Skúšky líčenia

By Zuzulienka - 21.8.13

Raz v živote som bola profesionálne líčená na jedno fotenie. Bolo to asi keď som mala 15 rokov a odvtedy ma nikto nelíčil. Iba ja. Vždy mi to stačilo, nepovažovala som za potrebné líčiť sa u profesionála aj keď som išla na nejakú svadbu, či ples, či inú slávnostnejšiu akciu. A až teraz nastal ten správny čas, kedy som si povedala, že to chce profesionálne líčenie.


Tak som bola na dvoch skúškach líčenia. Prvé líčenie bolo ladené do šedo-čiernych odtieňov. Bolo pekné, ale na mňa sa mi zdalo až príliš výrazné a cítila som sa v ňom nesvoja.


Po pár dňoch sme teda skúsili ešte druhé líčenie v hnedo-béžových odtieňoch, s ktorým som už maximálne spokojná. Toto líčenie bolo jemnejšie aj keď sa to možno na prvý pohľad nezdá, ale bolo to tak.


Druhé fotky bohužiaľ už nie sú fotené na dennom, ale umelom svetle, preto ich nie je možné až tak dobre porovnať. Ale tak snáď si vyberiete.

Obe líčenia urobila jedna moja známa nechtárka a kozmetička v jednom.
Čo vy a profesionálne líčenie? Líčite sa radšej samy, alebo sa necháte niekým nalíčiť?

Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Mně se právě líbíš více s tím tmavším líčením, nicméně ani to hnědo-béžové není vůbec špatné. :))
    S profesionálním líčením mám zkušenost jen jednu, když jsme se fotili na maturitní tablo. Ale nejraději se líčím sama, protože člověk si všecko udělá podle sebe. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mňa na svatbu ličila kamaratka inak nejak profesionalne ličiť som sa nikdy nedavala, a pasuju ti obidva varianty:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě se na tobě Zuzanko víc líbí ta první varianta :) Když si tě představím s tím účesem z postu, který si tu měla, vypadá to skvěle! :P

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tiež si myslím že to druhé líčenie je lepšie.. nebudeš predsa na svadbe s čiernymi očami :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne se take libi vice to prvni, ale krasna jsi v obou variantach

    OdpovedaťOdstrániť
  6. aj mne sa viacej páči to prvé líčenie, ale zas na svadbu sa nehodí takže určite by som volila to druhé :) pasujú ti obe líčenia takže budeš určite krásna :)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To černé nee, je to moc, fakt ne.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mne sa zdá, že Ta oba dosť zostarujú. Ak to druhé je v reáli svetlejšie tak potom by som určite volila to. :) Čierna so striebornou a sivou je asi skôr tak do nejakého NightClubu. :) Ale tie šaty máš také super, že budeš nádherná nevesta, nech sa už namaľuješ akokoľvek. :) Držím palce.

    DanielaKurkyStyle


    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tušila som, že asi viac sa vám bude páčiť prvé, pretože je fotené v dobrom svetle a preto posobi lepšie. Dakujem za názory, no jednoznačne som rozhodnutá pre druhé. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Zuzka, keďže dnes odchádzam na turistiku a budem off...a ak sa nemýlim, tak v sobotu máš svadbu, chcem ti už teraz zaželať nech si to užijete a nech dopadne tvoj veľký deň čo najlepšie! :) Teším sa na fotografie a zážitky zo svadby!
    :)
    Yanka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jaj, ešte som chcela komentovať článok...ja osobne som za DRUHÉ líčenie, prirodzenejšie, aj sa ti viac hodí si myslím k vlasom

      Odstrániť
  11. Zuzi, obojí Ti sluší moc, i to výraznější, ale je vidět i na fotce, že se v tom asi úplně necítíš. Ta jemnější varianta je o něco lepší, úplně záříš! :). Ale počítej s tím, že foťák hrozně moc "žere" barvy, takže se neboj to trošku přehnat, na fotech to pak bude akorát :)!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja osobne si myslím, že lepšie je to druhé, celkovo také tmavé líčenie na blondínu v bielych šatách by bolo asi moc. PS: Páčia sa mi tieto články zo svadobných príprav :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Very beautiful makeup ;) Amazing colours! You have a talent ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Mne sa obidve líčenia zdajú byť veľmi výrazné :P ale tak na fotkách to bude vyzerať skvele :) dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Druhé líčení ti skvěle pasuje :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!