Trendy jeseň/zima 2013 alebo čo sa bude nosiť

By Zuzulienka - 3.10.13

Nemám rada toto obdobie, ráno vstávam je tma a zima, cez deň sa slnko málokedy ukáže a večer je zase skoro tma. Poďme si radšej toto obdobie spríjemniť aspoň drobnou prehliadkou módy a módnych trendov, teda toho, z čoho sa môžeme v takomto neprívetivom počasí tešiť.


Blúdila som totiž trošku po internete, listovala v nejakých časopisoch a zhrnula pre vás zopár trendov na tohtoročnú jeseň a zimu 2013. Následne na to som sa prehrabala svojou skriňou a zistila, že som na toto obdobie pripravená.
Postrehli ste už vôbec niekde, čo bude letieť túto jeseň a zimu? Čo bude trendy na jeseň a zimu 2013?




Káro a kárované vzory – tak to je prekvapenie číslo 1 pre mňa. Káro som nosila asi ako 8 - 10 ročné dievčatko, pamätám si na dve svoje kárované sukne, ktoré som mala celkom rada. Ak nájdem foto, pridám. Teraz som si už všimla v niektorých obchodných reťazcoch kárované sukničky, šaty a určite bude toho viac. Káro sa proste vracia späť.

Masívne šperky – ak ich máte radi, tak túto jeseň sa môžete s nimi vyblázniť. Bude letieť všetko veľké, masívne a hrubé...


Zvierací vzor – leopard, tiger, zebra – tak to všetko sú zvieracie vzory, ktorými toto obdobie nič nepokazíte. Kedysi som mala proti týmto vzorom averziu, ale po čase som zistila, že ak sa vedia pekne nakombinovať, môže to v konečnom dôsledku vyzerať elegantne. Preto sa u mňa zopár kúskoch hlavne vo vzore leo, usídlilo. Ak vy ešte nemáte nič so zvieracou potlačou, hor sa na nákup.

V pánskom štýle – kto má rád tento štýl, tak obdobie jeseň/zima 2013 bude pre neho ako stvorené a bude v ňom naozaj in. Ja tento štýl nenosím vôbec.


Čipka a zase čipka – tá boduje už dlhšie a stále sa jej akosi nechce odísť. Mne to vôbec nevadí a mám ju rada. Pôsobí naozaj žensky a zároveň jemne dievčensky.

Sukne v midi dĺžke – teda žiadne mini, ani maxi, ale midi, teda sukne s dĺžkou pod kolená. Ja som im na chuť zatiaľ neprišla, a ani neviem, či prídem. V ochodoch som už zopár pekných kúskov videla, no stále mi pripadajú také babkovské. Tu sa nám však opäť potvrdilo to, že móda sa vracia. Tieto sukne sa kedysi v 70-tych až 80-tych rokoch nosili a sú tu späť.

Potlače a vzory – zase nič pre mňa, ale pokiaľ ich milujete, tak si s nimi túto zimu šplhnete.


Roláky – tie tu boli, sú a budú vždy, no možno u niektorých z vás upadli do zabudnutia. Je načase ich oprášiť, v zime sa vám určite zídu, hlavne tie s maxi golierom a poriadne huňaté.

Oversized – zase obohratá pesnička a zase všetko oversized. Na to sa teším najmenej. Zase budem hľadať normálny kabát a ono to všetko bude mega veľké a široké. Kedy už tento trend upadne do zabudnutia?

Ružová – vo všetkých odtieňoch bude základnou farbou tejto jesene. Vymeňte ju preto za čiernu a rozžiarte si zamračený deň touto barbinkovskou farbou.


Ďalšími farbami, ktoré budú vládnuť nadchádzajúce obdobie sú: samozrejme aj čierna, vínová červená a námornícka modrá.

Tak čo hovoríte? Zamilujete si niektorý trend? Alebo ho máte zamilovaný už dávnejšie? A ktorý trend z týchto naopak nemusíte?

  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Kraječkový top mě zaujal nejvíce a ty šátky se zvířecími motivy jsou také hezké :))

    Blog Book of beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak ja teda zvieracie vzory neznasam, ale mam spon dve taketo rockerske karovane sukne... :) Takze pohodka! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mňa nič z toho neoslovilo :/ Okrem čipky tú mám rada a kárované vzory sa tiež dajú ale v malom množstve .... Roláky neznášam jedine ak nejaké voľnejšie pri krku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No dve karovane sukne mám, jedna je taká super teplá..takže by ju bolo nosiť :D ale nejak extra to nerieším.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak káro a čipka ešte stále a tie zvieracé vzory asi trocha v inom znení som videla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. hezké :) Musím se přiznat, že rolák jsem na sobě neměla snad 8 let :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. no do kelu a ja som akurat v maji vyhodila vsetky cervenocerne karovane sukne ktore mi pripominali moje burlive punkove obdbie 13-16 rokov :D:D:D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Káro, zvieracie vzory a roláky? :O len to nieee :) ale zato čipku kedykoľvek a kdekoľvek :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja aj moja mamka sme slintali nad tou kockovanou červeno-čiernou sukničkou ..

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Karo bolo aj pred piatimi rokmi ked uz :D mam suknu aj kratke nohavice

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!