Vianočný makeup

By Zuzulienka - 21.12.15

Naozaj už len 3krát sa vyspíme a sú tu Vianoce. Verím, že darčeky máte už nakúpené, tak ako ja, stromček ozdobený, upratané, napečené a jedinou vašou starosťou už je len riešiť, čo si obliecť, aký makeup, či účes zvoliť k štedrovečernému stolu. Také banality, ale prečo nie. Veď predsa pri štedrej večeri by sme mali sedieť čístí, pekne upravení a oblečení. Začnime makeupom.



Ja to s líčením veľmi nepreháňam a nevolím nič extravagantné, nech idem na akúkoľvek slávnostnú príležitosť. Držím sa hesla: menej je viac a aj v tomto prípade to platí. Určite však zvolím o niečo výraznejší makeup, ako v bežné dni, no zároveň neupustím od svojich zvyklostí (čierna linka), no pridám aj niečo nové. A tým novým v tomto makeupe bude nový rúž  Avon v krásnej fialkovej farbe.

Takže v líčení na Vianoce som použila:


TVÁR:
- podkladom pod makeup bol obyčajný krém, ktorý som nevyfotila, pretože môžete použiť fakt akýkoľvek, ktorý vám vyhovuje.
- makeup Astor Perfect Stay 24h - naozaj skvelý krémový, stredné krytie, ľahké rozotieranie a zdá sa mi, že naozaj vydrží na pleti celý deň.
- lícenka Makeup Revolution - jedna z noviniek od tejto kozmetiky a určite vám o nej ešte napíšem v inom príspevku. Odtieň je Nude.
- púder Dermacol s čipkou - pre mňa topka.

OBOČIE:
- tiene na obočie Makeup Revolution - mám ich už dlhšie a ten kto kedy toto vymyslel, tak mu dávam jednotku s hviezdičkou. Tiene na obočie sú totiž oveľa lepšie ako ceruzka.

OČI: 
- tiene Makeup Revolution - paletka Affirmation. Tieňovala som náhodne, do kútika, svetlejší trblietavý tieň, smerom von z kútika, trošku tmavší v odtieňoch, ružovo-červeno-šedej.
- linka na oči - Miss Sporty Pump Booster - robí pekne hrubé linky, no na celý deň nie je ideálna, pretože sa vám po čase obtlačí na viečko. No na jeden večer úplne stačí.
- riasenka Dermacol Devilash - momentálne moja naj. Vyčaruje naozaj krásne riasy

PERY: 
- ceruzka na pery Avon Ultra Colour Lip Crayon - rúž má tvar vysúvacej ceruzky, je to špeciálna vianočná edícia. Nanáša sa ľahučko ako balzam, na perách drží dlho a oceňujem je, že ich hydratuje. Určite to má na svedomí obsah bambuckého masla a vitamínu E. 
Toto je odtieň Wild Orchid a je naozaj úžasný. Farba je krásne sýta a pery viete s ceruzkou pekne vykresliť.








Aký makeup plánujete zvoliť vy?
Krásny dník!

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. já to letos vidím na klasickou kombinaci černé a rudé, tu mám ráda vždycky :) moc ti to sluší a obdivuju, že dokážeš líčení vyfotit - mně to nikdy nejde :)
    army coat

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten make-up vyzerá super a si krásna:)
    Ten rúž ti fakt ide a ešte by sa ti strašne hodili natočené vlásky, ale to už je na tebe!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je to jemne a velmi pekne, ja jeste nevim, ale nebudu to prehanet s licenim. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Te ha quedado un maquillaje super natural. El color de labios me encanta. Un beso

    ¿¿ puedes darle a la palabra wholesalebuying que aparece en roja en el texto de mi post ?? Me ayudarías muchísimo. Gracias guapa

    http://todreamtheimpossiblemnoeliaco.blogspot.com.es/2015/12/gatuno.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Te ha quedado un maquillaje super natural. El color de labios me encanta. Un beso

    ¿¿ puedes darle a la palabra wholesalebuying que aparece en roja en el texto de mi post ?? Me ayudarías muchísimo. Gracias guapa

    http://todreamtheimpossiblemnoeliaco.blogspot.com.es/2015/12/gatuno.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Páči sa mi tvoj vianočný make-up, ale trošku mi vadí ten kontrast teplých zlatých očných tieňov a studeného rúžu..

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!