Aromatický telový peeling Health and Beauty Ruža

By Zuzulienka - 26.10.13

Dennodenne sa naša koža neustále obnovuje. Staré bunky odumrú a odpadnú a nahradí ich nová koža. Neviem ako vy, ale ja sa aspoň občas snažím svoje telo zbaviť odumretých kožných buniek. Na to nám slúžia peelingy. Odporúčajú sa hlavne pred letom a opaľovaním, pred prvou návštevou solária a po lete. Avšak nie je na škodu ich používať pravidelne aspoň raz za týždeň - dva. Určite nie častejšie.
Na trhu je množstvo peelingov, stačí si len vybrať.

Preto by som vám dnes rada predstavila jeden zaujímavý peeling, ktorý stojí za vyskúšanie. Je z radu kozmetiky Health and Beauty, ktorú možno veľmi nepoznáte, no vedzte, že je to kozmetika, ktorá používa samé prírodné zložky, teda kozmetika prírodná. Kozmetiku tejto značky kúpite možno aj v nejakej kamennej predajni, ale s istotou ho dostanete v eshope www.jvnatur.sk

Health and Beauty – Aromatic Body peeling
Tento peeling je tak trochu iný ako ostatné. Obsahuje celý rad aromatických olejov a soli z Mŕtveho mora. Mŕtve more samo o sebe obsahuje množstvo minerálov a preto tam chodí veľa ľudí relaxovať a liečiť svoje problémy.
Peeling je obohatený o kokosový olej, sezamový olej, avokádový olej, olej zo sladkých mandlí, hroznové semienka, olivový olej, jooba, vitamín E a spomínané minerály z Mŕtveho mora.



Je balený v priesvitnom tégliku s ochrannou fóliu, ktorú musíte pri prvom použití roztrhnúť. Je oranžovej farby a je naozaj hustý, aj keď na prvý pohľad sa zdá, že pláva v oranžovej tekutine. Peelingové zrniečka sú o dosť hrubšie, ako sa bežne stretávam pri peelingoch, a aj o to účinnejšie. Nemusíte sa ale báť, že by vám zničili kožu.


Peeling jednoducho prstami nanesiete na požadované miesta, odporúča sa hlavne na lakte, kolená, zadok a časti tela postihnuté celulitídou a pomaly masírujete krúživými pohybmi. Už pri masírovaní som cítila, že peeling niečo v sebe má, čo moju pokožku robí zároveň nielen hladkou ale aj hydratovanou. Proste po použití peelingu a následnom zmytí ho zo seba, zostala moja koža naozaj vláčna, jemná a hladká. A vlastne asi sa nie je ani čomu čudovať, keď obsahuje toľko rôznych olejov. Mala som proste pocit, že už ani nemusím použiť telové mlieko, no napriek tomu som ho použila, je to proste môj rituál.

Peeling tak odstránil staré bunky, pokožku vyhladil a mám pocit, že aj hydratoval – v tomto svoju úlohu splnil. Na obale píšu, že by mal zanechať aj opojnú vôňu, no tú som veľmi necítila. Peeling mi skôr voňal tak neutrálne, možno trošičku je tam tú vôňu ruže cítiť.



Jediné, čo mi na tomto peelingu nevyhovuje, je jeho balenie. Prijala by som radšej vytláčaciu tubu, je to pohodlnejšia aplikácia, ako ho s dlhými nechtami vyberať z téglika.


Tento peeling dostanete kúpiť v eshope s prírodnou kozmetikou www.jvnatur.sk, kde okrem neho nájdete aj kopec iných prírodných a zaujímavých produktov.

Tak čo, aký peeling a ako často ho používate vy?
Užite si sobotu :)

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Peeling ve svém balení vypadá moc pěkně! :))))

    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Som vďačná za tip na akýkolvek prírodný produkt aj za akúkolvek internetovú stránku na ktorej si takéto produkty viem zohnať. Určite tam zavítam :) velmi pekne ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vyzerá fantasticky a to, že je prírodný je úplne naj :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!