Po dlhom čase... gélové nechty

By Zuzulienka - 28.8.13

Gélové nechty u mňa naposledy bodovali asi tri roky dozadu. Vtedy som ich nosila s menšími prestávkami, najviac asi pol roka v kuse. Potom som si povedala dosť a odvtedy až do minulého utorka som gélové nechty nemala. Keďže sa blížila svadba, tak som chcela byť upravená aj v tomto smere a keďže moje prírodné nechty sú slabučké a stále krátke, a asi nikoho by som s nimi neohúrila, rozhodla som sa pre gélové.


Preto som zavítala k mojej starej známej nechtárke a tá mi vyčarovala konečne tie pravé ženské nechty. Rozhodla som sa tentokrát pre klasickú francúzsku manikúru so swarovski kamienkami na prstenníčku. Nechcela som nič vyčačkané, ale iba jednoduché.



Neviem, aký máte vy názor na umelé nechty, ja však nevidím iné východisko, pokiaľ sú vaše vlastné stále rozštiepené, nechcú rásť a keď aj narastú tak sa lámu. To by vás asi dosť hnevalo.

Ja myslím, že na určitý čas teraz pri nich ostanem...

Čo vy a gélové nechty? Nosíte, alebo ste radšej za prirodzenosť?

  • Share:

You Might Also Like

15 komentárov

  1. Niekedy som veľmi túžila po gélových, no rodičia mi to nikdy nedovolili. Teraz viem, že som o nič neprišla, vypestovala som si svoje krásne nechty, na ktoré nedám dopustiť a nikdy by som na nich nič nenalepila.

    Ale ako píšeš, ak sa tvojim nechtom naozaj nedarí, je to skvelé riešenie :-). A tieto ti naozaj pristanú - vyzerajú celkom prirodzene, nie ako mnohé gélové, ktoré sú hrubé a dlhé a nedá sa na nich pozeať

    TravelDreamLove

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to máš super, že sa ti podarilo vypestovať svoje vlastné krásne a pevné. Len tak dalej.

      Odstrániť
  2. Aj ja mám také problematické nechty ako ty.. :/ Ale nádherné nechty sú tieto :)

    inak pozývam ťa na môj blog,kde prebieha aktuálne giveaway :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. sú nádherné :) ja mám svoje vlastné nechty pevné a dlhé takže tieto umeliny nepotrebujem, ale súhlasím ak tvoje nechty majú takéto problémy tak jedine gelové :)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem. No tak ich máš pevné a krásne, tak nad umelými určite netreba rozmýšlať...

      Odstrániť
  4. Ja som mala na svoju svadbu tiez gelove a ak ked boli krasne po par tyzdnoch museli ist dolu a moje nechty sa z toho spamatavali skoro 2 roky, takze si ich uz urcite nedam.:( Aj ja mam taky isty problem s nechtami ako Ty, no zacala som mat rada tie moje male a tak si to vynahradzam veselymi farbami. :) Ktore podla mna vyzeraju lepsie na malych roztomilych nechtikoch ako na nejakych lopatach. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fuha 2 roky? JA som už teda gelové mala, no po odlepeni sa moje pravé z toho spamatali tak za 2 - 3 mesiace...

      Odstrániť
  5. ja som si raz dala gelove nechty ked som mala 15 rokov a nevydržali mi ani tyždeň asi mi ich zle spravili od vtedy som nemala, iba sama som si nalepila umele sekundovým lepidlom:D:D.. ale tieto su veľmi pekne:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. moje uplne prvé som si dala urobit asi v 20tke, a tiež to s nimi nebolo lahke, za pár dni sa mi niektoré poodlamovali, ale nie preto, že by boli zle urobené, ale preto, že som s nimi nevedela nič robiť a stále sa mi všade zachytávali.

      Odstrániť
  6. Kraasne su a na svadbu sa dokonale hodia :) ja som umele nechty este neskusala ale zatial to ani nemam v plane

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem. No pokial by nebolo treba a mám svoje vlastné krásne, tak o umelých ani nerozmýšlam...

      Odstrániť
  7. Já mám gelové nehty už 5 let a jsem na ně natolik zvyklá, že bych si neuměla představit být zase bez nich. Mé nehty jsou ošklivé, slabé a nikdy mi nevyrostly do pořádné délky, takže já jsem spokojená. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásne sú :) Pozývam ťa na moju giveaway Stačí ak klikneš na BellesFleurs - BellesFleurs

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!