Kozmetika pre detičky

By Zuzulienka - 29.11.17

Keď sa jedná o deti, tak človek vždy rozmýšľa dvakrát. Chceme pre ne len to najlepšie, nech sa to týka čohokoľvek. Aj takej kozmetiky. Ja som zástancom toho, že detská pokožka nepotrebuje veľa kozmetiky, iba naozaj nutné minimum. Môj synček do pol roka nepoužíval žiadnu kozmetiku. Naozaj to pre také malé bábätko nie je nutné, čistá voda je najlepšia. čím však bol starší a viac sa pohyboval, tak už čistá voda nestačila. Začali sme teda používať aj nejakú tú kozmetiku. Vyskúšali sme už rôzne značky, a najnovšie sa Nikolaskova pokožka môže rozmaznávať s kozmetikou Frais Monde.


Frais Monde je talianska značka kozmetiky, ktorá najnovšie prišla na trh s kozmetikou určenou pre deti  Baby Care. Jedná sa presne o 6 produktov, ktoré:

- sú z 99% prírodného zloženia
- sú hypoalergénne
- neobsahujú PEG, parabény, nikel
- nie sú testované na zvieratách
- obsahujú sírnu liečivú vodu

Všetky produkty navyše príjemne voňajú.
Zo všetkých 6 produktov vám na bežnú starostlivosť pre dieťatko postačia 3 - umývacia pena, šampón na vlásky a nejaký krém, alebo v našom prípade olej po kúpaní.
Presne tieto 3 produkty momentálne doma využívame

Jemná umývacia pena Frais Monde...
... obsahuje rastlinné výťažky, olivový, mandľový a slezový extrakt, rumančekovú a nevädzovú vodu. Pokožku jemne čistí, prevonia, chráni a bráni začervenaniu. S prípravkom vytvoríte aj príjemnú penu priamo vo vaničke.


Jemný šampón na vlasy Frais Monde...
... obsahuje rovnaké zložky ako umývacia pena, a tiež je veľmi jemný a krásne vonia. Šampón vlásky vyčistí, predchádza začervenaniu pokožky vo vlasoch a tým, že má neutrálne Ph, rešpektuje aj rovnováhu vlasovej pokožky.


Upokojujúci pleťový olej Frais Monde...
...zmes prírodných olejov, ktorá pokožku chráni, zjemňuje, hydratuje a tak zachováva jej ochranný hydro-lipidový film. Olej príjemne vonia, ľahučko sa rozotiera a aj rýchlo vsakuje do pokožky.


Všetky 3 produkty sa nám osvedčili, nespôsobili žiadne problémy a preto ich pokojne môžem odporučiť aj vám, ak práve zvažujete nákup detskej kozmetiky.

Všetky produkty kúpite na www.parfemy-elnino.sk

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov

Ďakujem za všetky komentáre!