Voňavé vecičky

By Zuzulienka - 19.10.13

Voňavá kozmetika, tak to je niečo, čo môžem. Milujem, ak sa zo sprchy šíri vôňa, milujem, ak sa šíri vôňa za človekom, ktorý prejde okolo mňa, milujem, ak človek cíti vôňu hoci pri ležaní v posteli.. ale musí to byť vôňa, ktorá ma dostane.


Ja som v poslednej dobe objavila zopár kozmetických vecičiek, ktoré sú tak úžasne voňavé, že sa musím s nimi podeliť. Stavím, že aspoň niečo z toho ste už skúsili, tak budem rada, ak vyjadríte svoj názor.


Got2be Volumaize – púder na vlasy v spreji – tento sprej som objavila u blogerky Veroniky, ktorá ho odporučila na večne sa mastiace vlasy. Hovorím si, že stojí za to, vyskúšať ho. Vlasy si totiž umývam takmer každý deň, inak sa necítim dobre. Na druhý deň po umytí vlasy nie sú u mňa síce ešte mastné, ale už sa necítim dobre a preto si ich musím dať aspoň do copu. Skúsila som aj toto,  kvalitu vlasov to zlepší, ak už vidíte, že sa začínajú mastiť, ale mňa to nezachráni. Pretože mám rovnako zlý pocit a aj keď vlasy vyzerajú ok, ja sa necítim dobre, lebo nie sú umyté.


Rituals  Tai Chi – sprchová pena – tak táto vecička ma okúzlila najviac. Mini fľaštička, ktorú som objavila v augustovom Ladyboxe, je niečo úžasné. Akonáhle ju nanesiete na telo krásne pení, a to stačí naozaj len trošku a čo je hlavné, krásne vonia. Normálne sa teším na sprchu s ňou.


Rexona Maximum Protection - u mňa sa už udomácnila a iné antiperspiranty ani nepoužívam. Nielen, že chráni pred potením,a le naozaj krásne vonia. A je jedno, ktorú si vyberiete, sú celkovo 3 druhy, no voňajú všetky. Táto Rexona vonia tak, že keď si ju ráno dáte, cítite ju aj poobede. Je fakt skvelá!!!


Telové maslo Alverde s vôňou pomaranča – je u mňa už dlhšie. Toto masielko s cukríkovou vôňou (a to doslova), je na zjedenie. Po použití ho je stále cítiť a voniate ako cukrík Lipo (určite ich poznáte).

Telové maslo Balea s vôňou kakaa – ďalšia novinka na trhu pre milovníkov týchto vôní. Ja kakaové a čokoládové naozaj môžem, no nie všetky majú tú správnu vôňu, ktorá mi nevadí. Táto balea je úžasná, má príjemnú kakaovú vôňu, je hustá ako naozajstné maslo a naozaj hydratuje. Všimla som si, že po použití je moja pokožka hydratovaná 2 – 3 dni bez jeho ďalšieho použitia. A to v zime moja pokožka na tele je ešte suchšia ako obyčajne, takže toto maslo za mňa áno.


Dermacol kompaktný púder – človek by povedal, že dekoratívna kozmetika nemá žiadnu vôňu, ale opak je pravdou. Niektoré produkty voňajú. A taký voňavý je aj tento minerálny púder od Dermacolu, ktorý má pri kúpe na povrchu krásny vzor čipky. Vždy keď ho nanášam, cítim ako krásne vonia.

Rúž Yves Rocher – tak toto je ďalšia skvelá dekoratívna vecička, ktorej vôňa je pre mňa na zjedenie. Neviem prečo, ale rúže mi celkovo pekne voňajú, no tento od Yves Rocher je ešte o niečo voňavejší. Je tiež z môjho posledného Ladyboxu a teda trafili sa aj do odtieňa. Úplne mi vyhovuje, nie je ani príliš výrazný, ani nevýrazný.


Parfém Lanvin - Marry me!  – už som vám ho spomínala, jednoducho som sa od svadby do jeho vône zamilovala. Je to vôňa ako stvorená pre mňa, jemná, príjemná, kvetinová, nie príliš výrazná (čo ja nemusím), a dlho vydrží. J

Máte vy nejaký obľúbený kozmetický produkt, ktorý vám strašne vonia???

  • Share:

You Might Also Like

13 komentárov

  1. To telové maslo Alverde ma teda zaujalo, som zvedavá na tú vôňu, pôjdem si to omrknúť :) A s Rexonou a Dermacolom súhlasím, tiež sa mi páčia ich vône :)
    Sunrise of my life :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to balea maslo už u nás dlho hladám, a asi ani nenájdem :/
    BeeKey

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Marry Me a Dermacol puder naozaj pekne vonaju, zvysok nepoznam :D
    Ja absolutne milujem vonu Kerastase Elixir Ultime oleja na vlasy, keby som nasla vonavku co vonia podobne tak sa asi zblaznim :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja nepoznám zase kerastese, to som ešte vobec neskušala

      Odstrániť
  4. Kakaové máslo od zn. Balea jsem si chtěla také pořídit. Ale stále přemýšlím, jestli to má cenu nebo ne.. u hodně blogerek jsem ho viděla a zdá se být opravdu super.. takže nakonec asi stejně neodolám a pořídím si ho ! :D Od Balea jsem zatím zkoušela tělové mléko a to mi moc nevyhovuje. Je to tělové mléko s Ureou. Moc hezky voní, ale neřekla bych, že hydratuje.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no je pravda, ja som tiež raz niečo videla vychvalované, nakoniec som si to kupila a vobec som nebola spokojna...

      Odstrániť
  5. Keď mi skončila sprchová pena z Ladyboxu, skoro som sa rozplakala, taká bola úžasná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mě ta Rexona šíleně smrdí, jak nějaký wc čistič. :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tá sprchová pena mi nedá spávať, no neviem kde by som na ňu mohla naraziť... a teda keď sa už pýtaš, mne strašne krásne vonia hotelové telové mlieko, ktoré mamka priniesla s Turecka :D ... samozrejme mám aj oblúbený parfum, je to prírodná voňavka od Florascent - Violetta...milujem tú vôňu!!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!