Krásne leto s Oriflame (kampaň 10)

By Zuzulienka - 10.7.18

Leto je v plnom prúde a ja dúfam, že si ho užívate plnými dúškami. Aby bolo ešte krajšie, voňavejšie a farebnejšie, môžete si ho spríjemniť vhodnou kozmetikou. Voňavé sprchové gély, krémy, parfémy, či farebné laky, tak to je to pravé, čo sa v lete žiada. Z  aktuálneho katalógu Oriflame si takýchto produktov môžete vybrať do sýtosti. Ja som ich pár pre vás vybrala...




Sprchovací gél Discover French Provance
34045 - 4,90€ - str. 87

Preneste sa v sprche na obľúbenú dovolenkovú destináciu. Oriflame ponúka 3 úžasné sprchové gély s vôňami letných destinácií - French Provance, Tuscan Sunset, Cuban Rhytmhs. Sprchovanie s nimi je úžasné, voňavé a aspoň na chvíľu sa môžete preniesť mimo realitu.


Krém na ruky s rakytníkovým olejom
33642 - 4,50€ - str. 3

Krémy na ruky sú u mňa neodmysliteľnou súčasťou každého dňa. Krémujem niekoľkokrát denne a potrebujem krém, ktorý dokonale hydratuje. Tento s rakytníkovým olejom nielen že úžasne vonia, ale poskytuje rukám príjemnú hydratáciu, ktorá vydrží. A naozaj vyhovuje aj mojím náročným a večne suchým rukám. Veľmi sa mi na ňom páči aj samotný svieži dizajn.


Toaletná voda Elvie Summer Joy
34158 - 9,99€ - str. 27

Stretli ste sa už s parfémom, ktorý vonia po púpavách? Že vám púpavy nevoňajú? Ak nie, tak vyskúšajte kvetinovo-ovocnú vôňu Elvie od Oriflame, v ktorej sa miešajú tóny hrušky, púpavy a sviežich malín. Vôňa je jemná, svieža a aj keď to nie je celkom moja šálka kávy, odporúčam vyskúšať. Je proste iná ako ostatné.


Urýchľovač rastu nechtov The One
31032 - 3,49€ - str. 41

K letu neodmysliteľne patria aj zdravé a farebné nechty. Podporte ich rast s urýchľovačom rastu, ktorý ich posilňuje už za 3 dni. Jeho receptúra obsahuje výťažok z kivi, vitamíny C a E, ktoré sú práve pre nechty veľmi prospešné.

Lak na nechty Colourbox soft red 
33263 - 2,49€ - str. 49

A keď už tie nechtíky máme ošetrené, môžeme ich zvýrazniť aj farebným lakom. Nové odtiene Colourbox ponúkajú krásne farby. Ja som si však vybrala výrazný a krásny červený (soft red).
Lak sa nanáša celkom dobre, a výdrž u ma je ako u všetkých lakov - také 2 dni.


Sada pilníkov
28193 - 0,99€ - str. 41

No a ak vám momentálne chýbajú doma nejaké pilníčky, tak môžete siahnuť po týchto. Skvelá trojka za skvelú cenu vám pomôže pri úprave nechto  do požadovaného tvaru.


Ktorý produkt Oriflame vás najviac zaujal? Nájdete ich v aktuálnom katalógu Oriflame 10/2018

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Voňavka vypadá lákavo :) svieža ovocná

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je to zvláštne ale asi ma nezaujalo nič :D Väčšinou sa nájdem stále nie v jednom ale hneď vo viacerých produktoch a tu neviem prečo ma neláka ani jeden :(

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já si objednávala olej na akné a sadu co obsahovala krém na ruce, plátýnkovou masku a zázračný kelímek. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!