TAG: 20 facts about me

By Zuzulienka - 10.8.13

Tagy mám celkom rada. Tento sa v poslednej dobe rozšíril a videla som ho už na viacerých blogoch (Sheldonovka, LittleAnn). A keďže sa mi zapáčil, tak som sa rozhodla, že vám tiež na seba niečo prezradím. Podobný tag už som kedysi dávno písala: 11 otázok na telo, no napriek tomu je tento trochu iný. A naozaj dlhý. Tak nech sa páči.


1. Nikdy som nebola v nemocnici, nikdy som nemala nič zlomené a nikdy som nebola na žiadnej operácii – klop klop klop – musím si trikrát zaklopať, aby to tak aj zostalo.

2. Milujem všetko sladké – hlavne rôzne keksíky, sušienky, koláčiky. Každý deň si proste musím niečo dopriať. K tomu patrí aj káva, ktorá je taktiež mojou každodennou súčasťou.

3. Odmalička som antišport. Akýkoľvek šport, či telesnú výchovu som odmalička neznášala. Bol to môj najneobľúbenejší predmet v škole a nechápala som, ako ho môže niekto považovať za svoj najobľúbenejší predmet. Mňa už otravovalo len samotné prezliekanie sa na tento predmet.

4. Aj keď som akokoľvek unavená, nikdy nezaspím skôr ako za 20 minút. Možno párkrát sa mi v živote stalo, že som zaspala do 10 minút. Ale inak mi top trvá približne pol hodinu. Dôkazom je aj včerajšok, keď som išla spať asi o pol jednej a ešte hodinu som sa tam prevaľovala, kým som zaspala.

5. Takmer vôbec nepozerám televíziu, nesledujem žiadne seriály, žiadne Gossip Girl, ani nič podobné (kedysi to bol len Panelák, ale teraz nič). Mnohí ju používajú sko kulisu, ale ja nevidím dôvod mať zapnutý obraz aj zvuk, keď len počúvam a teda logicky mi ako kulisa stačí rádio. A rádio počúvam zase takmer stáleJ


6. Milujem všetko papierové – knihy, časopisy a tú vôňu papiera.

7. Pred odchodom z domu miliónkrát kontrolujem, či som vypla žehličku na vlasy, sporák, či je dobre zatvorená chladnička, okná... no čistý psychoš.  J

8. Takmer vôbec nežehlím oblečenie ( s výminkou košieľ, ktoré má priateľ na sebe možno 2xkrát do roka a ja raz do roka). Celkovo neviem kam by som túto činnosť do mojich maximálne vyťažených dní vopchala. Možno to žehlenie príde, keď raz k nám zavíta bocian.

9. Skoro vôbec nenosím tenisky ani iné športové oblečenie. Mám dvoje tenisky, ktoré mám na sebe párkrát do roka, keď idem na nejakú túru. Inak nosím lodičky, sandále, šľapky, čižmy...


10. Nedokážem pozerať jeden film niekoľkokrát, ak som ho už poriadne videla. Pozrieť si ho raz mi úplne stačí, nechápem ako môže niekto každý rok pozerať Titanic, ktorý stále opakujú. Výnimkou z tohto je Slnko, seno... to pozerám stále dokola J

11. Neznášam telefonovať pred druhými ľuďmi, neznášam ten pocit, keď viem, že ma niekto počúva. Preto sa na verejnosti málokedy vykecávam. Väčšinou ide len o stručné rozhovory.

12. Som dosť poriadkumilovná. Aj keď sú občas dni, keď mám všade neporiadok, ale to len preto, že nestíham, alebo som strašne unavená. Celkovo ale upratujem rada. Neberiem to ako povinnosť, ale ako relax. Predsa sa starám o niečo, čo je moje.

13. Na základnej škole som nikdy nemala horšiu známku ako trojku. Aj tie boli len dve v ôsmom ročníku, inak samé jednotky a dvojky. Predmet, ktorý som sa nikdy neučila a aj tak mi išiel a ide stále bola slovenčina. Naopak predmet, ktorý som neznášala bol dejepis, a doteraz nechápem, prečo som sa ho vtedy nevedela naučiť, keď v dnešnej dobe mi príde celkom zaujímavý a vôbec nie ťažký. Taktiež do dnešného dňa vôbec nerozumiem chémii a všetkým tým vzorcom, čo sa tam používajú.


14. Raz v živote som si dala ostrihať vlasy na krátko. Bolo to asi keď som mala 13 rokov. Najskôr som s tým bola spokojná, fakt mi to celkom pristalo, ale potom som sa už nevedela dočkať, kedy mi narastú dlhé. A oni rástli nekonečne dlho J, ale teraz už veľa rokov mám vlásky stále dlhé.

15. Nie som originál blondína. O tom som už na blogu písala. Moje klasické vlasy sú hnedé. prvýkrát som si vlasy zafarbila asi v 15-tich a to na červeno. Červená farba sa mi páčila a nejaký čas som ju nosila. A až v 18-19tich som pomaly začala prefarbovať na blond a pri takých vlasoch som zostala.

16. Nemám žiadne tetovanie, ani piercing, ani plastiku, ani podobné zásahy do tela a ani sa na nič také v blízkej dobe nechystám.


17. Ako dieťa som chcela byť lekárkou. Doteraz ma fascinujú všetky príbehy z lekárskeho prostredia a veľmi ma to zaujíma, avšak pohľad na krv, alebo operácie mi nerobí dobre. Preto som od tohto detského sna upustila.

18. Nevlastníme s priateľom žiadne zvieratko. Aj keď mačky a psíky sú veľmi milé, nikdy by som ich do bytu nechcela a pokiaľ budeme bývať v byte, ani si neplánujeme žiadneho zaobstarať. Zvieratko sa proste podľa nás do bytu nehodí.

19. Som strašne netrpezlivá. Vždy chcem byť všade rýchlo, všetko mať hneď a nikde na nič nečakať. Strašne ma to znervózňuje a mám pocit, že keď niekde čakám, tak len prichádzam o drahocenný čas.

20. Mám rada búrky. Je to taká iná atmosféra, taká pohoda, byť doma a počuť ako vonku hrmí a prší. A ten vzduch po búrke....

Fuuuu, dúfam, že ste sa dočítali až sem... fakt som sa nejako rozpísala :)
Tak čo vy? Sedí na vás niečo, čo aj na mňa?
Peknú sobotu!

  • Share:

You Might Also Like

14 komentárov

  1. Super TAG - baví mě, když se o svých oblíbených bloggerkách dozvím i něco osobního :-) Mám to stejně s kontrolováním spotřebičů před odchodem z domu i s bouřkou a taky na Slunce, seno... se můžu dívat pořád dokola :-D Jo a působíš moc mile a sympaticky:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak nie som v tom sama s tým kontrolovaním :D
      Dakujem ti za milý komentár :)

      Odstrániť
  2. Zhodneme sa v športe...ja tiež nenávidím telesnú, dakedy sa už vyhováram že mi zle a tak.
    Slovenčinu tiež viem, aspoň gramatiku...literatúru neznášam... úplne mi stačí, že viem kde sa píše y/i a kde je spodobanie a také veci. :D Dejepis.. ach, také šťastie, že v treťom ročníku ho už nebudem mať. Som celá natešená. :D Ešte keby aj telesná odpadla.

    Ja keď telefonujem, ta behám buď druhej izby, alebo proste pri tom musím chodiť, lebo som akoby nervozna. :D

    Dobre ďalší spoločný bod ... aj ja sa všade ponáhľam. Ale odkedy mi rýchlo bije srdce, tak sa snažím neznervozňovať a byť kľudná a to platí aj keď niekam idem, hlavne sa neponáhľať, radšej ísť skôr.

    Bože, máme toho toľko spoločného.. ja som mala veľmi dlhé vlasy a keď som mala asi 12 chcela som vlasy po plecia. Tak ma teda ostrihali a neskôr som to ľutovala. Odvtedy mi mama strihala párkát len končeky a raz asi vo februári som navštívila aj kaderníčku kvôli tým končekom.. ostrihala celkom dosť, ale všímam že aj dorástli dosť rýchlo...teraz ich mám trochu dlhšie ako ty, ale bolo by zase zostrihnúť pár c z koncov..dúfa, že za rok mi narastú už poriadne.




    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no literatura som tiež velmi nemusela, ale slovenčinu bez problemov. Vidiš tak niečo máme spoločné :)

      Odstrániť
  3. Krásné! Začetla jsem se a jsi úžasně milý človíček!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som zas v mnohých veciach opak ako ty! :))
    Mám rada skôr slané než sladké, zaspím do minúty (ak som unavená, tak do 2sekúnd hahha), šport naopak mám veľmi rada, žehlenie taktiež! a žehlím aj to čo nemusím a dokonca opak som aj vtom, že keď odídem z domu, tak len zbežne skontrolujem a potom skôr rozmýšľam či som naozaj vypla všetko :)

    Inak napríklad sa zhodneme v tej papierovej záľube, tiež mám slabosť na všetko od magazínov, kníh a vecičiek z papiernictva :) A búrky tiež milujem, len musím byť doma a nie vonku! :)
    Krásny víkend! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aspoň je vidno, že koľko ľudí toľko chuťi. Svet by bol asi nudný, keby sme boli všetci rovnakí.

      Odstrániť
  5. už som myslela že sa vo všetkom zhodneme, ale potom prišiel bod s filmami a tam som ja zase úplne opačná :) dokážem film pozerať aj 100 krát,keď sa mi páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zuzka, my sme asi dvojčatá :D Všetky fakty o tebe (až na tie búrky, z tých mám panický strach) sú zároveň aj fakty o mne :D Čítala som to s otvorenými ústami, že wooow veď my sme rovnaké :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som si vzdy myslela ze s tebou vela spolocne nemam no aj napriek tomu citam kazdy tvoj clanok, zaujimaju ma aj ludia s inymi nazormi a vkusom ako ja :D Po tomto tagu si ale myslim ze asi na niejake 2-3 body sa stebou uplne stotoznujem :D .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem, tak to som rada, že ma čítaš. Každý sme predsa iný, máme iné názory a preto je to s ludskými vztahmi také zaujimavé..

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!