Kozmetika Eucerin - pre citlivky ako stvorená

By Zuzulienka - 6.1.14

Dnes tu mám pre vás po dlhšom čase trošku kozmetický článok,. Bude sa týkať kozmetiky Eucerin. Eucerin určite každá z vás pozná, tvorí ju rad produktov, vyvinutých hlavne pre ľudí s citlivou pokožkou. Keďže aj moja pokožka je "citlivka", veľmi ma potešila možnosť spolupráce s portálom blogerky.cz na spomínanú Eucerin kozmetiku


Kozmetika Eucerin má za sebou už viac ako 100-ročnú históriu. Za ten čas si prešla zmenou názvu, inováciou, či rozšírením produktového radu. Dnes táto kozmetika ponúka celkom širokú škálu produktov na pleť, telo, či vlasy. Ja som si na vyskúšanie vybrala tri rôzne produkty:
- Čistiaci pleťový gél DermatoCLEAN
- Neutralizujúci denný krém Anti Rotungen
- Regeneračný krém na ruky 5% UREA

Čistiaci pleťový gél Eucerin
Gély na čistenie pleti mám asi najradšej zo všetkých produktov určených na čistenie pleti. Ľahko a jednoducho sa s nimi pracuje, netreba používať žiadne tampóny, len nanesiete na navlhčenú tvár, vyčistíte a zmyjete. Tak je to aj s čistiacim gélom od Eucerin. Gél je jemnej gélovej konzistencie, na vyčistenie celej tváre a zmytie makeupu vám bohato postačí množstvo 1 väčšieho hrášku. Viete si potom asi predstaviť ako dlho môže táto 200ml fľaštička vydržať... Používam ju už asi mesiac každý deň a odbudla z neho približne 1/5.
Môžem však povedať, že gél je naozaj jemný, dôkladne vyčistí (po pretretí tváre tampónom, zostane tampón čistý), nijako neštípe a ani nevyvolal u mňa žiadnu alergickú reakciu. Čo mi trošku vadí, je jeho bezparfémovosť, aspoň úplne jemnulinká parfemácia by tam mohla byť, lebo takto mám skôr pocit, že smrdí.


Neutralizujúci denný krém Eucerin
Krémy na tvár sú moja večná dilema. Akosi som stále nenašla ten pravý, ktorý by ma na tvári neštípal, nespôsoboval začervenie, bol dostatočne hydratačný a nemastný. Preto už dlhšie zostávam pri obyčajnej Nivee, ktorá toto spĺňa.
Avšak veľmi milo ma prekvapil tento krém od Eucerinu. Jemný krémik so zeleným nádychom sa ľahko rozotiera, neutralizuje červené a citlivé miesta na tvári a hydratuje. Naozaj toto všetko spĺňa. Nebojte sa, že by ste boli od neho zelené. Krém sa už pri rozotieraní pekne vpíja do pleti, rýchlo celý vsiakne a po zelenej farbe ani stopy. Je celkom vhodný aj ako podklad pre makeup.



Regeneračný krém na ruky Eucerin
Bez krému na ruky si už neviem predstaviť svoj deň. Možno je to už zdravotný problém, ale proste po každom umytí rúk mám potrebu si ich nakrémovať, inak ich mám suché a neviem tak fungovať. Je však len málo krémov, ktoré mi naozaj pocit hydratácie zanechajú dlhú dobu. Mám už zopár obľúbencov a myslím, že k ním pokojne môžem zaradiť aj tento krém od Eucerinu, ktorý obsahuje 5% urey a kyselinu mliečnu a tak mi poskytne naozaj skvelú a dlhodobú hydratáciu. Naviac by mal zmierňovať svrbenie a upokojovať podráždenie, to som bohužiaľ zatiaľ nemohla postrehnúť, keďže také problémy sa u mňa nevyskytovali.



V konečnom dôsledku môžem povedať, že som s výrobkami veľmi spokojná a nehovorím to len preto, že mi boli poskytnuté na recenziu. Kozmetika Eucerin je po mojom zhodnotení naozaj vhodná na citlivú pleť, ktorú má dnes asi veľa ľudí. Takže pokiaľ ste ju ešte neskúšali a stále hľadáte to pravé pre vašu "citlivku", hor sa na Eucerin.

Aké máte skúsenosti s Eucerinom vy?
Želám krásny deň a dobrú chuť k obedu!

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. ten gélik by som vyskúšala :) škoda že nevonia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to je fakt škoda, tiež by som privítala aspoň jemnú vôňu sviežosti

      Odstrániť
  2. Od značky Eucerin jsem měla vzorečky a musím říct, že jejich krémy a tělová mléka se moc hezky a rychle vstřebávají a velmi příjemně a jemně voní.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no tento akosi nevonia nijako. Ale tak zas chápem, že schválne majp niektoré krémy také, pretože citlivá pleť je citlivá aj na parfumáciu.

      Odstrániť
  3. Ja som z Eucerinu vyskúšala hlavne produkty z radu DermoPurifyer, ktoré sú určené pre problematickú pleť a som s nimi spokojná. A z tvojej recenzie vlastním tiež ten krém na ruky, dostala som ho na vianoce, zatiaľ som ho použila len párkrát, ale som s ním spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je dobre. Ten krém sa mi tiež páči, je jemný a hydratuje

      Odstrániť
  4. Ten gel mě zaujal hodně, teď jsem jen tak z hecu používala Cien z Lídlu a šíleně jsem po něm olezla, naskákaly mi pupínky, oční okolí i čelo bylo hrozně napnuté, takže bych ráda zkusila něco, co tyhle věci nezpůsobuje. Takže děkuji za tip. :) Jinak pro citlivky, myslím tím extrémní citlivky je absence vůně dost podstatná, protože právě i parfém může způsobovat vyrážky a další neplechy. :) Takže pokud to nějak závažně nesmrdí, tak do toho jdu! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Napriek tomu, že mám rada lekárenskú kozmetiku Eucerin nejak stále prehliadam. Rada by som niečo od nich vyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tyhle mam taky rada
    betsmix.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Od eucerinu jsme doma měli pleťové mléko a tonikum, ale na trhu je toho tolik že postupně zkouším jiné značky :)

    nicolexs.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Prosím niee, voňať nieee. Keď niečo naozaj pekne vonia, je pridaná chémia. Možno menej, možno viac, ale je tam parfum. Ja vždy voniam a akonáhle mi niečo vyslovene vonia ,tak to nekupujem. Mam citlivú pleť a kde je pridaný parfum, končím. Takže toto je úplne ideálne.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!