôňou, že som si ho kúpila znovu, hneď ako sa mi minul. Tá vôňa je taká iná, svieža, trochu exotická, proste nie ako bežný deodorant. Odporúčam vyskúšať.

Vlasy: Suchý šampón NIVEA
Tak toto je asi naj suchý šampón, aký som kedy vyskúšala Je fajn, že Nivea ich robí v odtieňoch aj pre blondíny, aj brunetky. Ja mám ten blond a okrem toho, že pekne sviežo vonia, tak vlasy naozaj aj zachráni, osvieži a vysaje z nich mastnotu, keď nestíhate, alebo sa vám naozaj nechce umývať vlasy.


Pery: Lesk na pery RIMMEL
Lesky na pery nepoužívam, ale tento ma zaujal hneď na prvý pohľad. Lákavý výzor, krásny odtieň, sladká vôňa a pery nielen jemne zafarbí do ružova, ale na nich aj dlho vydrží a vôbec nelepí.
Ešte stále ho mám, no zima nie je veľmi vhodná na nosenie leskov, tak s ním počkám do jari.


Oči: Riasenka MAX FACTOR
Túto riasenku som dostala ako darček a musím povedať, že veľmi pekne zaň ďakujem. Je totiž úžasná a rada by som si ju kúpila znovu, len mám taký pocit, že sa už nepredáva, alebo aspoň u nás na SK sa nepredáva. Riasy krásne zvýrazní, oddelí, nezlepí ich, nedrobí sa, oči majú krásny vzhľad. Za mňa fakt jednotková riasenka. Bohužiaľ, foto len ilustračná, nestihla som si ju odfotiť, kým ešte pekne vyzerala...


Pleť: Makeup AVON Power Stay
Makeup sa ku mne dostal až v závere roka, a v tom čase som ho začala aj používať. A pokojne ho môžem zaradiť medzi moje top makeupy všetkých čias. Sadol mi nielen odtieňom, ale celkovo. Na pleti krásne drží, zjednotí ju, nevysušuje - čo veľmi oceňujem, jednoducho je skvelý! Určite vám o ňom ešte budem písať.


Zaujímavé, ako mi to pekne vyšlo, pre každú časť tela nejaký produkt. ☺☺☺
A čo bol váš top kozmetický produkt za minulý rok? Našli by ste nejaký?

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Mám zkušenost jen s Dove deodorantem, který kupuji pravidelně - ale teda ten s kokosovou vůní. Přijde mi fakt super. Ostatní produkty jsem ještě nikdy nezkoušela.

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zkusila jsem jen make-up od Avonu, ale tam jsem se trochu netrefila odstínem, tak si chci objednat jiný, věřím, že budu taky spokojená. Ráda bych vyzkoušela i ostatní produkty, nejvíc asi suchý šampon, ten mi zrovna doma dochází, tak vím po kterém v obchodě sáhnu:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Suchý šampon od nivei musím vyskúšať

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Deodoranty od Dove mám ráda, tento jsem zatím neměla. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dobrý deň, Lucia Žitňanská, takmer som prišiel o život, keď moja štvorročná milenka zostala s inou ženou. Každý deň som plakal a triezvy, až kým to nebolo také zlé, že som prišiel o pomoc na internet. A videl som svedectvo kúzelníka, ktorý pomáha dáme menom Denisa Saková, a povedal som, že to skúsim, tak kontaktujem ho za pomoc a vrhá na mňa milostné kúzlo, ktoré používam pri získavaní mojej lásky späť a teraz som šťastná žena. Za to, čo si pre mňa urobil, neprestanem zdieľať tvoje dobré meno ľuďom tam za dobrú prácu, ktorú si pre mňa urobil. Dúfam, že Boh vám žehná, pretože mi pomáhate získať moju lásku späť. Je ideálne, keď som to publikoval v miestnych novinách pre Dr. Amiso v iných, aby som k nemu priviedol viac zákazníkov. , V prípade problémov so zdravím alebo vzťahom, tehotenstva alebo rakoviny, prípadov HIV alebo rozvodu vám vaša spoločnosť odmietne zaplatiť. V prípade akýchkoľvek problémov ho kontaktujte na herbalisthome01@gmail.com a on je jedinou odpoveďou na všetky vaše problémy.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dove příliš v oblibě nemám, za to Nivea v kosmetice je mým oblíbencem. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj,
    od Dove a Nivey si kupuji deodoranty bez hliníku a jsem s nimi spokojená. Mými oblíbenci by byly micelární voda Mixa, krém na pleť od Esteé Lauder, lesk na rty Yves Rocher a peeling na tělo od Ziaji:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!