Humanic jesenná kolekcia

By Zuzulienka - 23.8.14

Aj keď ešte stále máme leto, pomalým krôčikom sa k nám blíži jeseň a zima. Rána už bývajú chladné, cez deň už teploty nevystúpia tak vysoko a večer sa už nedá sedieť na terase iba v šortkách (teda aspoň ja som zmrzloš a je mi zima). Preto je najvyšší čas myslieť na oblečenie a obuv, v ktorých sa budeme cítiť príjemne aj v sychravých dňoch. Módne značky a predajcovia na to myslia už cez leto a vždy sú o sezónu až dve popredu, keď už teraz pripravujú jesennú a zimnú kolekciu. V niektorých obchodoch už naozaj nájdete samé jesenné kúsky a naopak tie letné sú už vo výpredaji.


Humanic je jedným z prvých, ktorý prišiel s kolekciou jesennej a zimnej obuvi. A rada by som vám predstavila čo už v najbližších dňoch môžete nájsť v ich predajniach a čo si môžete hneď aj kúpiť.



Jesenná kolekcia - AUTUMN 2014

BACK TO BLACK - Jeseň sa bude niesť v znamení čiernej. Čierna bola, je a bude stále elegantnou farbou, ktorou nikdy nič nepokazíte. A aktuálne vyniknete v štýle Chelsea Boots a nízkych šnurovačkách, ktoré budú naozaj in.
Osobne toto nie je moja šálka kávy, ale pre vás ňou naopak môže byť.


HEEL THE WORLD - Okrem čiernej budú nadchádzajúcu sezónu v kurze opätky. Preto ak si to môžete dovoliť a viete v nich chodiť, nebojte sa ich. Budete naozaj neprehliadnuteľná. V kombinácii s kabelkou s krodílími detailami budete pôsobiť naozaj elegantne a žensky.


PUNKED - Skinny džínsy, roztrhnuté dlhé tričká, odhalené vyšportované brušká, strapaté vlasy... a  k tomu nejaká punk obuv - tak tomu sa povie štýl. Ak máte radi tento streetstyle dámy, táto obuv je určená práve pre vás.



ICONS - pokiaľ si potrpíte na značky, ani u Humanic nič nie je ponechané na náhodou. Vedú biele Stan Smith od Adidas. Alebo si vyberte zo záplavy ďalších značiek.



Pre pánov sú pripravené rafinované kúsky a topánky v štýle Lace-Up-Boots, či Brogues. Bez týchto druhov topánok sa vaša polovička naozaj nemôže zaobísť.

SUCCESS STORY


MOST WANTED


Tak, čo vedeli by ste si vybrať z aktuálnej kolekcie?
Viac na www.humanic.net

Majte krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Ja by som si z aktualnej kolekcie nevybrala. Volakedy som mala humanic velmi rada ale posledne 2 roky som tam nic pre mna nenasla. Ale zato pre svojho partnera by som vedela vybrat hned niekolko kuskov. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Asi bych si i vybrala, ale naštěstí všechno mám ;)

    Sororessa
    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Z tejto novej kolekcie a fotiek, čo si sem pridala, ma najviac zaujalo asi punked a heel the world :) Aj keď určite by som si vedela nájsť aj lepšie topánky :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tvoj blog sledujem už dávnejšie !! Strašne sa mi páčia tvoje príspevky :)
    Bola by som rada ak by si ma aj ty podporila sledovaním :) ♥
    ✝ http://eeverywomen.blogspot.sk ✝

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Z tohto výberu ma nezaujalo nič. Mám iný štýl :p

    OdpovedaťOdstrániť
  6. super článok! u mňa články o Londýne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dnes po práci som sa v Humanicu zastavila, pretože potrebujem prechodné topánky. Žial odchádzala som dosť sklamaná :(

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!