Februároví obľúbenci

By Zuzulienka - 27.2.17

Február konečne za nami a ja dúfam, že s marcom k nám konečne dorazí jar. Chvíľami už vo vzduchu cítim, že prichádza, no počasie je stále také zradné a slnko nám svoje teplé lúče dopraje len občas. Poďte sa preto zahriať aspoň týmto článkom o mojich obľúbených veciach vo februári. Nebolo ich veľa, ale niečo predsa len sa našlo :)


V prvom rade by som vám chcela dať do pozornosti skvelý film, na ktorý som sa dlho tešila, dlho chystala a veru nesklamal. Ľudia, ja som po 2,5 roku bola konečne v kine na film Všetko alebo nič. Myslím, že nemusím viac o ňom písať, určite ste o ňom aspoň niečo počuli a ak ste na ňom ešte neboli, odporúčam. Príjemná oddychovka, pri ktorej sa zasmejete, aj sa vám vtlačia slzičky do očí, proste prežijete si každú jednu minutú s hrdinami filmu :)



Balzam na pery Bomb Cosmetic s príchuťou Bubblegum Pop
O tomto balzame som nedávno čítala na jednom blogu (už si nepamätám na ktorom) a strašne sa mi zapáčil, hlavne kvôli žuvačkovej vôni. Nevedela som však, či ho na sk dostať. tak som hľadala a našla som ho na notino.sk. Hneď aj objednala. Používam ho zatiaľ krátko, no už patrí medzi moje obľúbené. Úžasná vôňa, chuť, zloženie...


Kunín čokoládová pena
Túto čokoládovú penu som si začala kupovať len nedávno. Prišlo na ňu v jednej debate s mojou maminou, keď sme spomínali na dobroty našich detských čias, medzi ktoré patrila aj jedna takáto pena (dnes sa už bohužiaľ nevyrába) Priznám sa, že už si napamätám presne, ako tá z detstva chutila, viem, len že mi chutila, no táto od českého výrobcu Kunín je vynikajúca a chutí mi tiež. Mňam.


Šály...
Tak tých som sa za posledné mesiace nanosila dosť. Šály mi dodávajú pocit tepla, sú skvelým doplnkom a napriek tomu, že ich mám niekoľko, tak tento mesiac som striedavo nosila len tieto dva. Sú veľké, vzorované, teplé a ak sa nemýlim, oba sú z Calliope. Moje obľúbené...


Cukráreň a torty u Katky
Ak sa raz dostanete do Trnavy a budete si chcieť pochutiť na dobrej kávičke, či výborných koláčikoch, zavítajte do tejto cukrárne. Je tak trošku mimo centra mesta, v jednej z uličiek pripájajúcich sa na pešiu zónu, no rozhodne ju navštívte. Malá cukrárnička, v ktorej koláčiky chutia výborne a kávička ešte lepšie. Navyše ma veľmi milo prekvapili detským kútikom, z ktorého náš malý ani nechcel odísť. Proste cukráreň ako má byť.



Čo st si vo februári obľúbili vy?
Krásny slnečný dník!

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Přesně tak! Film byl naprosto boží. :) Strašně jsem se u něj pobavila. A ta čokoládová pěna vypadá báječně.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Film som ešte nevidela ale ja by som si tiež rada pozrela.Hlavne pesnička k tomu filmu je nádherná.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mňam, dortík vypadá skvěle! Film jsem neviděla. Já si tento měsíc oblíbila karneval tady ve Španělsku, arganový olej, který jsem si koupila v Maroku :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to kapučínko je dokonalé, a na ten Kunín sa pôjdem pozrieť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Film jsem neviděla, ale jogurt vypadá super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Film som videla a podľa mňa sa veľmi vydaril. Malo to skvelú myšlienku a od slovenského filmu som takúto kvalitu nečakala. Rada si ho pozriem opäť.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!