Krásna a pevná pokožka s Elancyl

By Zuzulienka - 8.10.15

Telu po pôrode istý čas trvá, kým sa znovu vráti do pôvodnej formy. Predsa len, ani bruško vám nenarástlo zo dňa na deň, ale trvalo to niekoľko mesiacov, preto nestresujte, keď aj pol roka po pôrode nemáte ešte svoju predpôrodnú váhu. Ak sa dá, začnite cvičiť, ak je toho času menej skúste aspoň nejakú kozmetiku, s ktorou vaša pokožka získa lepší vzhľad, prekrví sa a zredukuje sa celulitída. Ideálne by bolo, ak by ste vedeli spojiť oboje dohromady, to budú výsledky ešte lepšie.


Ak vás totiž trápi celulitída, roztrasené stehná, alebo ochabnuté bruško, cvičenie je prvý krok, ako tomuto stavu napomôcť.
Druhým krokom je voľba správnej a podpornej kozmetiky. A práve o tej bude v dnešnom článku reč. Chcem vám predstaviť dva skvelé prípravky kozmetiky Elancyl, ktoré podporia vašu snahu za pevnejším a hladším telom bez celulitídy.
Ja som presne 3 mesiace po pôrode začala cvičiť. Cítila som, že už môžem, že už sa cítim dobre, a že už som si zvykla na náš režim. Odvtedy cvičím vždy keď je čas a chuť. Aj keď chudnúť už nepotrebujem, cvičenie je pre zdravie a dobrý pocit dôležité a stále je čo spevňovať. Ja som cvičenie podporila ešte aj kozmetikou Elancyl.


Názov vám možno veľa nepovie, ale značka Elancyl sa zameriava práve na prípravky proti striám, celulitíde, pre pevnú pokožku a iné neestetické problémy. Poďte sa na ne so mnou pozrieť.

ELANCYL Creme Fermeté Corps - spevňujúci telový krém 
Či chcete alebo nie, naša pokožka starne s nami a časom sa poškodzujú podporné vlákna, pokožka zostáva krehkejšia, stráca odolnosť a pružnosť. Preto potrebuje niečo, čo jej pružnosť navráti. Presne taký je Elancyl spevňujúci telový krém.

Obsahuje:
- výťažok z brečtanu a hnedých rias. Jedinečný komplex týchto aktívnych látok prírodného pôvodu, chráni a podporuje syntézu vlákien elastínu a kolagénu a posilňuje tak elasticitu pokožky. Tá je viditeľne napnutejšia, pevnejšia, pružnejšia a tonizovaná. Požltový olej pokožke dodáva hydratáciu.

Krém je hustý, jemnej naružovelej farby, no ľahučko sa rozotiera a po chvíľke aj vpíja do pokožky. Páči sa mi, že pokožku zanecháva krásne hladkú až zamatovú, vypnutú a vďaka hydratačným zložkám aj hydratovanú. Pokožka po niekoľkých dňoch používania zostane naozaj vypnutejšia a pevnejšia. Ideálne je používať ho večer na všetky problematické zóny (stehná, bruško, ruky, zadok). Ja som ho používala vždy po cvičení, osprchovaní. Vmasírovaním krému zároveň podporíte prekrvenie pokožky a ona potom naozaj lepšie vyzerá. Navyše krém krásne sviežo vonia a vaša pokožka po jeho použití bude nielen vypnutá a svieža, ale aj voňavá.



ELANCYL Cellu Slim - prípravok, ktorý podporuje odbúravanie tukov, redukuje celulitídu a zároveň spevňuje a skrášľuje pokožku.

Obsahuje:
- cekropiu a kofeín - ktoré aktivujú a podporujú spaľovanie tukov
- výťažok z brečtanu - spevňuje a skrášľuje pokožku

Krém jednoducho aplikujete pumpičkou. Ideálne je používať ho ráno, vtedy vraj spaľovanie funguje najlepšie. Aplikujte ho krúživými pohybmi a jemnou masážou na problematické partie. V porovnaní s predošlým spevňujúcim krémom je Cellu Slim trošku redší a rýchlejšie sa vpíja do pokožky. Napriek tomu však hydratuje, čo ja veľmi oceňujem. Nemám totiž rada gély, ktoré síce redukujú celulitídu, ale pokožka mi po nich zostane suchá.  Má tiež jemnú naružovelú farbu a sviežo vonia.
Účinky spozorujete už po 7 dňoch používania: pokožka je naozaj hladká, jemná, vyživená.



Ak sa rozhodnete používať oba prípravky naraz, neoľutujete .Jeden aplikujete večer, a druhý ráno. Po niekoľkých dňoch budete určite príjemne prekvapené.

V závere môžem povedať, že som s týmito prípravkami spokojná. Oceňujem, že nielen spevňujú a vyhladia, ale pokožku aj hydratujú.

Poznáte Elancyl?? Aký prípravok sa najviac vám osvedčil proti celulitíde a na spevnenie tela?
Krásny zvyšok večera!

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Ty máš aj po pôrode dokonalú postavu, tiež som v tom znení, že cvičenie nie je len na chudnutie, ale aj na zlepšenie nálady a nabratia šťastných endorfínov.
    Kozmetika na spevnenie pokožky vyzerá naozaj super.
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuto kosmetickou značku po pravdě neznám, ale díky super článku, jsi mi ji dost přiblížila a i potažmo produkty, které vypadají velmi lákavě.
    Zvu tě k mé narozeninové soutěži
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/10/muj-blog-slavi-1-narozeniny-to-si.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku nepoznám, ale vyzerá to na zaujímavé produkty.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na celulitídu sa mi osvedčil soc z kávy (ten zostatok, čo zostane v hrnčeku po vypití obyčajného turka) zmiešaný s kokosovým olejom. V sprche vymasírujem stehná a pokožka je krásne vypnutá a vyživená. Inšpiráciu som našla tu http://www.kokosovyolej.net/super-trik-proti-celulitide/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!