Každý deň sa môžete cítiť výnimočná!

By Zuzulienka - 2.12.15

Chlapi sa stále sťažujú, že nevedia, čím by nám urobili radosť, a že vraj ženám sa ťažko nakupuje... Blbosť! Ženám sa nakupuje najľahšie, je predsa toľko možností, čím nás potešiť. A jednou z nich sú aj šperky.
Šperky sú ozdobou každej ženy a každá upravená a krásna žena je ozdobou muža. Dokážu rozžiariť tvár, oživiť outfit, byť čerešničkou na torte pri rôznych príležitostiach (zásnuby, svadba...), či dodať nám pocit výnimočnosti aj v obyčajný všedný deň.
Tak prečo majú tí muži taký problém s nákupmi darčekov pre nás?


No povedzte, nepotešil by vás taký krásny klenot v podobe prsteňa, náramku, náhrdelníka, či dokonca krásnych náušníc??? Mňa veru nedávno potešili tieto nezvyčajne krásne obdĺžnikové Swarovski náušnice, ktoré nádherne žiaria a môžete to vidieť hneď na prvej fotke.







Náušničky ma očarili na prvý pohľad ešte v eshope, a keď som ich doma rozbalila, neoľutovala som. Páči sa mi, že sú svojim spôsobom jednoduché, no zároveň nezvyčajné, krásne a žiarivé.

A verte či nie, také náušnice oživia vašu tvár aj vo všedný deň. Nemyslím si totiž, že sú vhodné len na špeciálne príležitosti. Ale v akýkoľvek deň. Pretože každý deň v našom živote je špeciálna príležitosť, každý deň,  kedy sa zobudíme do nového rána živí a zdraví. Možno pre niekoho klišé, ale je to tak.


Ak teda tí chlapi majú s tým taký problém, potešte sa samé a vyberte si ten pravý šperk, ktorý vám rozžiari každý deň a budete sa s ním cítiť výnimočne. Alebo potešte nejakú inú žienku vo svojom okolí a vyberte si z ponuky www.klenotyhematit.sk

Kedy sa vy cítite výnimočne?

Krásny a výnimočný dník vám prajem.

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. krásne naušničky, a máš pravdu ženám sa lepšie vyberajú darčeky :) našťastie môj chlap čo sa týka šperkov, vždy trafil, a mám od neho práve Swarovski sety a so všetkymi som max. spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám tiež od toho môjho nejaké šperkové darčeky, no stále on neho počúvam, že on nevie, čo mi mám kupit, aby som si vybrala sama, atd :-D Ale potom vždy niečo kupi

      Odstrániť
  2. To je svätá pravda, že ženám sa ľahšie nakupuje.. Muži chcú dostávať úžitkové darčeky ale ženu poteší hocičo..
    Možno len muži majú iný názor.. asi nekupujú iným mužom darčeky :-D

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidiš, to je asi pravda, máloktorý muž asi kupuje nejakému inému darček ...

      Odstrániť
  3. Náušničky vyzerajú super a sú jemné a zároveň decentné:)...stránku idem omrknúť!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta prva fotka je top, kocka!

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty si jednoducho nádherná žena ♥ Náušničky taktiež pekné :3

    ♡ n o v e m b e r ♡

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!