Dermacol parfémový difuzér

By Zuzulienka - 29.3.18

Vôňa domova je niečo, čo si v sebe nosíme od malička. Milujem, keď prídem k rodičom a cítiť tam proste to niečo, čo robí ten domov domovom a čo mi vždy ten môj domov pripomenie. Takúto jedinečnú vôňu má každý domov inú. Je určená tým, čo všetko v domácnosti používate, čo varíte atď. Jednoducho sa to u vás akosi zafixujete a je to tam.


Takú vôňu domova si však môžete aj zmeniť, spríjemniť, alebo o niečo vylepšiť. Na trhu je množstvo osviežovačov, voňavých prípravkov, sprejov, difuzérov najrôznejších vôní a najnovšie aj Dermacol prišiel s takouto novinkou. Je to parfumový difuzér s vôňou Bergamotu a Vetiveru.



Tento difuzér je elegantne zabalený a obsahuje jednu fľaštičku so samotným parfumom (100 ml) a 10 tyčiniek, ktoré do nej ponoríte po odšrobovaní uzáveru. Samotná fľaštička vyzerá tiež veľmi pekne a zároveň jemne a nenápadne, takže sa nemusíte báť, že by vám nejak nezapasovala do interiéru.


Páči sa mi, že Dermacol stále prichádza s čímsi novým. Tento difuzér bol u mňa trefa do čierneho, keďže som akurát hľadala niečo, čím nanovo prevoňať náš byt. A táto vôňa ho prevoňala nádherne. Teda najviac našu chodbu, kde som ho umiestnila, aby ho bolo cítiť hneď pri vchode do bytu. Vonia naozaj nádherne, intenzívne. Vždy keď okolo fiduzéra prejdem, tak zacítim jeho vôňu najintenzívnejšie.



Výrobca sľubuje výdrž 5 - 6 týždňov. Ja ho zatiaľ používam približne tých 5 týždňov. Intenzita vône bola najsilnejšia práve prvé 2 týždne a to som do parfumu ponoria len 3 tyčinky. Po čase je nutné tyčinky otočiť, aby ste vôňu opäť zintenzívnili. Takisto jej intenzitu ovplyvňujete práve množstvom ponorených tyčiniek.

Čo sa týka samotného obsahu parfumu, predpokladám, že vydrží tak 8 - 10 týždňov, keďže po 5 týždňoch je už viac ako polovica preč.

Ale poviem vám, oplatí sa. Má naozaj nádhernúúúúú vôňu, ktorá vám krásne prevonia miestnosť, či dokonca celé bývanie.

Celkovo dostanete tento aroma difuzér ešte v 3 iných vôňach: Cashmeere WoodMagnolia & Passion FruitLily & Fresh Citrus.

Tak čo, zapáčili by sa aj vám?

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Já nikdy difuzér doma neměla, ale musí vonět vážně úžasně:). Já mám moc ráda svíčky...:D
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  2. toto milujem, už som to videla u viacerých blogeriek a určite to krásne vonia ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky nad tím přemýšlím. Musí to pěkně vonět :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Difúzery milujem, tiež sme si pri sťahovaní kúpili hneď dva - jeden do obývačky a druhý do chodby :) o tomto počujem prvý krát, ale musí voňať úžasne! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!