Vyfarbite sa, ide jar...

By Zuzulienka - 2.3.17

Krásny marcový dník! Tiež sa tešíte, že konečne sa to stále viac podobá na jar??? Ja veľmi. A s jarou to chce aj trochu doplniť a oživiť kozmetické zásoby farbami. Najlepšie urobíte, ak siahnete po výrazných rúžoch, žiarivých tieňoch na oči a jednej kvalitnej riasenke, ktorá nesklame. A ja tu pre vás zopár tipov mám...


3 dlhotrvajúce rúže na pery, 2 trblietavé tiene a jedna riasenka... Dermacol. Tak presne toľko produktov vám stačí na to, aby ste si zakaždým vytvorili iné líčenie. S týmito produktami totiž môžete vytvoriť niekoľko kombinácii. Tak si ich poďme predstaviť.

Dermacol 16 hour lip colour
Asi 2 roky dozadu prišiel na trh Dermacol s touto revolučnou novinkou - rúžom, ktorý vydrží až 16 hodín. Už vtedy som ho skúšala a recenziu nájdete TU, no teraz sú tu tieto rúže opäť s niekoľkými novými odtieňmi. A všetky sú úžasné. Každý jeden je dvojfázový, teda najprv na pery nanesiete samotnú farbu, ktorá má vysokú pigmentáciu, rýchlo schne a dobre kryje, a potom lesk, ktorý pery rozžiari. Samozrejme, že môžete použiť aj len samotnú farbu bez lesku, v tom prípade budú pery matné.


Farba obsahuje kvalitné oleje, včelí vosk a vitamín E, ktoré zabraňujú vysušovaniu pier a to môžem potvrdiť. Pery naozaj nemám vysušené.
Veľmi sa mi páči aj samotný spôsob aplikácie penovými aplikátormi. Dosiahnete tak rovnomerné rozotretie. Rúž po zaschnutí nezanecháva ani odtlačky.

Čo sa týka samotnej výdrže... môžem potvrdiť, že rúž vydrží na perách naozaj veľmi dlho. Či je to až 16 hodín, to nemám odskúšané, keďže rúž si nenanášam hneď ráno, Ale min. tých 8 hodín určite vydrží.




Keď som tento rúž skúšala prvýkrát, ešte vtedy pred 2 rokmi, tak som s výdržou nebola spokojná. Fakt som sa stále čudovala čím to je, že mne sa rúž už po nejakých 2 hodinkách pri okrajoch, či v kútikoch pier sa začal olupovať, opadávať a teda vzhľadovo to po niekoľkých hodinách naozaj nevyzerlo pekne. A prišla som na to, kde bol problém. Pery pred nanesením tohto rúžu musia byť úplne čisté, suché, bez balzamu. A ja som predtým bola zvyknutá vždy pred rúžom (nie však priamo pred aplikáciou, ale nejaký čas predtým)  použiť balzam, aby som pery nemala suché. Suchých pier sa však v tomto prípade naozaj netreba báť. Naozaj po celý čas, čo ho vždy mám, nemám nikdy suché pery.


Rúž po celý deň drží na perách ako prikovaný, môžete jesť, piť, trošku sa vám možno pri okrajoch a kútikoch môže porušiť, no nie je to nič strašné.

Odlíčiť ho však, nie je žiadna výhra. Na klasickú vodu zabudnite, micelárkou to už ide lepšie, no tiež vám to chvíľu potrvá, tak som zvolila odličovač očí Mixa. Poviem vám, že s tým to ide jedna radosť. Priložiť, zotrieť a rúž je dole. Žiadne drhnutie, ani rozmazávanie.

Dermacol Longlasting Intense Eyeshadow & Eyeliner
Linka a tiene na oči 2v1 sú ďalšou z noviniek Dermacol. Celkovo si môžete vybrať zo 7 odtieňov. Ja mám odtieň č. 2 - zlatý a 3 - modrý. Viac sa mi páči zlatý odtieň, keďže modré tiene na očiach veľmi nemusím.



Oba tiene sú dobre pigmentované, ľahko sa nanášajú a sú naozaj dlhotrvácne bez toho, aby opadávali, či sa rozmazávali. Páči sa mi celkový spôsob aplikácie pomocou vysúvacej tužky, je to jednoduché a pohodlné.

Ceruzkou môžete vytvoriť dymové líčenie, ak to dokážete, alebo len jemne vytieňovať viečka, či orámovať oči. Ja ceruzky používam na celé viečko v podobe jednoduchého tieňa. Sú pokojne vhodné na bežné denné nosenie, ak to s intenzitou nepreženiete.



Riasenka Mega lashes Dramatic Look
Riasenka má klasické tučné balenie, na aké sme už u Dermacolu zvyknutí. Je jednoduhé, čierne so zlatým dizajnom, ktorý dodáva nádych luxusu.


Riasenka sľubuje dramatický objem a natočenie rias. Kefku má takú klasickú, strapatú, s krátkymi aj dlhými štetinkami a ja som si ju hneď obľúbila. Pracuje sa s ňou dobre a pri aplikácii mám proste pocit, že práve takáto kefka dokáže vytvoriť prirodzene vyzerajúce riasy.



Čo som bola prekvapená je, že úplne stačí naniesť jednu vrstvu maskary a riasy sú hneď krásne zvýraznené a natočené. Už pri druhej vrstve pozorujem, že skôr zlepuje, ako dodáva objem, preto som rada, že jedna vrstva stačí.

Tak čo poviete na tieto novinky??? Zadovážite si niektorú pre nadchádzajúcu jar?
Krásny dník želám!


  • Share:

You Might Also Like

21 komentárov

  1. :-D No uf, to se Dermacol tentokrát moc nepředvedl. Poslední dobou mě jejich novinky vůbec neoslovují :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a mne sa práveže všetky novinky páčia :) ale tak je jasné, že každý očakávame niečo iné :)

      Odstrániť
  2. Já mám jeden odstín rtěnky a také si ji velmi chválím, akorát jsem ještě nepřišla na dobrý odličovač co by mi ji odlíčil :D
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Miška, stačí si pozornejšie prečítať článok a zistíš, že tam jeden perfektný odličovač na ten ruž odporučam. A ten to fakt odliči :)

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. áno, mne sa tiež celkom pozdávaju, na také lahučke ličenie môžu byť.

      Odstrániť
  4. Juch na to jaro, mám už takovou radost z toho slunka! Dermacol barvy na rty mám ještě z té staré kolekce a jsem s nimi moc spokojená, ale jak říkáš, musí se přijít na to, jak je aplikovat, protože při špatné aplikaci se odlupují... U mě byl ten problém, že jsem barvy nanášela prostě moc. A odličuju zásadně jenom olejem a jde to samo :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno presne. Ja som rada, že už viem, ako ich správne aplikovat a že sa fakt možem odporučit dlhu výdrž týchto ružov :)
      Ano olej je tiež dobrý nápad na ich odličenie :)

      Odstrániť
  5. Tie farby na pery vyzerajú perfektne, no akosi stále nemôžem uveriť, že držia na perách celý deň. xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja som nechcela verit a neverila som, ked som skušala uplne prvýkrat. Až teraz som prišla na správnu aplikaciu a už verim. Treba skusit.

      Odstrániť
  6. Rtěnka od Dermacolu mi byla skvělou společnicí na plese, kde držela celou dobu na svém místě. Za mě určitě super produkt, ale výdrž delší jak 8 hodin už nezvládá, tedy alespoň na mých rtech.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ja veru dlhšiu výdrž ako 8 hodin ani nemám odkušanú, tak neviem povedat. Ale každopádne ju možem zaradit medzi rúže s naozaj velmi dlhou trvácnostou.

      Odstrániť
  7. Dlhotrvajúce rúže od Dermacol sú super.Vydržia dlho.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano suhlasim. Pokojne ich možem zaradit medzi naj rúže :)

      Odstrániť
  8. Mne aktuálne nejak novinky od Dermacol nesedia, najmä farebne, ale ten rúž v odtieni 10 je dokonalý. Ten si asi kúpim :)
    Zapojila si sa už do Giveaway ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno jasné, nie každému musia novinky farebne vyhovovať. Dakujem za pozvanie, mrknem sa :)

      Odstrániť
  9. Tak ty lipcreamy od Dermacolu jsou naprosto boží! a mně se líbí i odstíny BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Na tie 16h lip creamy od Dermacolu sa chystám, počúvam na ne samé chvály :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tie 16h lip colour milujem! :) tá výdrž je naozaj neskutočná :) tieniky nepoznám,ale zlatý je veľmi pekný :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ty 16h lip colour se mi líbí strašně moc, a možná by dokázaly změnit můj názor na nošení rtěnek :) Rozhodně aspoň jeden odstín vyzkouším :) Dermacol mi celkově přijde jako skvělá značka, jejich produkty mám víc a víc v oblibě :) Děkuji za návštěvu, komentář a odběr mého blogu ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tie rúže sú úžasné a viem si ich predstaviť ako rozžiaria jarný outfit :)
    janesworldblog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!