Január 2022

By Zuzulienka - 13.2.22

Krásny dník vám prajem.

Ani sme sa nenazdali a prvý mesiac roku 2022 je za nami. Na rok s koncovou 22 som si už zvykla a som veľmi zvedavá, čo prinesie. Veď sme len na začiatku. Ale poďme sa teraz ešte obzrieť za januárom. Najvyyšší čas na tento článok, keďže február je už vo svojej polovici.


Čo som čítala
So začiatkom každého roka si dávam vždy predsavzatie viac čítať. A ono sa mi to tieto prvé mesiace aj darí, za január som prečítala 3 knihy. A so synom postupne každý večer čítame ešte aj Vianočné prasiatko - od J.K. Rowlingovej. 




Čo som počúvala
Celkom som si obľúbila túto:



Čo som robila
- piekla som ešte jednu menšiu várku vianočných koláčikov :-) bláznivé, viem, ale bola ešte chuť.



- pretriedila som svoj šatník - tak ako každý  rok na začiatku. Veľa vecí som vyhodila, niekttoré podarovala a niektoré predala. Fakt sa človek cíti taký ľahší po tomto.


- konečne sme 24.1. odzdobili stromček, celý ho ostrihali a vyhodili.


Čo mám nové
- nejaké oblečenie, topánky, a aj nechty, či kvety do domu, ktoré som dostala.

Šaty - Mohito

Mikina - Mohito

Snehule - eobuv.sk

Snehule - royal-fashion.sk


Šaty - imoda.sk

Tip na maškrtu
Túto vianočnú edíciu Lindt neviem, či ešte niekde zoženiete, ja som kupovala v Kauflande, po sviatkoch, a boli fakt výborné.


Ale čo určite zoženiete je táto nová Fidorka mliečna kakaová a je aktuálne mojou najobľúbejšou Fidorkou. Je fakt výborná. 


Tip do domácnosti
Amarylis - tento kvet ak ešte nemáte, tak si ho zadovážte. Kvitne síce len raz do roka na cca 2 týždne, ale starostlivosť o neho skoro nulová, nič nemusíte, aj keď ho zabudnete poliať, on si ide ďalej. Fakt veľa znesie a keď zakvitne fakt je krásny.


Detský tip
Hra Obchod
Celkom milá hra, kde sa deti naučia trošku počítať, hospodáriť s peniažkami. Je vhodná tak do tých 6 rokov, nášho už veľmi nebaví.


Kozmetický tip
Tu vám dám do pozornosti môj najobľúbenejší parfém, ktorý používam už 9. rokom a stále ma naomrzel. Chanel Chance Eau Fraiche.


Citát mesiaca

Boh Ti pošle ľudí, ktorých potrebuješ vo svojom živote v správny čas.

Tip naviac
Hra Poznáš ma?
Fakt skvelá hra na chaty, party a iné akcie. Nebojte nie je to nič priveľmi odhaľujúce o druhých, ale je to skôr vtipnou formou podané otázky, z ktorých máte vždy na výber a ostatní musia hádať, čo asi tak by ste na danú otázku odpovedali - teda že či vás vôbec poznajú.


A aký bol váš január?
Čo vás z toho môjho zaujalo?

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Z Tvých tipů neznám nic, ale nehty krásné, moc se mi líbí sněhule i modré šaty:-) Já se na třídění šatníku teprve chystám, ale dostanu se k tomu spíš někdy na konci zimy nebo na jaře, už je potřeba to zase po roce probrat a budu se snažit být nekompromisní, to si pak vyčítám, že jsem ten šatník odlehčila jen málo a spousta oblečení mi jen zbytečně zabírá místo.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekné kúsky oblečenia a my sme tieť koncom januára skladali stromček,chýbajú mi Vianoce

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty modré šaty jsou neskutečně nádherné. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!