Parfum Avon Femme

By Zuzulienka - 5.3.14

Ako ste už mohli minulý týždeň postrehnúť, Avon si tento rok pre nás prichystal peknú nádielku jarných noviniek. A presne taká nádielka noviniek sa dostala aj ku mne. Rada by som vám novinky postupne predstavovala a dnes je práve ten deň, kedy vám predstavím prvú. A ňou je krásny parfum AvonFemme. 
Musela som mu dať prívlastok „krásny“, pretože on naozaj taký je. Nielen vzhľadovo, ale aj vnútorne.


Parfém je balený v čiernej krabičke s jednoduchým, ničím nerušivým a pekným obalom. Dokonca na mňa už samotný obal pôsobí luxusne.  
Očarenie príde až keď krabičku otvoríte. Skrýva sa v nej totiž krásny flakónik. Pripomína mi veľký zbrúsený diamant, v ktorom je v prednej časti vyrytý nápis Avon FEMME. Prvotný dojem z luxusnosti si tak parfém flakónom len potvrdzuje. Parfumovaná voda je jemnučkej ružovej farby.



No a to hlavné, a to prečo si parfémy kupujeme, je vôňa. Tú objavíte a zacítite, až keď stlačíte rozprašovač a milióny kvapôčiek toaletného parfumu vám dopadnú na pokožku. Tá vôňa Avon Femme je jednoducho božská! A myslím to doslova. Parfémov od Avonu mám vyskúšaných množstvo, a tento by som určite zaradila medzi top 5. Vonia tak jemne, kvetinovo a zároveň zvodne a žensky. Vôbec na mňa nepôsobí ťažko, ale príjemne. Presne ako hovorí názov: FEMME. 


A čo tú úžasnú vôňu tvorí? Je to hruška v kombinácii s magnóliou a jantárom. 


Taktiež výdrž parfému sa mi zdá lepšia a dlhšia v porovnaní s ostatnými Avon parfémami. Proste, ak aktuálne hľadáte jemný ženský a nie drahý parfém na jar – Avon Femme bude výbornou voľbou.

Skúšali ste ho? Páči sa vám flakónik?

Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Já vůně z Avonu strašně ráda používám, tahle vypadá moc dobře, takže hned až dopotřebuji nějakou mojí rozdělanou, tak si pořídím tuhle:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty balíčky vám závidím, musely být úžasné! A ten parfém také, má nádherný flakónek. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Femme som voňala u kamarátky a veľmi sa mi páčil, doslova mi bolo ľúto, že teraz voňavku nepotrebujem:-) Day By Day

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Katalóg Avonu som nevidela už dlho, ale budúci mesiac sa chystám vypýtať si ho od jednej kolegyne. Tento parfum je na pohľad naozaj krásny a podľa toho ako popisuješ vôňu by sa mi mohol páčiť. Asi mi takto z hlavy nevieš povedať cenu?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidis to som chcela do clanku napisat. Aktualna cena je 15,90 ale bezne by mal potom stat az 25.

      Odstrániť
  5. Očichávla jsem ji v katalogu a vážně voní moc krásně! :)
    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mám ho doma tiež, a kedže pracujem v avone tak mám aj milión vzoriek - neviem sa ho navoňať, je skvelý ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Flakón vypadá skvěle a květinové vůně mám nejradši. I když má taková Channelka své kouzlo, radši sáhnu po květinovém Versace Yellow Diamond a jím podobným vůním :) I z Avonu už jsem jich několik měla a nemohla si nikdy stěžovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja mam z avonu teda len LATIN SENSATION a je to moja prva a som ocarena.... LA femme mám doma vzorku a nejako mi nevonia... ale 100 ľudí, 100 chutí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Naprosto súhlasim - úžasna vôňa :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!