Krém na ruky Figs&Rouge s voňou pomaranča a kávy

By Zuzulienka - 10.3.14

Značka Figs&Rouge sa nám v poslednej dobe celkom dostala do povedomia. Tým z vás, ktorí túto značku ešte na našom trhu nepostrehli pripomínam, že sa jedná o kozmetiku s prírodným zložením bez akýchkoľvek zbytočných parabénov, silikónov, či iných umelých látok. Od tejto značky som vám pred nejakým časom predstavovala balzamy, ktoré som si zamilovala. Dnes tu mám pre vás recenziu na krém na ruky Mocha Orange od tejto značky.


Keď som si v eshope bionatural.sk vyberala od tejto značky nejaké sladké vecičky, ktoré by som rada skúsila, zaujali ma aj krémy na ruky. A hneď medzi prvými ma zaujal aj tento s vôňou pomaranča a kávy. Hovorím si, ten musí byť zaujímavý. A voňavý. Tak som si ho vybrala a skúsila.

rodné zloženie a krásny obal. Tieto krémy sa vyznačujú práve tým, že už len ich samotné obaly sú vždy pestré a lákavé a páči sa mi ten vintage dizajn, ktorý krému dodáva nádych, akoby pochádzal z 50. rokov. Ani tento nie je iný. Dizajn krásny, obal pestrý, vrchnáčik na šrobovanie... presne ako krémy spred niekoľkých rokov.


Je obohatený o kokosové maslo, prírodné antioxidanty a extrakt z vodnej riasy. Taktiež obsahuje aj glycerín a ženšen pre hydratáciu. Je vhodný na ruky, nechty a nechtovú kožičku.

Hydratuje naozaj dobre, ruky sú po nanesení vláčne, jemné a hladké. Z tejto stránky mu nemôžem nič vytknúť.

Avšak, čo ma sklamalo, je vôňa. Práve vôňa je to na čo som sa tešila a bola zvedavá najviac. No musím povedať, že na prvé ovoňanie nevonia nijako. Necítim z neho ani závan kávy ani pomaranča, ako by sa to možno dalo čakať. Po nanesení krému na ruky už konečne vôňu cítiť. Najprv sa mi zdala taká neidentifikovateľná, no po chvíli som zacítila kávu a aj pomaranč. Po vsiaknutí do pokožky však táto kombinácia vôní vytvorí pre mňa niečo, čo mi už nevonia. Je to však moja osobná preferencia a možno niekomu inému bude naopak voňať.

Máte s ním skúsenosť?

Kúpiť ho môžete na stránke www.bionatural.sk

Skúšali ste nejaký krém Figs&Rouge?

Príjemný pondelok!

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. To je skoda, ze nevoni. Kvuli kave by me take lakal.
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už som sa na tú stránku pozerala, keď si tu písala o rúžoch a presne tento krém na ruky ma zaujal, mám rada kávovú vôňu. No škoda, že na prvé ovoňanie nevoní... Ale myslím, že ma vôňa-nevôňa len tak neodradí. Vyskúšame uvidíme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. balenie je úplne prekrásne, už dávno si plánujem kúpiť niečo od tejto značky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S F&R nemám ešte žiadnu skúsenosť, ale najviac ma lákajú práve balzamy a krémy na ruky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je nezvyklá kombinace vůní-káva a pomeranč. Krém vypadá moc hezky, krásné balení:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mám ráda krémy na ruce a tenhle vypadá pěkně - myslím balení. Ale když říkáš že vůně nic moc :- ) Někdy je nevýhodou že si na e-shopu nemůžeme vyzkoušet vůni že :-)
    Jinak u mě je nový článeček tk přeji příjemné počtení :-)

    Přeji pěkný zbytek dne :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Od této značky jsem nezkoušela ještě vůbec nic, ale určitě bych chtěla :).

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dievčatá, určite sa oplatí vyskúšať niečo od tejto značky. Aj keď mne tento krémik moc nevoňal, tak vám naopak môže voňať a páčiť sa....
    Dakujem za vaše komentáre, len akosi som nestíhala odpisovať.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!