Outfit: Black and white stripes

By Zuzulienka - 29.4.14

Dobré ránko!
Bielo-čierna kombinácia je stále in. Tento outfit je z piatka minulého týždňa, kedy som sa rozhodla zakončiť pracovný týždeň práve takýmto oblečením. V poslednej dobe som si zamilovala čierno-biele pásiky na oblečení. Vždy keď som v obchode, tak sa pristihnem pri tom, že niečo také obzerám, no zásadne už nekupujem, pretože mám také tričká aj sukne, a jednou z nich je aj táto. Je z F&F.


Mnohí sa boja práve vodorovných pásikov na oblečení, lebo vraj rozširujú. Niečo na tom určite bude, no ja to neriešim. Pásiky sú stále moderné a určite sa ich nebojte. Treba si vybrať práve tie správne pre seba a vhodne ich nakombinovať.



Vrškom bolo jednoduché tričko z New Yorkera.


Sukienka zblízka. Pásiky sú v hornej aj dolnej časti zakončené práve tým čiernym, ktorý efekt rozširovania minimalizuje.


Čo vy a pásiky? Nosíte?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

13 komentárov

  1. Sluší ti to :)
    Já proužky nenosím - vlastně ani nevím proč, ale zrovna taková sukýnka by se mi líbila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem. Ja si aj viem na tebe takuto suknu predstavit... isla by ti urcite :)

      Odstrániť
  2. Šik elegancia.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pásiky majú byť vraj tohtoročným hitom a podobnú som si teraz v F&F vo výpredaji kúpila (http://bynicka.blogspot.sk/2014/04/new-in.html), hoci som ju nemala ešte na sebe, teším sa na jej nosenie.
    Inak veľmi pekný outfit, stará dobrá klasika :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano su hitom. Ja mam aj tu sukienku co ty. Kupila som ju este minule leto v f&f a je uplne super na leto. F&F ma niektore kusky skvele.

      Odstrániť
  4. proužky miluju a poslední dobou bych věci s nimi také nakupovala ve velkém :D každopádně musím souhlasit s tím, že vodorovné proužky rozšiřují a nemůže si je dovolit každý.. to ale není Tvůj případ! :D na tak úžasnou postavu bych mohla navléct prostě cokoliv :*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Odpovede
    1. dakujem Silvi :) A to som okolo tej sukne chodila asi 3 krát kým som ju kupila :)

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!