Bel for Baby

By Zuzulienka - 2.10.15

Krásne už októbrové ránko!

Na blogu som sa rozhodla ho začať recenziou niekoľkých produktov od značky Bel. Myslím, že túto značku vám nemusím nijako zvlášť predstavovať, určite každá máte odskúšané odličovacie tampóny Bel, ktoré dostať takmer v každej drogérii. Táto recenzia však bude na produkty Bel Baby, teda určené na starostlivosť o bábätko, či pre pohodlie mamičky. Predstavím vám presne 4 produkty, ktoré môžete vidieť na obrázku.


Jedná sa o: 
- prebaľovacie podložky Bel Baby
- lhčené obrúsky Bel Baby
- prsné tampóny Bel Baby
- vatové tyčinky Bel Baby
Všetko sú to potrebné a užitočné veci, či už pre vaše bábo, alebo priamo pre vás. Poďte sa teda na ne so mnou pozrieť bližšie.

Každodenné prebaľovanie je u bábätiek nutnosťou. Aby ste sa pri tom obaja cítili čo najpohodlnejšie, treba sa na to dokonale pripraviť. Myslím, že asi každá mamička sa ešte pred narodením dieťatka vybaví umývateľnou prebaľovacou podložkou, či rovno prebaľovacím pultíkom. Áno, je to dobrá vec,  a aj ja som si kúpila prebaľovaciu umývateľnú veľkú podložku. No oveľa viac využívam jednorázové prebaľovacie podložky. Striedam rôzne značky, no Bel Baby sú asi jedny z najlepších. V balení ich nájdete 10, cenovo patria k tým lacnejším a celkovo mi tento výmysel príde veľmi praktický. Takúto podložku totiž môžete so sebou zobrať na cesty, na prechádzku a ľahko prebaliť bábo v kočíku, či kdekoľvek doma. Nemusíte vždy utekať k prebaľovaciemu pultíku, ale jednoducho si prinesiete podložku na miesto, kde ste práve s bábätkom a tam ho prebalíte. A ak by ste náhodou oponovali, že to je len ďalšia zbytočnosť a ďalší odpad, tak vedzte, že aj keď tie podložky majú názov "jednorazové", môžete ich použiť opakovane, kým sa vám nezašpinia. A ak ste šikovná, tak aj pri veľkej nehode, viete bábútko prebaliť bez toho, aby ste podložku zašpinili. A ďalšie plus je, že pri prebaľovaní drobca môžete aj pohodlne sedieť napr. na posteli, kde si aj jeho položíte na podložku. Takže za mňa jednotka s hviezdičkou týmto produktom.




Vlhčených obrúskov mám poskúšaných veľa. Pripravujem o nich aj jeden samostatný článok. A jeho súčasťou budú určite aj tieto modro-biele. Poviem vám, že patria k tým lepším. V balení nájdete 60ks. Sú vhodné nielen na zadoček bábätka, ale aj na ostatné časti tela. Teda pokojne ho môžete poutierať, ak sa uslintá, zašpiní si rúčky, či tváričku. Utierky sú neparfumované, čo je len ďalšie plus. Čím menej chémie v nich, tým lepšie. Nevýhodou je akurát horšie oddeľovanie jednotlivých obrúskov, teda keď v rýchlosti potrebujete niekedy vytiahnuť jeden a máte k dispozícii len jednu ruku, ťahá sa ich viacero.




Áno, aj tie patria do výbavy bábätka. Určite však viete, že uši a hlavne malé ušká netreba zbytočne prehnane čistiť, čistia sa totiž samé. Preto ani bábätku nie je potrebné ich čistiť vatovými tyčinkami až úplne hlboko. U bábätiek sa to asi ani nedá, keďže sa stále mrvia a pri takýchto úkonoch máme skôr obavy, aby sme im neublížili. No a práve tieto vatové tyčinky sú presne tak prispôsobené. Pred ukončením sú rozšírené tak, aby bolo s nimi nemožné dostať sa hlbšie, Preto sú dobré na vonkajšie čistenie ušiek a ich okolia. Balenie obsahuje 56ks.




Aj pre samotné mamičky tu niečo máme. Prsné vložky sú pohodlným doplnkom, ak bábätko kojíte. Nemusí, ale môže sa vám stať, že mliečko bude samovoľne vytekať a vy predsa nechcete chodiť s fľakmi na tričku. Tieto prsné vložky tomu zabránia. Jednoducho ich vložíte do podprsenky, zozadu majú dokonca lepiaci pásik (osobne mi príde ako zbytočnosť, ja ich vždy iba vložím a držia) a nemusíte sa obávať nepríjemných nehôd. Bel Baby sú síce na môj vkus trochu hrubé, ale pod oblečením to naozaj nevidno a sajú veľmi dobre.




Mamičky, nemamičky, máte skúsenosť s produktami Bel?
Krásny piatok!

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Určite praktické vecičky a malý na tom obale sa mi trocha podobá na Nikolaska:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Me encanta el post. Cosas muy practicas. Un beso

    http://todreamtheimpossiblemnoeliaco.blogspot.com.es/2015/10/hooded-zipper.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Všetko sú to praktické vecičky. Ja ako maminka mám odskúšané. Akurát vatové tyčinky používam klasické. Lucka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!