Čo vďaka blogu robím už inak

By Zuzulienka - 11.1.14

Blogerský svet je v dnešnej dobe naozaj veľký. Až tak veľký, že niekedy strácame prehľad v blogoch, ktoré sledujeme a po čase nás možno začnú niektoré nudiť. Na druhej strane sa však môžeme všeličomu priučiť, inšpirovať sa, alebo kadečo vyskúšať. Ja som za dobu fungovania svojho blogu začala robiť veľa vecí inak, vyskúšala som kopec kozmetických noviniek, spolupracovala s niekoľkými firmami a hlavne inšpirovala sa vami - milé blogerky :) Pretože to pre mňa vo veľa prípadoch ste.

V čom som sa teda zmenila a čo robím inak, od kedy mám blog? Je toho len pár, ale aj to je niečo :)


- používam rúže na pery - tak tie som kedysi neznášala, alebo lepšie povedané vadili mi. Vždy mi prišlo zbytočné si rúžovať ústa, keď tá farba sa častým pitím, či jedením aj tak zmyje a ktovie čo všetko s tým rúžom zjeme. Pri sledovaní vás som si ale uvedomila, že je to pekné, dokáže to oživiť tvár a dodať celkový šmrnc. Tak aktuálne mám doma asi 6 rúžov.


- obočie si maľujem tieňmi na to určenými, namiesto ceruzky. Dovtedy som ani nevedela, že niečo také funguje. Je to praktickejšie, jednoduchšie a lepšie to zvýrazní obočie.


- občas použijem štetec na nanesenie makeupu - skúšala som to zatiaľ len párkrát, no treba mi v tom získať potrebnú prax. Je celkom fajn si pri nanášaní makeupu nezamazať ruky :)


- znovu si oči maľujem aj pomocou tieňov - dávnejšie som ich používala a potom som na ne akosi zanevrela. No keď vidím, čo všeličo sa s nimi dá vykúzliť, tak si občas nimi očká primaľujem aj ja.


- relaxujem vo vani - to kedysi nebol pre mňa relax, nechcelo sa mi len tak ležať vo vani. No v poslednej dobe som tak už niekoľkokrát relaxovala s časopisom, drinkom v ruke a hlavne s mojou polovičkou.


- opäť nosím hodinky - kedysi som ich nosila, potom som na nejaký čas prestala a pred nejakým časom som zistila, že sú stále krásnym doplnkom, ktorý by sme nemali vynechávať. Preto som si hneď jedny nové kúpila a ďalšie sú aktuálne na ceste.

Okrem toho som vyskúšala aj bláznivé Pupa laky, krabičky krásy, či rôzne iné značky kozmetiky, o ktorých som si mohla prečítať na vašich blogoch. O tom však niekedy inokedy.

Je niečo, čo aj vy v kozmetike robíte už inak a naučili alebo inšpirovali vás k tomu práve iné blogy?
Krásny zvyšok soboty!

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Ja som začala skúšať si robiť nejaké vzory na nechtoch vďaka niektorým blogerkám, len škoda, že ja nemám tú šikovnosť ako ony.. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rtěnky jsem taky vůbec nenosila. Jen samé lesky, teď už se to pomalu učím. Štětec na makeup jsem se taky naučila používat až s blogováním. Dřív jsem ho nanášela prsty a nebo houbičkou.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež štetec na make-up používam až teraz. A vďaka blogu mám velmi rada color tattoo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Presne sa to zhoduje s tým, čo vďaka blogu robím inak aj ja :)

    werushberry.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :) hehe občas použijem štetec na makeup, aké zlaté :)) .. ale to s tým obočím ..postupne sa k tomu dostávam aj ja :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!