H&M

Outfit dňa: Skater black dress

By Zuzulienka - 9.7.13

Keď si zadáte do googla Skater dress, vybehne vám množstvo podobných šatičiek, ktoré pôsobia veľmi dievčensky a sviežo. Tak presne také sú Skater dress, ktorých typickým znakom, je obtiahnutý vršok a voľná sukňa, ktorá by mala siahať do polovice stehien. Môžu byť aj na ramienka, aj s rukávmi, jednofarebné, viacfarebné... Prečo Skater dress? V preklade sú to akoby korčuliarske šaty, a sú nazvané tak preto, lebo v 90. tych rokoch podobný strih používali najmä krasokorčuliari na ľade. Dnes sa opäť vrátili a sú ideálnym doplnkom šatníka každej dámy, pretože sa dokonale prispôsobia každej postave.


Ja som také jedny nedávno objavila v H&M. Váhala som, či si ich zobrať, predsa len čiernych šatičiek mám niekoľko, no skúška v kabínke nakoniec rozhodla. Sadli ako uliate. A hneď mi bolo jedno, že sú čierne.
Sú naozaj veľmi jednoduché.

Keďže zrána bolo vtedy trošku chladnejšie (a vlastne celý deň bolo nejak pod mrakom), zvolila som k šatám ešte tento modrý svetrík, ktorý ich tak oživil.


Vlastníte aj vy nejaké Skater dress?
Krásny deň!


  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. ježiš, diki za vysvetlenie :D ja som nechápala, čo majú tieto šaty a sukne spoločné so skateboardom (prečo mi nedošlo, že to môžu byť korčule...) páči sa mi tento štýl, ale nie som ten typ, čo by v tom vyzeral k svetu, takže budem len ticho obdivovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne to tiež kedysi nešlo do hlavy, až som si to potom vyhľadala :)

      Odstrániť
  2. Krásne šatičky a aj na to že sú čierne vyzeráš v nich sviežo a krásne, s tým kabátikom skoro ako školáčka-ale to nemyslím ako urážku ;)

    Pozývam ťa na giveaway ;)
    http://crazy-lifestory.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-persun-mall.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja taktiež ďakujem za vysvetlenie :D a skvelo ti pristanú :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to som rada, že ste sa niečo nové dozvedeli :) a dakujem.

      Odstrániť
  4. To jsem fakt o nich nevěděla:D ALe jsou nádherné:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!