Diabolsky neodolateľné oči

By Zuzulienka - 26.10.15

Oči sú naozaj prvé, čo si na človeku všimnete. Možno si nezapamätáte na prvý pohľad ich farbu, ale určite si zapamätáte to, ako vás ten, či onen človek očaril a aké mal krásne oči. My ženy máme navyše to šťastie, že vieme pomocou líčidiel ešte viac vyzdvihnúť ich krásu  a tak môžeme na mužskú populáciu sebavedomejšie mrkať ;)


Že ste ešte nenašli riasenku, ktorá vaše oči urobí také neodolateľné??? Dokonca diabolsky neodolateľné??? Rada vám jednu predstavím. A nielen ju, ale aj jej kamarátku čiernu. Tou riasenkou je novinka od Dermacol - DEVILASH MASCARA - ktorá riasy krásne rozčeše, vykreslí, každú jednu riasu obalí do čiernej a dodá jej skutočnú plnosť. Sľubuje zväčšenie rias až o 106% !!!



Keď mi táto riasenka dorazila domov, potešila som sa jej. Pri rozbaľovaní a otváraní som premýšľala, že  akou kefkou ma prekvapí. A veru prekvapila, pretože takúto strapatú, zaujímavú kefku so striedavo krátkymi a dlhými štetinkami som nečakala. A prekvapila naozaj milo, pretože nanášanie maskary je s ňou jedna báseň. Pracuje sa s ňou ľahučko a na vykreslenie krásnych rias vám bohato stačí jedna vrstva. Riasy krásne oddelí, zväčší a aj predĺži. Vydrží na očiach celučičký deň a vôbec neopadáva.


No lenže samotná riasenka je nuda. Ak chcete očiam dodať neodolateľnosť musíte ich podtrhnúť čiernou linkou. Čierna linka sa dá nosiť na milión spôsobov: horná, dolná, oboje, hrubá, tenká....



Dermacol MICRO BLACK ceruzka je automatická vysúvacia čierna ceruzka na oči.. Je tenučká, takže s ňou ľahučko a bez problémov nakreslíte tenkú linku na hornom viečku. Ja som v poslednej dobe presedlala iba na horné linky a dolné už takmer nenosím. A táto ceruzka je na ne ako stvorená. Je vodeodolná, dlhotrvajúca a keď máte chuť, tak aj z tenkej linky raz-dva vyčarujete linku hrubú.




Čierna linka na očiach a riasenka, ktorá dodá objem je tá správna kombinácia pre krásne oči!
Čo hovoríte na tieto novinky od Dermacol?

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Ja som mala z tejto rady linku vo fixe a bola super, len nevydržala až toľko ako by som si priala :P rasenka vyzerá skvele.

    Pozývam ťa do súťaže, ktorá práve prebieha na mojom blogu Súťaž o kontaktné šošovky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rasenka vypada teda hodne dobre. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak oči robí naozaj krásné a riasenka vyzerá zaujímavo:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!