Priprav sa na leto s Oriflame (kampaň 09/2018)

By Zuzulienka - 24.6.18

Leto je obdobím, ktoré nám dovoľuje odhaliť častokrát aj viac, ako by sme chceli. Premýšľala som, čo je v lete pre nás ženy dôležité, čo sa výzoru týka, a dospela som k záveru: svieže vlasy, čistá a žiarivá tvár, hladká pokožka a pestré farby na oblečení. K tomu všetkému potrebujeme aj náležitú výbavu, no v konečnom dôsledku tej výbavy nie je veľa.
Vybrala som si preto z aktuálneho Oriflame katalógu (11.6. - 1.7.2018) zopár produktov, ktoré sa každej z nás v lete určite zídu




Tvár 
Skrášľujúca sada 
32279 - 4,99€ - str. 85

Táto sada troch mini balení je jednoducho rozkošná. Obsahuje všetko, čo vaša pleť potrebuje: osviežujúci čistiaci a hydratačný gél z melónu, peeling z marhúľ a upokojujúcu a vyhladzujúcu penovú masku. Najprv na pleť nanesiete peeling a jemne ním tvár vyčistíte a zbaíte odumretých buniek. Peeling je voňavý a jemnučký, pleť krásne vyčistí.
Potom nanesiete penovú masku, necháte pôsobiť 10 minút a zmyjete vodou.
Nakoniec pleť osviežite chladivých gélom z melóna, ktorý ju vzpruší, dodá hydratáciu a osvieži.
Naozaj veľmi vydarená trojica :-)



Vlasy
Suchý šampón
32907 - 7,50€ - str 101

V lete sú naše vlasy viac vystavené nepriaznivým vplyvom, a častokrát sa nám stane aj to, že nemáme čas, alebo sa nám jednoducho nechce ich umývať, aj keď by to potrebovali. V takýchto prípadoch vás zachráni suchý šampón. Oriflame Hair X Advanced Care obsahuje komplex Normalising, ktorý udržiava mastnotu pod kontrolou. Ak jednoducho máte pocit, že vaše vlasy nie sú dnes to pravé a začínajú sa vám mastiť, pokojne ho použite, nakrátko vám celkom poslúži. Ak však už máte vlasy mastné, nečakajte zázraky - tu pomôže už len umyť.
Šampón je celkom fajn, má príjemnú vôňu, jediné, čo by som mu vytkla je sťažená aplikácia, pretože tá pumpička sa stláča naozaj ťažko.


Telo
Gél na holenie
32601 - 5,50€ - str 109

Keď som zbadala v katalógu tento gél, bola som naň hneď zvedavá. No poviem vám, že ma sklamal. Čakala som totiž od neho, že bude ako tie klasické gély na holenie, ktoré keď vytlačíte a rozotriete na pokožku, tak sa premenia na penu a holenie ide potom jedna radosť. A on toto vôbec nerobí- Skúšala som to nasucho, s vodou, bez vody, no nič. Toto je jednoducho len obyčajný gél, ktorý nepení, nanesiete ho a holíte. A teda nie je to nič moc. Oholíte sa s ním síce normálne, no tá konzistencia sa mi vôbec nepáči...




Kimono a náušnice Peachica
30968 - 19,99€ - str 16
31230 - 7,99€ - str. 24

No a na záver trošku módne okienko. Oriflame totiž vôbec nie je predaj kozmetiky, ale aj predaj doplnkov, kabeliek, a rôznych módnych kúskov.

Toto Kimono ma dostalo na prvý pohľad. Tie farby som jednoducho chcela mať doma. A veru aj naživo je nádherné. Jemná látka zo šifónu, ideálna na leto - na plavky, alebo aj na oblečenie do práce, či večerné posedenie v meste. Nemá žiadne gombíky, cez pás ho jednoducho prepásate opaskom, ktorý je jeho súčasťou a môžete vyraziť.
A dokononale sa k nemu hodia tieto ružové náušnice.



Tak čo, vybrali by ste si niečo z mojich produktov? Ak nie, tak si prelistujte aktuálny katalóg a vyberte, čo potrebujete..


  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Nejvíce se mi líbí ta sada a kimono je nádherné, sluší ti.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezký článek, mě nejvíce zaujal suchý šampón a kimono ti moc sluší, líbí se mi jeho barvičky :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zaujal ma ten suchý šampon a ešte to kimono vyzerá byť super :)

    www.veraparadis.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sada na pleť vůbec nevypadá špatně. :) Kimono vypadá skvěle, tohle jsem musela snad přehlídnout, protože jsem se taky do katalogu dívala a nic jsem tak neviděla :D Sluší ti.
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sadu mám taky už přes dva roky a je docela fajn. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!