September 2013

By Zuzulienka - 1.10.13

Ďalší mesiac nám ubehol ako voda a dnes tu máme prvý októbrový deň. Vôbec sa mi to nepáči, pretože je stále zimšie a sychravejšie a také počasie ja nemusím. No ale nič to, poďte si so mnou ešte zaspomínať na september, ktorý nám priniesol aj nejaké slnečné dni. Dokonca tento víkend bolo naozaj krásne a slnečno, no zdá sa mi, že to boli posledné také dni.


Hneď prvú fotku vám vždy pridávam zhrnutie fotiek z Instagramu, ktorý som si veľmi obľúbila. Viem, že niektorí nemáte instagram, ale prístup k týmto fotkám máte aj cez špeciálnu aplikáciu na mojom blogu v ľavom paneli. Preto by som sa nerada opakovala a nebudem pridávam fotky z instagramu, ale hlavne niečo, čo ste ešte nevideli.



- práve čítam Vesmírny objednávkový servis od Barbel Mohr - spisovateľkou je žena, aj keď by sa možno z názvu mohlo zdať, že je to muž :)


- špeciálna mini edícia čokoládiek Lindt od kolegu priamo zo Švajčiarska. Boli výborné, len škoda, že ich bolo tak málo :(


- celonárodná bločková lotéria - tak aj ja som sa zapojila (myslím, že funguje len na SK). Celkovo som zatiaľ zaregistrovala vyše 60 bločkov. Mohlo by sa nejaké šťastie usmiať aj na mňa :)


- tak takéto nádherné boty dostala odo mňa k sviatku moja naj kamoška. Krásne modré s ružovou podrážkou, to bolo radosti ;)


- robila som trochu poriadok a konečne dala dokopy všetky svadobné veci do krabičky, ktorú som nazvala "Svadobná krabica spomienok". O dvadsať rokov otvorím a budem spomínať. Je tam môj prvý svadobný časopis, pozostatky zo svadobnej kytice, svadobný vankúšik, podväzok, a všetky bločky a naše výdavky, zvyšné oznámenia, menovky atď.


- z nedávneho nákupu v Ikei mi pribudol aj tento kvietok, dokonca až dva také som si kúpila. Že vyzerá ako živý?:D


- prstienok sa stále nosí a bude nosiť - mali sme už "mesačné výročie".


- fotky a video zo svadby máme už tiež.


- tento mesiac som aj dosť utrácala a fakt mi toho pribudlo celkom dosť do šatníka. A preto som si dala záväzok, že do konca roka si už nič nekupujem... držte mi palce.


- samozrejme nesmú chýbať aj nejaké nové topánky. Tie vo vybíjanom štýle stále letia... Ako vidíte, už som ich aj prevetrala.


- výborný obedík s manželom - moje obľúbené zapekané kuracie prsia s broskyňou s ryžou a zeleninou. Mňam.


- a jeden z obedíkov v práci - Caesar šalát. Naozaj vynikajúci.


- bola som na hrozno u babičky. Je fakt perfektné a chutné, veď aké iné by mohlo byť domáce.


- bolo treba doplniť aj kozmetiku - nejaký nový make-up a tentokrát už 75 ml balenie Lanvin - Marry me - strašne som si túto vôňu obľúbila.


- prišlo mi aj niečo na testovanie z prírodnej kozmetiky - môžete sa tešiť na skoré recenzie.


&nbsp

  • Share:

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Nemůžu uvěřit tomu, že už jsi měsíc vdaná. :)) To to uteklo.
    Vysokoprocentní čokoládku mám moc ráda. :P
    A hrozny jsme předevčírem od babičky baštili také. Jak říkáš, není nad domácí. ♥
    Nové botičky jsou super! Ale já bych na nich neuměla chodit. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páni to je obrázků :) Moc hezké botičky máš :) A ta nová edice od Lindt čokolád je hrozně roztomilá, taky jsem jich pár nakoupila :) měj se hezky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) Lindt boli naozaj skvele, milujem takéto drobnosti :)

      Odstrániť
  3. tie botičky sú nádherné :)

    Pozývam ťa na Giveaway - Rexona Maximum Protection - končí dnes večer dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem a dakujem aj za pozvanie, ale rexony mám doma momentálne asi 4ks

      Odstrániť
  4. No 1.chcem byť tvoja naj kamoška :D:D:D a mať sviatok každý deň :P
    2. neuveríš čo práve v tejto chvílli obedujem :D kuracie,zapečené s broskynou, sunkou a syrom k tomu ryža a cherry paradičky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Páni, to je už měsíc od svatby? Utíká to. Jinak ať si říká kdo chce co chce u barbarství v kuchyni, tak i já miluji kuřecí plátek s broskví a sýrem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne tak, je to podla mna vždy lepšia volba ako vyprážaný syr, alebo nejaký fastfood

      Odstrániť
  6. Mozes si urobit zavazok, ze do konca roka si nic nekupis, ALE blizia sa Vianoce, takze aj tak budeme musiet zakat vytvarat nas list Jeziskovi, no nie? :) Tiez mam taku krabicu zo Svadby a tesim sa ako si ju o par rokov pozriem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. kuracie prsia s broskynou... milujem.. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!