Nákupy, ktoré ma v minulom roku potešili

By Zuzulienka - 13.1.23

Ach tie nákupy.. istú dobu som na blogu robila články o mojich nákupoch, teda čo som si za daný mesiac kúpila. Popravde, bolo to dosť náročné sledovať, všetko si fotiť, a na druhej strane, nie každý mesiac nejaké nákupy boli. Tak som časom od toho upustila. Ale napadlo ma, že raz za čas si taký článok môžeme dať, veď myslím, že vás aj bavili.



Tak sa idem rozpamätať, čo také som si za posledné obdobie - rozumej ešte minulý rok kúpila, a ešte som vám to na blogu neukazovala (lebo nejaké moje nákupy boli spomenuté aj v iných článkoch) a čo ma zároveň veľmi potešilo a teším sa z toho doteraz.

Nová kabelka bola u mňa témou už dlho. Stále som hľadala, pozerala, porovnávala, no nevedela nájsť takú, čo nebude príliš veľká, ale ani príliš malá a nezmestí sa mi do nej peňaženka a všetky také tie bežné veci, ktoré pri sebe potrebujem a chcem mať. Nakoniec som ju našla na stránka, na ktorej som nakupovala prvýkrát - Zalando-lounge.sk. 
Pozor - nie Zalando.sk - ale Zalando Lounge, outlet, kde kúpite kadejaké značkové veci, doplnky, obuv za oveľa nižšie ceny, ako inde. Každý deň spúšťajú nové a nové časovo ohraničené kampane, a vy si tak môžete kúpi značkovú vec za skvelú cenu. Ja som tam určite nenakupovala posledný krát.

Cena: 109,- € (bežne stojí tento model okolo 300,-€)



Curapil
Výživový doplnok na vlasy pleť, nechty a všetko s tým spojené. Užívam ho už takmer rok a môžem povedať, že fakt mi vlasy rastú rýchlejšie a pleť je stále krásna. Tak som si teraz najnovšie objednala Curapil Duo - silnejší, a k tomu prihodila olejíček na pleť. Ešte doužívavam staré balenie, no na túto dvojicu som veľmi zvedavá. www.curapil.cz

Cena: 62,23,- €


Knihy
Kníh nikdy nie je dosť, hlavne ak radi čítate... najnovšie mi pribudli ešte tieto a teším sa, že mám čo čítať. Od Vianoc stále čítam.


Puella Parfumy na pranie
Parfémy do prania hýbu svetom už nejaký čas. Sama môžem povedať, že sú oveľa lepšie, intenzívnejšie ale aj drahšie, ako obyčajná aviváž. Skúšala som už jedny talianske parfémy a najnovšie známe Puella parfémy. Objednala som si jednu fľaštičku plus vzorkové balenie a mala tak možnosť poskúšať, ktorá vôňa ako vonia. 

cena 250 ml: 17,99,- €
vzorky: 2,99,- €


Pančušky
Neverili by ste, kde kúpite krásne, a zároveň lacné a podľa mňa aj kvalitné pančušky. Lidl.sk alebo Topankovo.sk. Fakt ich majú na výber niekoľko a v pohode kúpite nejaké aj do 5€. Ja som si vybrala vzorovo podobné, ale tak trochu každé iné. A vydržia viac ako jedno oblečenie. 

Cena spolu: 15,47,- €




Sada pohárov Nachtmann
Chcela som nejaké pekné na prvý pohľad elegantné poháre. A tieto ma dostali. Je to sada, spolu je ich 18, každá šestica inej veľkosti. A sú naozaj že top. Kúpite v XXL Lutz.

Cena: 39,90,- €


Tenisky Adidas
Keďže cez leto ma opantala túžba behať, aj teda som pár týždňov vydržala, no s príchodom chladnejšieho počasia ma to opustilo, tak som si zadovážila aj nejaké dobré tenisky na túto činnosť. A tieto sú fakt skvelé, ešte aj moja farba - ružovo-čierna. Len teda do toho behania sa musím opäť pustiť. Snáď na jar.

Cena: 39,- €

Takže toľko moje núkupy, ktoré mi urobili radosť, a z ktorých sa stále teším.
Aký minuloročný nákup najviac potešil vás?

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Ta kabelka je nádherná a moc se mi líbí i tenisky, kombinace černé a růžové je blízká i mě:-) Já jsem loni konečně sehnala kozačky, jaké jsem si vysnila a taky batoh, oboje jsem sháněla docela dlouho a pořád to nebylo ono, tak jsem ráda, že už mi konečně něco padlo do oka:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, moc pěkné kousky. U kabelky MK bych také slevy využila, za plnou cenu by mi jaksi "nestála". Taky mám nové boty na běhání, ted jsem na tři a půl měsíce sice vypadla, ovšem snad se mi podařilo znovu-běhání nastartovat, již jsem byla tento týden 2x. : )) At se moc daří!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kabelka MK vypadá nádherně, přesně takový styl mám ráda. :) Jinak se mi moc líbí i výběr knih a nedivím se, že jsi s nimi spokojená. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kabelka je opravdu moc povedený kousek. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahojky,
    je škoda, že neděláš nákupní články častěji. Moc se mi líbí kabelka, punčochy a hlavně ty skleničky.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj. Rada by som, ale bohužial toho času je málo a aj tých nákupov nie je až tolko, aby bolo o čom pisat. Ale skusim :-) Dakujem.

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!