Október 2023: tipy, radosti, novinky

By Zuzulienka - 16.12.23

Rok sa nám pomaly blíži ku koncu, a ja by som rada dohnala svoje blogové resty... Neviem, či sa mi podarí dohnať všetko, ale posnažím sa. Takže dnes Októbrové zhrnutie. Október bol krásny jesenný mesiac, preto začínam týmito jesennými zábermi.





Takými typickými jesennými kvetmi sú chryzantémy. Tieto som si kúpila na skrášlenie vchodu.


Vo vnútri som to tiež zladila trošku jesenne - tekvička a vres, ktorý síce nie je typickou vnútornou rastlinou, ale prestavte si, že stále žije.


Bola som:
- penzión Hoffer pri Nitre, kde výborne varia, napr. aj toto špenátové rizoto s kuracim mäsom. Bolo vynikajúce.


- autosalón Nitra, kde sme videli aj takéto historické vozidlá.


- na nákupy a obed v Ikea


- prvýkrát v Primarku


Dobroty:
- naše obľúbené jablkové pité


- takýto nejaký koláčik som piekla, už som aj zabudla, aký to presne bol, viem len že bol vynikajúci. Musím ho dohľadať a uložiť na blog.



A nejaké tie moje tipy pre vás:

Kniha
Odin 4 - plný krásnych myšlienok, citátov, zamyslení. Milujem tieto Odinove vydania.


Maškrta
Toto som objavila v Action, nikde inde som to zatiaľ nevidela, ale je to výborné. Asi najlepší Milka produkt aký som kedy jedla.


Kozmetika
Revolution Glam Balm - veľmi príjemný voňavý a hydratujúci balzam na pery. Vyskúšajte.


Domácnosť
Držiak na kuchynské utierky - dlho som nejaký hľadala a stále mi žiadny nevyhovoval. Až som našla tento na bonami. Jednoducho ho zavesíte do nejakej skrinky a pod skrinku naň umiestnite samotné kuchynské utierky. Nemusíte nič vŕtať, nijak inak priprevňovať, naozaj len takto jednoducho upevníte a nemusíte sa báť, že vám bude padať. Drží ako má na mieste.


Pre dieťa
Desiatových boxov sa u nás prestriedalo naozaj množstvo. Najnovšie máme tento Lego desiatový box a je naozaj praktický. Je síce menší, ale na desiatu môjho syna, ktorý toho až tak veľa nepotrebuje, bohato stačí. Navyše má vyberateľnú a posúvateľnä priehradku, ktorú si posúvate, alebo odoberáte podľa potreby. Jeho súčasťou je aj praktická fľaška. Takže pre malých školákov základná výbava na desiatu.


Mesiac sme zakončili vyrezávaním tekvičky na Halloween.


A citát mesiaca:


Verím, že stihnem ešte november.
Prajem vám krásne predvianočné dni.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Ty barevné, podzimní fotky na mě působí tak uklidňujícím dojmem:-) A po fotkách dobrot se mi zase sbíhají sliny, ta dobrota s čokoládou vypadá obzvlášť lákavě:-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!