Jarné líčenie s Avon Mark

By Zuzulienka - 23.3.17

Konečne vo vzduchu cítiť jar. A s ňou prichádzajú aj jarné outfity a jarné líčenia, ktoré by mali byť plné farieb. Veď na jar rozkvitá nielen príroda, ale aj my. A prečo nerozkvitnúť aj vďaka líčeniu?? Napr. aj s novou líniou produktov od Avonu - MARK, ktorú som vám v skratke nedávno na blogu predstavila spolu s druhou líniou TRUE.


Dnes by som vám rada ukázala líčenie práve s použitím Avon MARK produktov. Táto línia je inšpiratívna, odvážna, výrazná a samozrejme plná farieb. Je vhodná pre každú z vás, čo sa nebojí experimentovať a rada skúša nové produkty, nové líčenia. Tak poďme si predstaviť produkty a na záver ukázať líčenie, ktoré som s nimi vytvorila.

Set na obočie
Vosk a tieň na obočie v jednej paletke sú niečo, čo som si už dávno zamilovala. Túto paletku od Avonu používam už nejaký čas a som s ňou nesmierne spokojná. Samozrejme, teraz v novom šate MARK. 

Najprv je potrebné naniesť vosk, aby sme obočie zafixovali do správneho tvaru a potom ho tieňom zvýrazniť. Súčasťou je aj priložený štetček, ten však nepoužívam, nepracuje sa mi s ním dobre, pretože je maličký. Používam iný dlhý, väčší, a s tým to ide jedna radosť. Tieň sa nanáša veľmi dobre, nepráši sa, drží celý deň, nerozmazáva sa.

Je dostupný v 2 odtieňoch: Blonde a Soft Brown - práve ten mám ja.



Očný tieň v ceruzke
Ako základ v líčení očí som použila tento očný tieň v ceruzke odtieň Vanilla. (ešte sú ďalšie dva: Ultra Violet a Slate) Očný tieň sa veľmi dobre nanáša, je krémový, nie mastný a obsahuje aj drobné trblietky, ktoré pohľad rozžiaria. Naniesla som ho hlavne od kútikov do stredu viečka.


Dlhotrvácny krémový očný tieň Artist
Tento tieň má krémovo-gélové zloženie a intenzívnu farbu, ktorá vraj vydrží až 18 hodín. Výdrž je naozaj dobrá, tieň krásne priľne k viečku, neopadáva, nerozmazáva, proste drží tak, ako má.
Nanášať ho môžete jednoducho prstom, ja som v tomto trošku nešikovná, preto si už pri rozotieraní na viečku pomáham aplikátorom.

Čím väčšie množstvo tieňa použijete, tým bude farba výraznejšia. Vybrať si môžete z 5 odtieňov, môj je: Forever Bronze.



Na rade sú ceruzky...
Linky sú neodmysliteľnou súčasťou každého môjho líčenia. Tentokrát som skúsila použiť v jednom líčení až tri rôzne:

- tekutá linka vo fixe - v čiernej farbe a so šikmým hrotom. Použila som ju ako prvú a vytvorila ňou dlhú tenkú linku na hornom viečku. S fixou sa veľmi dobre pracuje, vydrží bez rozmazávania celý deň.

- vodeodolná kajalová vysúvacia ceruzka - odtieň Deep Plum (taký tmavo fialový) som naniesla na spodné viečko. Mám rada vysúvacie ceruzky, no táto je nejaká príliš mäkká a už pri nanášaní sa drobí. No napriek tomu sa mi s ňou podarilo urobiť linku, ktorá držala a nerozmazávala sa. Ani sa nečudujem, pretože je vodeodolná. Dokonca je vhodná aj na tvorbu dymového líčenia.

- dlhotrvácna gélová ceruzka Artist  - odtieň Navy - tú som použila nakoniec na horné viečko v spojení s čiernou a tak výsledná linka na hornom viečku nabrala na objeme. Ceruzka je tiež mäkká, no linky sa s ňou robia dobre.



Zhusťujúca riasenka Big & Daring
O tejto riasenke som vám už na blogu raz písala. Samozrejme teraz je v novom šate, no v podstate je to tá istá riasenka, ako predtým. Avšak, moja aktuálna skúsenosť je trošku iná.

Riasenka má krémovo-gélové zloženie a sľubuje až 6-krát väčší objem bez hrudiek, rozmazávania a opadávania.

Má klasikú veľkú zakrivenú fotku, ktorá je podľa mňa zbytočne veľká a neviem, čo tým chceli výrobcovia dosiahnuť, pretože sa mi s ňou nepracuje dobre. Prvá vrstva riasy len jemne zvýrazní, najlepšie je počkať, kým trošku zaschne a nanášať hneď druhú vrstvu. Až vtedy vidno, že riasy predĺži, zväčší a dodá im objem. Inak veľmi rýchlo schne a môžem potvrdiť, že počas dňa sa nerozmazáva ani neopadáva.



Rúž The Bold
Alebo rúž, s ktorým dosiahnete o 50% viac pigmentov a sýtu farbu pier len jedným ťahom. Tieto rúže prišli s niekoľkými krásnymi odtieňmi, je ich až 14 a sú naozaj krásne. Páči sa mi celkový dizajn, aj farby. Rúže sú krásne krémové, dobre sa nanášajú, pery nevysušujú.

S výdržou je to už trošku horšie, vydržia tak 3-4 hodinky, potom je potrebné pery opäť pretrieť.




Lak na nechty s lesklým gélovým efektom 
Tieto laky dostanete v 21 odtieňoch. Ku mne sa dostali Rain Washed a Roses are Red. Oba sú krásne na prvý pohľad. A na nechtoch ešte krajšie. Nanášajú sa veľmi dobre, majú primeraný štetček, neroztekajú sa a na prekrytie vám celkom postačí jedna vrstva. Schnutie tiež hodnotím na výbornú - do 5 minút sú tip top.  A nechtoch sa nádherne lesknú, teda svoj účel splnili :)

Moje nechty síce nie sú ukážkové, ale snáď sa mi podarilo aspoň trochu priblížiť vám skutočný odtieň lakov.




A tu je výsledok líčenia. Skúsila som to s oboma rúžmi, tak povedzte, ktorý sa vám páči viac?




Ako sa vám páči najnovšia línia Avon Mark?
Niečo viac o produktoch nájdete aj na blogu u Hanky Liptákovej.

  • Share:

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Skvelý článok ! Líčenie ti pristane, rúž sa mi páči viacej v odtieni starburst pink. Rúže doma vlastním 4 a všetky odtiene sú skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tu rtěnku bych si nekoupila, jdou vidět suché místa na rtech a na to trpím nejvíc :( Jinak líčení moc povedené

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja na to trpim a preto musim vždy pod ruž dávať ešte balzam.

      Odstrániť
  3. Skvelé líčenie avon kozmetika je super ja som si ju moc obľúbila i keď čo sa týka make-upov za mňa nič moc ale to záleží hlavne aj od typu pleti

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem, tiež mám vela oblubených produktov, no je jasné, že nemožu mať všetko dokonale pre každého.

      Odstrániť
  4. nechápem, ako na tebe môže ten rúž vyzerať takto :D pre mňa to bola jedna hrôza,dokonca som ani nedala fotku na blog,lebo by som sa hanbila :D robili mi také zhluky,prázdne miesta, vysušovali a celkovo vyzerali desne :D použila si nejaký fígeľ? :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neviem, neurobila som nič špeciálne. Akurát pod rúže si vždy dávam balzam na pery, aby sa mi nevysušovali, chvilu počkám, aby pery neboli až také mastné a potom dám ruž. Tak neviem, či to je tým, ale celkovo na mna zas tento ruž nemal vysušujuci efekt, skor je taký balzamovy.

      Odstrániť
    2. tak mám asi nejaké chybné kusy :)

      Odstrániť
  5. Ty rtěnky vypadají zajímavě! na opálené pleti musí vypadat super. Jinak se mi moc líbí ta tmavě modrá tužka na oči. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No jako obě rtěnky vypadají fakt dokonale, co se mi na Avonu právě líbí je to, že rtěnky mají fakt skvělé. :) A nová řada se mi hodně líbí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mňa najskor tie odtiene ružov trošku prekvapili, prišli mi priliš výrazné, ale potom som si na ne zvykla.

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!