F&F

Na chladné dni pripravená...

By Zuzulienka - 27.10.13

Zima sa nám pomaličky, ale isto blíži. Končí sa nám október a aj keď v posledných dňoch bolo ešte celkom teplo, každú chvíľu sa to môže pokaziť. Najlepšie je preto sa na chladné dni pripraviť čo najskôr. Traba sa vybaviť čižmami, šálom, pančuchami a prípadne nejakými doplnkami... Ja som tak už urobila.


Všetko sa to začalo čižmami, ktoré som nedávno objavila na topankovo.sk. Čižmy ma zaujali nielen svojim tvarom a vzhľadom, ale aj tým, že mi sedia na moje lýtko s obvodom 33 cm ako uliate. A také som už dlho hľadala. Farbu som vybrala hnedú. Čierne čižmy mám totiž ešte "funkčné" z minulého roka, tak to chcelo niečo iné. Spokojnosť veľká.


A sedia ako uliate. Majú aj nízky opätok, čo v šmykľavých obdobiach určite ocením. Zvnútra nie sú zateplené, ale to ani nepotrebujem, pešo v nich na nejaké veľké vzdialenosti v tej najväčšej zime určite nepôjdem. A väčšinou sa všade presúvam autom.


Po vybratí čižiem nastala dilema. Chcelo to kabelku v podobnej farbe. Viem, že už dávno neplatí, že topnáky musia ladiť s kabelkou, ale mne to niekedy nedá. A tak som hľadala. Najprv na nete, potom v kamenných obchodoch. Až mi v Lara Bags padla dooka táto, ktorá je presne akoby sestrou čižiem :) Farba takmer rovnaká. Dokonca ma pani v obchode milo potešila, keď mi uplatnila zľavu. A bolo vybavené.


Ďalšou nutnosťou pre nás ženy, čo rady nosíme sukničky a šaty i v zime, sú hrubšie pančuchy. Nejaké už mám, no chcelo to doplniť zásoby a tak som si kúpila tieto. Farebné aj vzorované. Tie úplne vľavo nie sú čierne, ale s bodkami, ktoré ale nie je takto vidno.


A takto som vybavená pančuchami na zimu. Ako dieťa som ich tak neznášala! :D a teraz - pravý opak.


Takže toľko moje prípravy na nadchádzajúcu zimu. Dúfam, však, že ešte bude znesiteľné počasie a že zima nebude trvať dlho.
Čo nové ste si vy kúpili na prichádzajúcu jeseň a zimu?

  • Share:

You Might Also Like

15 komentárov

  1. No ja už som si kúpila tiež čižmy.. ktoré mi celkom ladia ku kabelke.. ale do školy ju aj tak nejak často nenosím.. čo je škoda..
    Pančuchy by som tiež potrebovala.. mám zopár sukní a skoro vôbec ich nenosím.. mala by som ich využiť, takto iba zbytočne ležia v skrini.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no treba určite tie sukničky využiť. Je škoda nechať ich v skrini.

      Odstrániť
  2. Na topankovo.sk mám vybratých tolko topánok, že keby som si ich mala kúpiť všetky, tak sa zadlžím :D Tieto hnedé som ale akosi prejliadla, no sú velmi pekné a aj kabelka, poveda by som že má identickú farbu ako čižmy. A neskutočne sa mi páči tvoja zbierka pančušiek, tiež milujem pančušky... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na topankove maju toho dost pekného. Len niekedy treba vyberat rýchlo bez váhania, lebo velkosti sa im dost často vypredávaju. Ja som proste neváhala a tieto hned zobrala.

      Odstrániť
  3. Kabelka je moc pěkná:) Sama bych nějakou takovou brala, ale v nějaké béžové barvě:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak tá kabelka má skvelú farbu ! :) závidím ti tú zbierku pančúch, ja mám jedny čierne a dvoje hnedé.. tie vzorované sú veľmi pekné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. treba doplniť zbierku :) ja som tu moju tiež naplnila postupne :)

      Odstrániť
  5. barevné punčocháče také miluji!!! A mimochodem pořídila si nádherné kozačky!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. aj ked to zladenie uz neplati, podla mna to casto proste vyzera lepsie :) takze super kupa :)

    Inak pozyvam na narodeninovu giveaway o GUCCI RUSH 75ml. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!