Môj beauty večer

By Zuzulienka - 16.1.14

Občas sa treba rozmaznávať... Ja som si také rozmaznávanie dopriala práve včera. Včera bol totiž posledný deň môjho voľna a tak som si povedala, že sa musím dať trochu dokopy. Urobila som si beauty večer. Bežne asi každá sa večer iba odlíči, umyje zuby, hodí sprchu, nakrémuje (niekedy sa krémovanie vynechá).

Ja som okrem tohto do včerajšej starostlivosti pridala peeling, pedikúru, holenie....
A použila pri tom všetky tieto produkty:


Všetko som začala sprchou. Sprchou s peelingom od Avonu. Peeling naša pokožka občas potrebuje, pomôžeme jej tak zbaviť sa starých odumretých buniek a vyhladíme si pokožku.
Peelingy od Avonu mám veľmi rada. Tento konkrétne vonia sviežo a tropicky. Ak si s ním vydrhnete celé telo, odvďačí sa vám za to naozaj jemnou a vláčnou pokožkou, ktorá navyše zostane aj hydratovaná.




Samozrejme, že peeling nevyčistí všetko, a preto som použila aj sprchový gél. Aktuálne som si veľmi obľúbila sprcháče Playboy. Páčia sa mi asi všetky, páči sa mi ich vôňa, obal, konzistencia. Sú jednoducho skvelé.


No a nakoniec, kým som bola ešte vo vani, tak som si pemzou trochu prešla suché päty, taktiež pre odstránenie odumretých buniek, aby boli pätičky krásne hladké. Používam takúto praktickú pemzu od Baley, ktorá je z jednej strany jemnejšia a z druhej drsnejšia.


Po opláchnutí a vysušení nasledovalo holenie. Na holenie už veľmi dlho používam gél od Baley. Gél sa po rozotretí zmení na penu, príjemne vonia a holenie s ním ide jedna radosť. Mám tento gél rada, je lacný a splní svoj účel až nadpriemerne. U strojčeka som už dávno verná Venusu, iný som tuším ani nikdy nemala.


Po holení nasleduje krémovanie. Pred pár dňami som pri návšteve dmky zbadala kdesi v regále túto penu (zase Balea), zapáčila sa mi a tak som si ju kúpila. Preto som ju hneď včera vyskúšala. Poviem vám, že tá pena je na zjedenie. Má jemnú konzistenciu, ľahko sa rozotiera a čo je hlavné vonia po malinách. Ak milujete malinové vône, prídete si na svoje. Ja som takmer celé telo zahalila do tejto sladkej vône.


Kým sa pena trochu vstrebávala, bol na rade peeling tváre. Bežne sa odporúča používať ho 2 - 3 krát týždenne, no to by moja pleť nezvládla, preto ho používam tak raz za 10 dní. Áno, vidíte dobre, opäť je to Balea a opäť malinová. Mám proste túto značku rada.


Po vypeelingovaní a vysušení tváre je na rade hydratačný krém. Už veľmi dlho používam tento univerzálny - Nivea Soft. Máloktorý krém mi tak vyhovuje a nerobí žiadne problémy.


Pod oči som naniesla tento gélik od Yves rocher, ktorý by mal zabrániť opuchnutiu a vačkom pod očami. A on naozaj funguje. Vždy keď ho použijem, nemám ráno také unavené oči.


Samozrejme, nezabudla som ani na zúbky a poriadne ich vyčistila. Aktuálne používam bieliacu zubnú pastu od Sensodyne. Nepatrí totiž k tým agresívnym pastám, ktoré vám sľubujú rýchle vybielenie, ale bieli pomaličky a postupne. Kefku už jedine Curaprox. Tak som si ju obľúbila, že inú si už nekupujem.


Potom nasleduje balzam na pery. Myslím, že toto Labello sa stane mojím druhým najobľúbenejším.


Nakrémovanie si zaslúžia aj päty, ktoré nás celý deň nosia. Na tie tu mám špeciálny krém od Avonu, ktorý už mám doma dlho, no až včera som ho použila prvýkrát. Je jemný, ľahko rozotierateľný a má aj príjemnú vôňu.


No a konečnou zastávkou sú ruky. Na tie som použila Eucerin krém, ktorý je naozaj výborný.


 A úplne poslednou bodkou k "dokonalosti" je toto duo - šampón Schauma Silver a Marocký olej od Avonu - ktoré som však použila až dnes ráno, pretože vlasy umývam vždy až ráno, aby boli svieže a čerstvé.


A taký bol môj beauty večer. Ráno som sa už len nalíčila, použila antiperspirant a parfém (a samozrejme umyla tie vlasy).
Ako vyzerá váš beauty večer? Používate niektorý z mojich produktov?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

26 komentárov

  1. Malinova Balea vypada skvele, obe. Taky si rada delam ruzne peelingy, masky apod. Jediny co nepouzivam je pena na holeni, vystacim si s vodou...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj tak sa da. No mne je prijemnejsie holenie s tymto gelom :)

      Odstrániť
  2. Ja mám tú sadu Nivei... sprcháč, telové mlieko, antiperspirant.. a tiež sú malinovej vône .. a myslím, že si teraz asi budem častejšie kupovať tieto malinové vecičky.. voňajú naozaj príjemne a sladko. A ja sladké môžem. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hi, great post!, You want us to follow?, Please tell me. I'll wait.
    http://prettytendency.blogspot.com.es/
    Kisses.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Po tých malinových vecičkách od Balei sa mrknem. Sú mi velmi sympatické :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jééé, koukám, že používáme pár stejných věcí :-)) úplně jsi mě nalákala na tu malinovou Baleu, asi se po ní budu muset podívat :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gel od Balea jsem měla taky a byla jsem s ním spokojená. Momentálně používám pánskou holící pěnu od ISANY a jsem s ní velmi spokojená. Jinak někdy je potřeba udělat si takovýhle "svůj den" :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Panska pena? V podstate to je asi jedno, ucel urcite splni :)

      Odstrániť
    2. Ano, je pánská, ale výborná! :)

      Odstrániť
  7. Gél Balea je super, ja si ho kupujem neustále, pekne vonia. Olej na vlasy z Avonu mám tiež, podľa mňa je to super vecička a obal sa mi hrozne páči. Ten peeling od Balei ma fakt zaujal, pre aký typ pleti je určený?Ešte som sa po ňom v obchode nikdy nepozerala, ružové veci sú totiž väčšinou pre citlivú pleť a to tá moja nie je.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten peeling je pre vsetky typy pleti. Je naozaj taky jemny, ze neublizi asi ziadnemu typu. Takze ruzova uz nie je len pre citlivky :)

      Odstrániť
  8. Balea je skvělá značka,její výrobky mají skvělou vůni.Nivea soft krém také používám a vyhovuje mi.Na gel na oční okolí od Yves Rocher se určitě v obchodě podívám a rára ho vyzkouším.:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já tyhle beauty večery miluju. Někdy je mám snad víc ráda, než večírky. :D :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Takmer všetky produkty používam :P až na tu shaumu, tie sampony mi nikdy nesadli

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Beauty večery miluju a stejně tak jsem milovala sprcháč od playboye, hrozně se mi líbila jeho šťavnatá vůně :).

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Taky mám ráda, když si můžu udělat svou beauty hodinku s maskou, peelingem a celkově rozmazlováním :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. maybe we can follow each other? let me know! <3
    shootingdiamond.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tá balea vyzerá super ... ale neveríííím, že až toľko výrobkov sa dá použiť naraz :D musím aj ja takéto niečo skúsiť :) ďakujem za tip :D

    Nikkienka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. občas áno, ale nie každý deň :) denne používam iba sprcháč a telové mlieko + zuby a odličovač :)

      Odstrániť
  15. Na ten holící gel se musím podívat.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!