Máj 2021 - tipy, radosti, udalosti

By Zuzulienka - 9.7.21

Krásny deň vám želám!

Už ste na mňa asi aj zabudli.. ale! Žijem, fungujem, pracujem.. a hlavne - užívam si leto.. teda snažím sa - popri práci - pretože tej je fakt až - až.
A síce je už polka júla za nami - idem si dohnať resty a ponúknuť vám článok ešte s májovými tipmi a radosťami.


Máj bol naozaj krásny mesiac - síce počasie nič moc, ale všade všetko nádherne kvitlo. A tak to chcelo aj takúto rozkvitnutú fotku v našom meste Trnava.

KNIHA
Dušan Kadlec - Zo dna ku hviezdam
Ospevovaná, úžasná motivačná kniha... ktorá ale mňa veľmi neoslovila. Zozačiatku som sa doslova nudila a preskakovala stránky, potom som sa začítala viac a našla si aj zopár zaujímavých myšlienok, no rozhodne by som túto knihu nezaradila medzi top motivačné. Prišlo mi, že čítam to, čo som už čítala všade inde, nič nové..


HUDBA
Jonas Brothers - Leave before you love
Tak do tejto som sa doslova zamilovala na prvé počutie. A potom si ju púšťala stále a stále, až som momentálne už v tom stave, že jej mám dosť. Ale je aj tak skvelá, letná, pohodová...



JEDLO
Falafel z DM
Skúšali ste už falafel? Ja sa priznám, že nikdy predtým som ho nemala, ani nejak o ňom nepočula. Až ho raz odporúčala Miriam Kalisová a hovorím si, že ho musím vyskúšať. A teda, neoľutovala som - je fakt skvelý. 


MAŠKRTA
Manner rumové srdiečka
Všeobecne Manner veľmi nemusím - prídu mi až príliš sladké... ale toto je bomba. Vynikajúce srdiečka v čokoláde s rumovou príchuťou. Ak ste ich ešte neskúšali, naozaj odporúčam tak urobiť. Akurát ich nekúpite asi všade, ja som sa doposiaľ s nimi stretla len v Bille, aj to nie vždy ich mali.


MÓDNY TIP
Legíny všetkých druhov
Nakoľko v máji bolo počasie aké bolo, tak legíny u mňa viedli. Nosila som ich stále a všade. 


KOZMETICKÝ TIP
Indulona Ultra Výživa
Tak táto indulona ma fakt milo prekvapila. Menšie balenie 50 ml vhodné do kabelky, príjemná vôňa, rýchle vstrebávanie a skutočná hydratácia. Fakt skvelá!


TIP NA VÝLET
Ranč pod babicou
Farma so zvieratkami, ihriskom a mnohými atrakciami v obci Bojná v Nitrianskom kraji. Príjemný výlet, hlavne keď máte deti a napr. aj keď chcete vidieť vzácne čierne labute.


DETSKÝ TIP
Detský parfem Ultimate Spiderman
Je to vlastne taká malá toaletná voda s objemom 30 ml vhodná pre malých nezbedníkov. Vonia príjemne, jemne, nič príliš výrazné. Môže byť aj skvelým tipom na darček. Kúpite na notino.sk


INÉ v máji:

- bola som prvýkrát na laminácii obočia. Veľmi sa mi tento trend začal páčiť a tak som ho musela skúsiť. Spokojnosť veľká - odvtedy som bola znovu a koncom tohto mesiaca idem zas :-)


- deň mamičiek, fotka s Nikolaskom nesmela chýbať.


- také naše kávičky v meste v obľúbených kaviarňach.. vždy v tomto období si ich začíname užívať.


- orgován v máji - to musí byť. Rozvonia vždy všetko.


- po dlhšej prestávke kvôli korone, som si opäť zašla na nechty a zvolila ružové. Ružová je proste moja.


- aj zmrzlinová sezóna začala


- a okrem iného aj veľa, veľa dní v práci som trávila a pracovala.


Viem, je to už dávno, ale spomeniete si ešte na svoj máj (květen)? AKý bol, čo ste robili?
Skúšali ste už lamináciu obočia?
Aká je vaša najobľúbenejšia zmrzlina?

Tak majte krásny deň ešte!

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Zhrnutie pekne ale podľa mňa sa ti ta laminácia absolútne nehodí taky vyjakany pohľad oči ti to robí no každý podla svojho vkusu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekný máj :)
    Ja si spomeniem, mala som narodky :)
    Uvažujem o tetovaní obočia, tak uvidíme, ale páči sa mi aj to Tvoje.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Co si vzpomínám byl můj květen dost v pohodě. Byla jsem už měsíc doma, kvůli nedostatku práce v práci aneb takhle to je když člověk dělá ve fabrice pod pracovní agenturou. Začala praktikovat také svojí skin care rutinu a výsledky vidím. Začala jsem pořádně cvičit. Více se můžet, ale dočíst u mě na blogu. Bože ta písnička je skvělá. Nikdy jsem falafel neměla a rozhodně ho někdy zkusím. Nikdy jsem ji nezkoušela, ale když jsi o tom něco málo čtu říkám si proč bych to neměla vyzkoušet. Od přírody mám husté obočí, ale nevím zda by se to na mě vůbec hodilo. Z těch klasických miluji nejvíce jahodovou a čokoládou, ale poslední dobou propadám mangové zmrzlině.

    Epilepsyylife

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Upřímně, mě trend laminace obočí neláká. Co si vzpomínám, tak květen byl měsíc, kdy se tomu počasí ještě nějak moc nechtělo být hezky, tak nebyly ani moc výlety. Byl to spíš pracovní měsíc.
    Jinak ti to moc sluší:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc hezké tipy a ani se nedivím, že ti produkty udělaly radost. Mě by také potěšily, zejména kniha a ten falafel - mňam! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jedlo z DM je všeobecne božské, milujem ho! A tie falafells sú tiež božské 💐

    Blox de la Licorne
    Youtube 💐

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tyjo květen.. já už ani nevím! Laminace obočí vypadá na tobě super, já nikdy nebyla a asi to ani nemám v plánu :) A když se ptáš na tu zmrlinu, tak jednoznačně mangový sorbet a slaný karamel:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvelý článok! :) Tie čokoládové srdiečky musia byť skvelé, asi sa po nich tiež pozriem, haha :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zuzi, pěkné. Krásná pestrá všehochuť. První fotka moc hezká, moc Ti to sluší. Výlet mohl být hodně zajímavý. Na fotce s Nikolaskem vidím pěknou pěší zónu, ta se mi taky líbí. A zmrzlinka nemá chybu. 😀

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!