Promenáda v plavkách od Timo.cz

By Zuzulienka - 22.7.14

Milujem leto, slnko a teplo! A to doslova! Toto ročné obdobie je pre mňa najkrajšie a najlepšie - aj keď iní sa sťažujú, že je príliš horúco, ja si to užívam. A to maximálne! Vždy keď sa dá, trávim čas pri vode a ani nie plávaním, ako by si mnohí mysleli, ale opaľovaním, leňošením, vyhrievaním sa na slniečku a ničnerobením. No a na opaľovanie treba predsa aj poriadny outift. Ale iba z minimálnych kúskov oblečenia a rýchloschnúci! A tým nemôže byť nič iné ako plavky! Plavky, ktoré cez toto ročné obdobie vždy na seba obliekame, aby sme zakryli iba to najnutnejšie. Zvyšok tela chceme predsa pekne opáliť.


Ja aktuálne vlastním pätoro plaviek. Najnovšie mi pribudli jedny zo skvelého eshopu www.timo.cz, ktoré vám chcem dnes predstaviť. Timo je česká rodinná firma s niekoľkoročnou tradíciou, ktorá sa zameriava na výrobu a predaj vlastného spodného prádla, nočného prádla a plaviek.



Keďže mnohé z nás si na peknú spodnú či nočnú bielizeň a kvalitné plavky potrpia, Timo sa snaží vychádzať v ústrety naozaj širokému spektru zákazníčok. Jeho predajne s vyškoleným personálom nájdete nielen v Čechách, ale aj na Slovensku a budete prekvapené pestrým výberom tovaru a veľkostí.
Eshop je taktiež veľmi prehľadný, pestrý a pri každom tovare nájdete dostatok potrebných informácií k tomu, aby ste si naozaj vybrali tú správnu veľkosť.


Môžem to sama potvrdiť. Pri výbere plaviek som sa veru rozhodovala dlho. Plavky v Timo.cz sú totiž úplne iné ako v iných obchodoch. Sú zaujímavé, na výber v niekoľkých variantoch, farbách a hlavne veľkostiach. Nevedela som sa rozhodnúť aký dizajn zvoliť, páčilo sa mi ich viac, pôvodne som chcela červené, no nakoniec som sa rozhodla pre tieto tmavomodré s ozdobným lemovaním v červenej farbe s bielymi bodkami.


Ani som sa nenazdala a plavky boli u mňa. Netrvalo to viac ako týždeň, takže doprava je naozaj rýchla.


Po rozbalení na mňa vykukli presne také isté plavky ako na obrázku v eshope (moje fotky trochu skresľujú). Odpovedala farba aj tvar. Sú žiarivo tmavomodré s červeno-bielym bodkovaným lemovaním na podprsenke a s opaskom aj drobnou ozdobou na spodnej časti. Nastala však chvíľka pravdy a musela som ich vyskúšať. Moje prekvapenie bolo naozaj príjemné, pretože plavky sedia ako uliate, veľkosť, ktorú nosím naozaj odpovedá. Sedí aj vršok, aj spodok - naozaj som spokojná.


Plavky sú na tele veľmi príjemné, rýchlo schnú a opaľovanie s nimi je pohodlné.


Možno by vám tak ako mne  na začiatku prekážali neoddeliteľné ramienka, ale keď som zistila, že sa dajú odopnúť aspoň zozadu a zastrčiť pod košíčky tak, že plavky i bez nich krásne držia a nikde vám nič nevypadáva, ani netrčí, tak moje obavy išli stranou.

S plavkami od Timo som teda naozaj spokojná a ak aj vy aktuálne nejaké nové hľadáte, poponáhľajte sa! Na www.timo.cz ponúkajú totiž plavky aktuálne s peknými zľavami.

Ako sa vám páčia?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Plavky ti veľmi pristanú :) Ja si chcem tento rok tiež nejaké pekné dokúpiť, hľadám nejaké kvetované, také sú podľa mňa na leto najideálnejšie! :) A inak leto, teplo a slniečko tiež milujem ♥

    GIVEAWAY u mňa na blogu! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekný výber plaviek.Mimochodom máš krásnu štíhlu postavu :)

    http://margifashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jsou nádherné! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ak by ste chceli kupovať na Bonprix, odporúčam vám využiť zľavy a nekupovať za plnú cenu. Zľavové kupóny do Bonprix sú napr tu http://www.kuponzlavovy.com/obchody/bonprix-sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľa zliav nájdete tiež na http://zlavovykupon.net/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak túto značku nepoznám, ale tie plavky vyzerajú jednoducho bombasticky! Ja teraz treba žiadne plavky nemám. Jedny pekné som mala, ale myslím si, že zostali v hoteli na našej poslednej dovolenke. Odvtedy som si žiadne nové nekúpila. Tento rok to ale asi budem musieť napraviť. Vďaka moc za tip.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!