Stužková, ples, svadba, či párty?? Vyberte si tie správne šaty!

By Zuzulienka - 28.10.15

Všetko sú to jedinečné príležitosti, kedy si môžeme obliecť niečo výnimočné. Niečo, čo v bežný deň na seba nedáme a niečo v čom oslníme ostatných. Verím, že každá z nás sa chce na takýchto udalostiach cítiť výnimočne, krásne a hlavne dobre, preto aj hľadanie vhodných šiat môže byť riadny zaberák.



Pripravila som preto pre vás trochu inšpirácie, čo si obliecť na stužkovú, čo na párty, svadbu alebo ples. Aj keď moja stužková je už dávno preč, na svadbu už tiež pôjdem iba ako hosť, no plesov a rôznych párty si ešte môžem užiť dostatok, preto prezeranie si všetkých tých krásnych šiat je aj pre mňa zaujímavé.

STUŽKOVÁ
Aktuálne prichádza čas stužkových, takže salóny budú mať nabité. Ak sa nechcete v nich tlačiť, skúste si šaty objednať z internetu. Krásne šaty na stužkovú nájdete aj na www.sherrylondon.co.uk 
Šaty na stužkovú môžu byť dlhé alebo krátke. Pamätám si, že keď som mala stužkovú ja (pred 10timi rokmi), 90% dievčat malo šaty dlhé. Neviem, ako je to teraz, no myslím, že nie je nutné mať šaty vyslovene dlhé. Dôležité je, aby šaty boli decentné, nie príliš krátke a aby ste sa v nich cítili dobre. Farbovo sa môžete uberať rôznymi smermi, od jemnej smotanovej až po tmavú čiernu, no proste, čo sa vám páči.
Tu je môj výber:



PARTY, OSLAVA
Tu sa môžete naozaj vyblázniť. Všetko závisí od toho o akú udalosť sa presne jedná, či je to formálna alebo neformálna oslava, nejaká jesenná párty, silvestrovská zábava alebo iná podobná udalosť. Môžete zvoliť krátke koktailky, malé čierne, alebo nejaké veselé zaujímavé šaty. Ja ani neviem prečo, ale v tejto oblasti by som asi siahala po niečom krátkom a čiernom.


PLES
Ples je ideálna príležitosť na nejaké nablýskané dlhé večerné šaty. Zvoliť môžete naozaj z množstva najrôznejších strihov: balónová sukňa, úzka sukňa, áčková sukňa, s ramienkami, alebo bez ramienok, odhalený chrbát, veľký výstrih...  je len na vás, čo preferujete. Aj s farbami sa môžete vyblázniť. Jediné na čo by ste si mali dať pozor je dĺžka. Na riadny ples by ste nemali prísť v krátkych šatách.


SVADBA AKO HOSŤ
Ak ste pozvaní na svadbu, tak si môžete obliecť krátke šaty, ale aj dlhé. Ja osobne preferujem krátke, no aj dlhé vedia mať svoje čaro, hlavne v lete. Zvolila by som však niečo decentnejšie a jemnejšie, nie tak nablýskané, ako v prípade plesu, či stužkovej. A keďže na svadbe má byť najkrajšia nevesta, vyhýbala by som sa bielej alebo smotanovej farbe. Aj ako družička si môžete vyberať z krásnych šiat.


Čaká vás v blízkej dobe nejaká podobná udalosť, kde si plánujete obliecť niečo výnimočné?
Krásny dník!

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Krásne inšpirácie, všetky šaty sú krásné:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všetky šaty sú krásne a trošku ma aj inšpirovali, bo v decembri budeme mať firemný večierok a ja ešte furt nemám kúpené šaty :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc hezký a užitečný článek. Toto téma budu řešit až příští rok.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekné šaty, dokonca majú aj plus-size veľkosti. Dalo by sa vybrat. o)

    Anna
    www.glamadventure.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!