Moja skúsenosť s kozmetikou Farmasi

By Zuzulienka - 16.9.22

Farmasi - hovorí vám tento názov čosi? Alebo, že vôbec nič? Ja som o tejto kozmetike vždy predtým len počula a registrovala som ju, no nikdy nič neskúšala. Až kým sa mi nenaskytla možnosť ju vďaka spolupráci vyskúšať. Bolo to presne minulé leto, keď sa mi dostala do rúk.

Prišiel mi domov jeden balíček, plný rôznych produktov a tak som sa pomaly pustila do testovania. A konečne aj do tohto článku. 


Kozmetika Farmasi je známa tým, že produkuje kvalitné, zdravé a prírodné produkty. Vyrába sa v Turecku v Instanbule a jej portfólio tvorí momentálne niečo cez 2000 produktov dekoratívnej, telovej, vlasovej kozmetiky, či parfumov, ekologických čistiacich prostriedkov, a iné.

Svoje výrobky predáva výlučne formou MLM (multilevel marketingu) katalógovým predajom. Osobne nemám rada tento typ predaja, alebo lepšie povedané - nerobila by som to, ale očividne Farmasi má kopec šikovných ľudí, ktorí v tom vedia chodiť, o čom svedčí aj to, že svoje výrobky ponúkajú vo vyše 120 krajinách.

Jedným z takých šikovných ľudí je istotne aj Katka , vďaka ktorej som mala možnosť produkty vyskúšať, a ktorej za túto možnosť veľmi pekne ďakujem.

Poďme sa teda na ne pozrieť:
Presne 7.mája 2021 mi domov dorazila táto krabička:


Dekoratívna kozmetika:



Ako isto vieme základom každého dobrého makeupu by mala byť podkladová báza, ktorá pleť vyhladí a pripraví na aplikáciu makeupu. Tento produkt to spĺňa, je priehľadnej gélovej konzistencie, ľahko sa rozotiera, rýchlo vstrebáva, pleť je na makeup pripravená.

A hlavne, ak použijete make-up z tej istej rady.
Pretože toto je veľmi zaujímavý a dobrý makeup, ktorý na vašej pleti zakryje všetky nedostatky, krásne ju vyhladí, rozžiari a teda naozaj vyzerá, akoby bola vaša pleť upravená nejakým filtrom. Fakt odporúčam, mne sa veľmi páčil.


Oči sú naším zrkadlom, a keď ich pohľad ešte prehĺbime nejakou dobrou riasenkou, tak nie je o čom. 
Táto riasenka bola mojim najobľúbenejším produktom zo všetkých otestovaných Farmasi produktov.
Je jednoducho úžasná! Zozačiatku som mala pocit, že riasy zlepuje, ale po pár používaniach sa to stratilo a riasy po vykreslení s ňou boli dokonalé. Krásne oddelené, predĺžené, jednoducho presne také, aké riasy majú byť.



Dlhotrvajúci očný tieň - odtieň Orange Pop - pekný metalicko oranžový tieň, ktorý na očiach fakt dlho vydrží a myslím, že sa aj hodí do nadchádzajúceho jesenného obdobia. Len škoda, hľadala som ho na stránke Farmasi - pravdepodobne, už asi nie je v ponuke.


Podkladový balzam na pery - taký priemerný produkt. Tým, že ja rúže až tak nepoužívam, tak asi neviem oceniť jeho efektivitu a je pre mňa nie veľmi využiteľný. Ale nakoľko sa dá používať aj ako len balzam na pery, tak v tomto ohľade je príjemný. Pery vyhladí, hydratuje a chráni.


Tekuté matné rúže - tieto rúže som dostala v 2 odtieňoch - Muave Pink a Perfect Rose. Ako prvé ma na nich uchvátila tá krásna vôňa. Majú príjemnú krémovú textúru, zmatňujúci efekt a na perách držia fakt veľmi dobre.



A makeup so všetkými produktami:


Tónovací krém 2v1 - tento krém som si veľmi obľúbila. Ľahký, hydratačný, príjemne voňajúci, no ako stvorený pre svieže letné dni, kedy vaša pleť nepotrebuje nič iné, len takýto ľahký nádych.



Telová kozmetika
Sprchový gél s vôňou kokosu
Klasika, ktorou nič nepokazíte. Svoju službu si splní, umyje, hydratuje, osvieži a veľmi pekne vonia.


Opaľovací olej
Oleje mám pri opaľovaní najradšej a tento nebol výnimkou. Veľmi dobre sa rozotieral, krásne voňal a pokožku hydratoval a bezpečne sa vďaka nemu opálila.


Starostlivosť o pleť:
Pleťová voda Dr. Tuna s vôňou ruže - nakoľko pleťové vody veľmi nepoužívam a vôňu ruží v kozmetike tiež nemusím, tak si ma tento produkt nezískal. Aj som ho skúsila, no po pár použitiach ostal stáť zabudnutý v kúte. Kto má ale rád pleťové vody a vôňu ruží - tak možno bude pre vás ten pravý.


Gel Cleanser Age reversist - čistiaci gél, ktorý pravdupovediac bol zvláštny. Mal takú čudnú konzistenciu, ktorou som nevedela pleť dobre vyčistiť. Taktiež po pár použitiach som ho prestala používať.

Beauty Essence Tonic Spray - tento sprej bol osviežujúci, no tiež ma veľmi neoslovil. Myslím, že veľa produktov si človek obľúbi alebo neobľúbi už len z toho dôvodu, či bežne takýto typ výrobku používa. Ja nie, takže som akosi ani nevedela, kedy a ako ho presne používať, no jednoducho k môjmu životnému štýlu nejak nesedel.


Tak čo vy a Farmasi? Poznáte, skúšali ste, máte radi?
Ktorý produkt z mnou vyskúšaných vás najviac zaujal?

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Farmasi kozmetiku poznám a zatiaľ som bola vždy spokojná, hlavne konturovacia paletka je skvelá taky tip odomňa a telová kozmetika, inak s týchto výrobkov som nič neskúšala

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O značce jsem slyšela, ale zatím jsem neměla možnost jí vyzkoušet. :) Nicméně vypadá velmi zajímavě a možná po nějakém produktu na zkoušku mrknu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Farmasi jsem vyzkoušela díky své kamarádce, která s nimi spolupracovala. Dostala jsem od ní pár produktů k narozkám. No super byla černá maska na obličej, která vytrhala i chloupky. :D
    Z těchto produktů mě určitě zaujal ten makeup. Já sice konečně našla svůj padnoucí makeup od Estée Lauder, ale proč nevyzkoušet i jiný.. třeba bude ještě lepší. :D Ale já obecně miluju kosmetiku, takže stále zkouším něco nového. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O značce vím, ale jediný produkt který znám z vlastní zkušenosti je jejich BB krém. Z těchto produktů mě nejvíc zaujal make-up a tónovací krém:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je super, že ti některé produkty sedly a naopak si můžeme přečíst i méně uspokojivé dojmy u ostatních - není nad upřímnou recenzi a díky za tenhle článek! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je lepšia oproti Podobne predavanej Avon značke nakoľko u mnohých známych sa vytvárali aj kožné alergie. NEPOUŽÍVA AZ TOLKO alergénov, ale po preloženi látok v zložení produktov , snaží sa obmedziť všetko čo by spôsobilo alergiu. No napriek tomu sú tam chemické látky- konzervačných aby tovar vydržal a nespresnil. V tých v drogeriacg je ich tak omnoho viac. Ale i tak nezaručuje žiadnu bio kozmetiku. Pre alergikov čo je ich čoraz viac odporúčam stále umývanie mejkapu handričkou na mejkap pomocou vody! Žiadnych tonikum. Kúpiť si len veci z lekárne. Ale i tam treba byť v dnešnej dobe opatrní. No majú oveľa menej paravenov . keďže neznášam vone v každom produkte iní! Doslova mi to už smrdí a vadí. Až alergiu msm s toho ze všade páchajú vône, Preto musím objednávať s lekárni čisto bez parfumov! Inak povedané lákajú vás na vôňu. Ale u mňa to malo vdy opačný efekt. Vždy je lepšie používať kozmetikou od Farmasi ale zriedka. Aj keď sa hovorí že kvalitnejšie nové neuznávajú póry. Nie je to tak. Stále upravujú a ničia pleť. Preto mam svoju pleť aj v dobrom stave. Aj keď to neviete ALE GLICERIN je všade! A je to obyčajná masť z ovce!
    Zime pouzivsm prv po umiti vyčistení pleti Glycerín! Udržiava najlepšie pleť od mrazu, chladu! Obyčajný glycerín. A potom detské krémy vez obsahu mydla. Nič agresívne! Niekedy stačí používať zdravý sedliacky rozum. Jefine čo kupujem od Farmasi je X faktor mejkap. Kupujem 1x ročne. V lete používam čistý krém s uv z lekárne! Neverím ze mi drogéria, farmadi a podovne zabezpečia mladú a zdravú pleť! Hydratačné vody používam minerálne ale tiež opatrne. Lebo mi upravujú hydratáciu. Dnes je to skôr drahé naodivnovabie filmových hviezd ako skutočná tvar dievčiny. Dnešné vaby v 14 sa maľujú na 40. A keď naju 40 čo budú robiť? Aj botix JE TAZKA CHEMIKALIA! STALE SA O NEJ NIC NEVIE AKO V 1920 O CIGARETACH!M ktorý usmrcoval ľudí na rakovinu pľúc, hltana, a podobne. A všade vo filme bol prejavom slobody! Všade nám bude BIZNISMEM KLAST NÁMIETKY CO JE IN A CO JE OUT? DOKEDY STE OCHOTNI NAPODOBŇOVAŤ ĽUDÍ AKO OVCE LEBO 5P percent to robí! Už konečne sa správajte zodpovedne hodne na 21. St. Sebavedomie ženu!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. *Oprava všade su konzervacne latky - aby produkt Nesplesnivel, a vydrzal dlho. ALE VŠETKO
      z mierou! DÔVERUJ pokožke a nie módnym hitom ! sory same nesprávne presdikcie slov neznáme pre nový mobil.

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!