Balea ťa miluje už 20 rokov

By Zuzulienka - 5.12.15

Balea je kozmetika, ktorú mám naozaj rada a s ktorou ste sa na mojom blogu mohli stretnúť už niekoľkokrát. Má mnoho zaujímavých produktov a stále prichádza s nejakými novinkami, či limitkami. A tie vône! O tých ani nemusím hovoriť. Tento rok táto značka oslavuje už 20 rokov od svojho vzniku a teda je to aj 20 rokov od vzniku Dm drogerie, ktorá ju ako jediná ponúka vo svojich regáloch.


V súvislosti s týmto okrúhlym výročím prišla Balea s limitovanou edíciou produktov pripravených pre svojich zamestnancov a pre nás blogerky. Tieto produkty sú príznačné tým, že majú obaly označené nálepkou "20 Jahre" (20 rokov) a nápis: Balea liebt dich (Balea ťa miluje). Ja by som vám dnes rada jeden z týchto produktov predstavila, produkt ktorým Dmka prekvapila mňa.

Prišla krabička a v nej bola zabalená táto fľaštička s modrožltým obalom. Dizajn sa mi veľmi páči, žltá tuba akoby previazaná modrou stuhou.

Sprchový gél Balea má sviežu vôňu, ktorú akosi neviem špecifikovať. Vôňa je to naozaj pekná a príjemná, ale akosi neviem prísť na to, čo mi pripomína. Gél je jemnej bielej až trochu priesvitnej farby, konzistencia je taká vodovejšia. Po tele sa rozotiera ľahučko a pokožku zanecháva hladkú a sviežu. Vysušovanie som nepostrehla.




Sprchový gél je teda podľa mňa celkom vydarený. Nie je nijak výnimočný, skôr porovnateľný s inými sprchovými gélmi od Baley, no nemôžem na neho ani povedať nič zlé.

Ďakujem Dm drogerii za tento skvelý produkt.

Ktoré výrobky od Balea máte radi?

  • Share:

You Might Also Like

20 komentárov

  1. Ja mám rada Baleácke limitky, tie všemožné vône a obaly:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To ti prišlo na spoluprácu? A od nich či ty si im navrhla spoluprácu? A aký majú e-mail?
    Petra

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano uz dlho s nimi spolupracujem. Oni mi ponukli spolupracu

      Odstrániť
    2. A nevies na nich kontakt, ci ako mam nadviazat spolupracu?
      Petra

      Odstrániť
  3. Škoda, že jsi nepopsala vůni, co ti to připomíná.. U mě hraje největší role vůně :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tazko mi ju identifikovat. Je taka aviezo ovocna mozno. Ale naozaj velmi prijemna

      Odstrániť
  4. Čudujem sa všetkým xyz blogerkam, čo sú ochotné urobiť pre jeden lacný a nekvalitný sprchac... To už nebudem čítať nič iné, len samé články kúpené za pár produktov? Na každom druhom blogu, čo je ešte väčšia tragédia, na blogu, ktorý bol kedysi kvalitný a čítala som ho rada?!? Taký bol aj tvoj, ale poslednú dobu ma naozaj presviedčaš, že zacinas patriť medzi ovce a nehnevaj sa, na toto ja nemám čas, ani chuť čítať... Čo mi akože dá tento článok? Čo dá tebe spolupráca, keď dostaneš pár ropných sprchacov a vypotíš jeden nulový článok? U jednej blogerky som postrehla tvoj komentár, ako ti na blogovanie nezostáva moc času, lebo máš už synčeka, ktorému sa chceš venovať, ale prepáč, radšej nepíš aj mesiac nič, ale keď už, tak niečo hodnotné... Reflektujem na základe dlhodobejsieho pozorovania, netýka sa to len tohto článku... Určite sú tohto názoru viaceré citatelky tvojho blogu, ja by som to skúsila ešte prehodnotiť... A vystupujem pod svojim menom, tak prosím ťa nenazvi ma hneď zavistlivou hejterkou ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite ta nebudem nazývať hejterkou, ani by ma to nenapadlo, a myslim to vážne.
      Nuž uznávam že tento článok nie je priliš informativny, ale chcela som spomenut 20 vyročie Baley a mala som k dispozicii len tento produkt. Povodne som ho chcela spojit s dalšimi Balea produktami, ale v konečnom dosledku sa mi tam akosi nehodili.
      Čo mi dá spolupráca? No v každom prípade spolupracujem len s firmami, ktorých kozmetika alebo produkty sa mi páčia, teda určite neberiem rad za radom všetko čo sa mi naskytá. Spolupráca s dmkou sa mi páči, mám tuto drogeriu najradšej zo všetkých a aj vela jej produktov, takže ma poteší, ak mi nejaká tá novinka pride a ja ju možem vyskušať. Neriešim u kozmetiky, či je z ropy alebo nie, keby mám toto riešiť, tak už asi nič nepoužívam a nič nejem.
      Každopádne vdaka za názor, beriem ho, posnažim sa vylepšiť, čo sa bude dať.

      Odstrániť
    2. Jasné, keby sme mali čítať zloženie všetkého, tak nič nejeme a nič nepoužívame, to je pravda... Ja som len chcela podotknúť, ako potom tieto spolupráce vyznievajú.... Takýto produkt, ktorý dostaneš za spoluprácu,ktorej výsledkom je takýto článok.
      ... Ako mne je jasné, že si to nemyslela zle, len naozaj, treba podľa mňa uprednostniť kvalitu pred kvantitou, teda aspoň mňa, ako tvoju dlhodobú a vernú citatelku by to potešilo... A samozrejme ďakujem za tvoj prístup voči môjmu komentáru, to tiež nedokáže každý ;-)

      Odstrániť
  5. Vpadá moc pěkně, některé Baleácké sprchové gely mi přijde že z nich cítím hrozné chemie ale limitky bývají většinou dobré.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja miluji balea sprchace, jsou super.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. sprcháče balea si kupujem na intrák a za tú cenu nemajú chybu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jéé, tak ten je :) Balení se opravdu povedlo, je velmi luxusní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mna len prekvapuje, že som dlho o tejto značke nevedela. Hoci neviem prečo, lebo je dosť obľúbená. Aj ja mám takmer všetky sprcháče od tejto značky. Niektoré mi vyhovujú viac, niektoré menej svojou vôňou teda. Ale vždy majú pekné balenia. :-)

    http://alfa-lu.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Od Balea milujem hlavne telové mlieka, škoda, že v tejto výročnej kolekcii nemajú aj tie..

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!