Bio balzam na pery

By Zuzulienka - 21.8.16

Balzamov na pery by ste u mňa našli niekoľko. Jeden v kabelke, druhý na nočnom stolíku, tretí v kúpeľni, ďalší v kozmetickej taške... a tak by som mohla pokračovať. Naozaj nemôžem zostať pri jednom, pretože ho potrebujem mať pri sebe vždy. Suché pery sú totiž mojim veľkým nepriateľom.


Nie všetky balzamy sú však pre moje pery ideálne, a nie každý ich vie skutočne hydratovať. Väčšinou siaham po bežných drogérkových balzamoch, no pred nedávnom sa mi naskytla možnosť vyskúšať niečo iné. Dokonca v Bio kvalite.
Jedná sa o Bio balzam na pery od výrobcu Marilou, ktorý sa sústreďuje práve na bio kozmetiku (v zálohe mám ešte jeden sprchový gél od nich, ktorý vám predstavím niekedy inokedy).



Tento balzam vyzerá na prvý pohľad rozkošne. Maličký kelímok (5ml) zabalený v maličkej krabičke v 4 rôznych vôňach. Ja som siahla po vanilke (inak je dostupná aj jahoda, broskyňa alebo čokoláda).

Balzam ma trošku odrádzal zozačiatku tým, že sa musí nanášať prstom. Nemám totiž rada tento spôsob aplikácie, a radšej mám tyčinkové balzamy. To však z neho vôbec nerobí zlý balzam. Práve naopak.


Konzistenciou je dosť tuhý, treba ho jemne pošúchať prstom, aby sa vám poddal a môžete ho naniesť na pery. Potom sa už rozotrie pekne.

Mal by hydratovať, chrániť a vyživovať pery. Môžem potvrdiť, naozaj to dokáže. Odkedy ho používam, tak nemám pery také suché a pravdupovediac úplne mi stačí natrieť si per balzamom večer a po celú druhý deň nemám potrebu si pery opäť niečím natierať.

Bambucké maslo v spojení s včelím voskom teda svoju prácu v tomto balzame odviedlo dokonale.
Trošku ma však sklamala vôňa. Vanilku takmer necítim a ak áno, tak úplne slabučko.



Používate bio balzamy na pery?
Tento kúpite na www.elixi.sk

Krásnu nedeľu!

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

Ďakujem za všetky komentáre!