Jarný wishlist 2014

By Zuzulienka - 4.3.14

Jar je už čoskoro tu a preto je načase začať premýšľať, čo nové do šatníka potrebujeme, aby sme ju mohli naplno privítať. Ja síce šetrím a keď niečo kupujem tak fakt premýšľam, či sa mi to naozaj páči a či to využijem. Avšak napriek všetkému sa stále nájde niečo, čo by som chcela a čo by sa mi zišlo. S novým ročným obdobím to platí dvojnásobne. Každá totiž chceme byť krásna a aj vynovená. 
Čo by som si s nadchádzajúcim ročným obdobím priala ja?



1. čierny trenčkot – tak to je najpodstatnejšia časť šatníka. Ten môj aktuálny je už starý, vyšúchaný a nevyzerá najlepšie. Preto to je u mňa najdôležitejšia položka pre túto jar. Hľadám ho už zopár dní, no stále nič. Zohnať veľkosť 36 s dlhými rukávmi je očividne problém...

2. čierne sako – druhá dôležitá položka. Saká nenosím inak vôbec, ale to bude preto, že žiadne nemám. Nájsť totiž sako, ktoré mi sadne, je hotová dilema. Taktiež sú problémom rukávy. Preto som sa rozhodla, že sako si dám ušiť. Mám už vyhliadnutú krajčírku, stačí za ňou zájsť a šitie sa môže začať.


3. modrý svetrík na gombíky – mám čierny, hnedý a šedý – samozrejme nie všetky rovnaké, ale každý iného strihu. Zišiel by sa mi ešte modrý. Už som naň viackrát natrafila, no nikdy presne neodpovedal mojim predstavám.

4. biela kabelka - tú som zháňala už minulé leto, tak snáď tentokrát sa mi to podarí. Nemám ešte presne vyhliadnutú akú, ale myslím, že to je ten najmenší problém...

5. biele nohavice – po tých túžim tiež dlhšie. Takmer nikde však neviem nájsť nohavice s predĺženým strihom. Ale nevzdávam sa a hľadám ďalej

6. čierno-biela sukňa - presne taká ako je na obrázku. Videla som ju už u viacerých blogeriek, strašne sa mi zapáčila a aktuálne je už na ceste. Snáď odrazí čo najskôr :)

7. modré lodičky - samozrejme nejaké nižšie. Také totiž ešte nemám a modrých vecí je dosť, takže by bolo ich s čím kombinovať.

8. červené lodičky – taktiež je to s červenými lodičkami :)

9. čierny masívnejší náhrdelník - masívne náhrdelníky budú túto jar in. Niekoľko náhrdelníkov mi pribudlo, no nejaký poriadny čierny stále nemám. Tak hľadám.

Tak to je moja deviatka jarných želaní. Ako vidíte vo wishliste prevažuje čierna. Áno, pretože mám rada univerzálnosť a jednoduchosť a kúpim si radšej čierny trenčkot, ktorý sa mihodí ku všetkému, ako červený, ktorý sa mi ku všetkému nehodí. Detto so sakom.

Čo si najviac potrebujete kúpiť túto jar vy?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Na tu sukni jsem taky koukala, je krasna. Saka zboznuju, mam jich uz asi sedm a kupuju furt dalsi.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty botky cislo 7, presne nejaky takovy tvar bych si prala :) pekny wishlist, preji, at vse sezenes :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Noo tak sukničku a trenčkot by som asi aj ja hneď brala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. 1. a 6. by potešili aj mňa. 5. nad bielymi nohavicami môžem len slintať, lebo u mňa vydržia biele jeden deň a potom hýria všetkými farbami :( Pekný wishlist. Taký ozaj robený s rozumom. Všetko pekné, dôležité a nie len na jednu sezónu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak nějaka nová 1. by me taky potěšila a černobílou sukynku mám a je to opravdu oblíbený kousek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bílé kalhoty jsem taky dlouho hledala, ale naštěstí našla:) Zatím jsem, ale nenašla žádnou příležitost si je vzít na sebe:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zaujala ma myšlienka bielej kabelky, hm.... :) Ináč, trenčkot by sa mi tiež zišiel, ale rozmýšľam o skôr o šedom. Páči sa mi, ak má trenčkot zaujímavé gombíky a pekný opasok. Zbožňujem ako pekne žensky vytvaruje postavu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veľmi pekný wishlist. Mne sa najviac páčia lodičky. Pre tie mám jednoducho slabosť :)

    http://www.margifashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tá sukňa vyzerá užasne ! :) uplne si to viem na tebe predstaviť !:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tak koukám, že jsme na tom s tím sháněním sak a svetrů podobně :D:)

    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!