Obľúbenci Mixa

By Zuzulienka - 15.3.17

Ak ma sledujete pravidelne, tak isto ste si všimli, že pred rokom som sa na jednej mamičkovskej stránke stala Ambasádorkou kozmetiky Mixa. Dnes sa toto moje ambasádorovanie na spomínanej stránke končí. Za ten čas som dokonale spoznala túto kozmetiku, vyskúšala snáď všetky jej produkty a môžem povedať, že sa mi naozaj zapáčila. Až tak, že som si v nej našla niekoľko obľúbencov, ktorých budem určite používať ďalej napriek tomu, že už nie som ambasádorkou.


A tie produkty by som vám chcela dnes predstaviť. Je ich presne 5ks, tak poďte sa  na ne spolu so mnou pozrieť.

Dvojfázový odličovač na oči Mixa

O tomto odličovačí som vám už viackrát na blogu písala. A musím znovu. Pretože je proste neprekonateľný a doposiaľ najlepší odličovač na oči, aký som kedy mala. Oči naozaj rýchlo a bez zbytočného rozmazávania šetrne odlíči. A dokonca odlíči aj 16h rúž od Dermacolu, ktorý je inak naozaj problém odlíčiť :-D



Čistiaci gél na tvár Mixa

Na odstránenie makeupu a celkové vyčistenie pleti odjakživa uprednostňujem čistiace gély. Sú podľa mňa proste lepšou voľbou ako micelárne, či pleťové vody. Tento od Mixy sviežo vonia, pleť dokonale vyčistí a čo je veľké plus, nezanecháva ju vysušenú.


Hyalurogel Mixa

Gél s obsahom kyseliny hyalurónovej je naozaj to pravé pre suchú a citlivú pleť. Kyselina hyalurónová sa prirodzene vyskytuje v našom tele, no vekom sa stráca a preto naša pleť starne, ochabuje a vráskavie. S týmto gélom ju rozžiarite, hydratujete, osviežite. Má naozaj príjemnú redšiu konzistenciu, je to niečo medzi gélom a krémom. Rýchlo sa vstrebáva a je vhodný na zimu, leto, na noc aj na deň.


Hydratačný krém Mixa s 10% obsahom glycerínu

Ak by sa vám hyalurogel predsa len nepozdával, tak odporúčam klasický pleťový krém. Mixa ich má na výber niekoľko, tento má 10% obsah glycerínu a zistila som, že mojej pleti najviac vyhovuje. Má ľahkú textúru, rýchlo sa vstrebáva, hydratuje a je výborný aj ako podklad pod makeup.


Krém na ruky s ovseným mliekom

Krémov na ruky má Mixa presne 3. Už som vám na blogu nejaký určite spomínala, no zistila som, že najviac mojim suchým rukám vyhovuje tento. Ovsené mlieko má upokojujúce a regeneračné účinky a krém s jeho obsahom je vhodný aj na popraskanú a podráždenú pokožku.


Osviežujúce telové mlieko Mixa

Mixa ponúka 4 skvelé telové mlieka pre rôzne stupne citlivosti a dehydratácie pokožky. Môžem povedať, že mi celkom vyhovujú všetky, no najviac sa mi zapáčilo toto. Je osviežujúce, no zároveň skvelo hydratuje pokožku. A teda moja pokožka je dosť suchá a toto mlieko pokryje jej každodenné požiadavky. Vlastne celkom stačí sa ním natrieť tak raz za 2 dni a pokožka je krásne jemná, hydratovaná a svieža.


Tak čo, poznáte Mixu? Máte tiež nejaký obľúbený Mixa produkt?

  • Share:

You Might Also Like

14 komentárov

  1. Od Mixi mám jedine pleťovú vodu a nie som úplne spokojná s ňou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak pleťová voda od Mixy nie je nič špeciálne, mám ju tiež a nejak ma neohurila.

      Odstrániť
  2. Odličovač i krém z této řady jsem měla a byla jsem naprosto spokojená! BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak dlouho jsem četla tvůj blog, až jsem si 2-fázový odličovač od téhle značky koupila taky, a jsem s ním spokojená maximálně, nemůžu na něj říct absolutně nic negativního, i jsem si rychle zvykla na tu olejovou část :-)
    a k ostatní kosmetice, by mě lákalo zkusit ještě ten krém na ruce :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som veľmi rada, že niekomu moje recenzie fakt uľahčia výber a poradia. Aj kremik sa určite oplati, vyskušaj.

      Odstrániť
  4. Já od Mixi měla pleťovou vodu a ta byla v celku dobrá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. klasika, ktorou nič nepokazíš. Ja mám radšej micelárky.

      Odstrániť
  5. Já mám nyní tělové mléko Mixa a jsem velmi spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nic jsem zatím nezkoušela, ale věcičky na pleť se mi moc zamlouvají :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mne ten gél maximálne presušil moju MASTNÚ pleť, celá tvár sa mi šúpala čiže s tým maximálna nespokojnosť.. ale mala som aj micelárku a tonikum na mastnú a problematickú pleť, a s tým som bola spokojná :) Dokonca som si dnes kúpila ďalšie balenie tonika :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ZAUJíMAVý čLáNOK:) pozývam ťa na môj novootvorený blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten gel mám taky a nemůžu si ho vynachválit :)
    Mám teď slevy do DM na značku Mixa, tak už se těším, až si pudu něco vybrat :) chci vyzkoušet něco nového :)

    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!