Dekoratívna kozmetika Oriflame - 7/2018

By Zuzulienka - 6.5.18

Každé 3 týždne sa môžete u mňa na blogu tešiť nejakým novinkám z katalógu Oriflame. Tentokrát som sa zamerala na nejakú dekoratívnu kozmetiku Oriflame a poviem vám hneď v úvode, že polovica vybraných produktov ma sklamala. Nuž, ale nebudem predbiehať, čítajte ďalej.



Z aktuálneho katalógu, ktorého kampaň beží už od 30.4.2018 až do 20.5.2018 som si vybrala presne 5 produktov: mono tiene na oči, riasenku, riasenku na obočie, kontúrovaciu paletku a tekutý matný rúž. Jednoducho z každého rožka troška.


Gélová špirála na úpravu obočia The One
33692 - 3,99€ - str. 7

Táto vecička ma zaujala na prvý pohľad. Vždy som chcela na obočie niečo, čo mi ho zvýrazní, a zároveň krásne upraví a prečeše. Toto bol však trochu krok vedľa. V prvom rade som siahla po akomsi zlom odtieni. Oriflame mal na výber tri, ja som si logicky vybrala ten najbledší, nakoľko som bledý typ a aj samotné obočie mám bledšie. 

No tá farba je ešte bledšia ako moje obočie a musím sa s riasenkou chvíľu pohrať, aby som obočie ako tak zvýraznila a upravila. A celé to nakoniec aj tak vyzerá takto....



Samotná kefka je na produkte asi to najlepšie, používať ju na prečesanie bez farby by bolo celkom fajn...



Mono očné tiene Colourbox
33426 - 2,49€ - str. 52

Celkovo ich dostanete v 8. rôznych pastelových odtieňoch. Ja som si vybrala asi ten najjemnejší z nich - Pearly pink. Tieň je v skutočnosti naozaj veľmi jemnučký, očné okolie skôr tak jemne rozjasní, ako zafarbí. Obsahuje drobné trblietky, ale je slabo pigmentovaný. Možno iné odtiene sú na tom lepšie, no tento ma veľmi neohúril.



Riasenka The One Eyes Wide Open & Awake
33733 - 4,49€ - str. 5

Neviem prečo, ale táto riasenka ma najskôr veľmi zaujala svojou špecifickou inovatívnou kefkou, ktorá by vraj mala zaručiť optické zväčšenie očí a vďaka zužujúcej sa kefke, bez problémov dosiahnuť do kútika oka.

Nuž... nápad dobrý, realita trošku iná. Buď som ja neschopná, ale mne sa s touto kefkou pracuje veľmi zle. V prvom rade sa mi na zúženú časť vždy naberá veľmi veľa maskary, aj keď ju otriem, vždy jej tam dosť zostane. Veľa maskary potom spôsobí, že riasy sa nedajú od seba dobre oddeliť, a tak zostávajú zlepené. Preto sa vždy snažím všemožne maskaru redukovať, no aj keď sa mi to podarí, tak zas nastáva problém s kefkou, ktorej tvar teda podľa mňa v konečnom dôsledku naozaj nie je ideálny. Riasy sa mi s ňou buď zlepujú, alebo potom veľmi zle maľujú, zanecháva stopy a radšej ani nehovorím o maľovaní spodných rias.

Fakt som z tejto riasenky veľmi sklamaná.




Tekutý rúž na pery Giordani Gold
33802 - 5,99€ - str. 13

Tak a prejdime konečne k tým dobrým produktom. Prvým z nich je tento úžasný tekutý rúž s matným efektom. Rúž už na prvý pohľad vyzerá veľmi luxusne, značka Giordani je vlastne aj akousi luxusnou značkou Oriflame. Rúž má veľmi príjemnú konzistenciu, ktorá sa na pery dobre nanáša, príjemne vonia a dajte pozor - nanášajte rýchlo, pretože on na perách aj veľmi rýchlo zasychá a matné pery máte hneď. Výdrž rúžu je taktiež veľmi dobrá, je silne pigmentovaný, a veľké plus je, že pery nevysušuje. Myslím, že je to aj vďaka obsahu regeneračného arganového oleja.

Ja som si vybrala odtieň Poppy Pink, ktorý je na perách naozaj nádherný, svieži a žiarivý.


Kontúrovacia paletka The One
33152 - 9,99€ - str. 43

Takéto paletky som si v poslednej dobe veľmi obľúbila. Výnimkou nie je ani táto. Obsahuje tri odtiene - jeden na líčka, druhý na rozjasnenie a tretí bronzer - na vykontúrovanie tváre. Všetky tri odtiene sú dobre pigmentované, rozjasňovací vám krásne prežiari pohľad, farba na líčka dodá lícam krásny odtieň a bronzer vašej tvári vykreslí tie správne črty.
Za mňa topkový produkt na leto.



Máte s niektorým z produktov skúsenosť?
Pekný zvyšok nedeľného večera!

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Já si celkově dekorativku z Oriflamu moc nekupuji, protože jsem byla většinou zklamaná, ale péči mají skvělou. Samozřejmě se dá najít pár výjimek. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Docela mě zaujala ta konturovací paletka:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě se na první pohled nejvíce zalíbil právě ten stín. Jiný produkt mě z novinek nezaujal. Ale po přečtení tvého krátkého hodnocení ke stínu o koupi už nejspíše nepřemýšlím.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj mňa najviac zaujala konktúrovacia paletka. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mě se líbí tekutá rtěnka. :) Mám ráda Oriflame najdou se tam opravdu i skvělé věci.
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!