Avon Big Daring riasenka

By Zuzulienka - 27.9.14

Výber riaseniek na dnešnom trhu je nekonečný. Je naozaj ťažké si niekedy vybrať tú správnu a preto nám výber môžu uľahčiť práve nejaké recenzie a skúsenosti iných. U mňa na blogu ste mohli už čítať niekoľko recenzií na rôzne riasenky. Dnes tu mám pre vás ďalšiu – novinku, ktorou je riasenka Big Daring od Avonu.
Avon Big Daring je riasenka, ktorá má krémovo-gélové zloženie a mala by dodať riasám až 6-násobne väčší objem bez hrudiek, rozmazávania sa a opadávania. Je navyše vodeodolná a vhodná pre citlivé oči.


Obal
Riasenka prekvapí už samotným vzhľadom, samotná je totiž ešte zabalená v krabičke. Po otvorení krabičky vás očarí masívny dizajn v čierno-bielo-ružovom prevedení. Mne osobne sa celý dizajn veľmi páči a musím uznať, že riasenka vyzerá naozaj luxusne.




Kefka
Kefka je klasická, s klasickými štetinkami, mierne ohnutá, aby sa lepšie prispôsobila tvaru rias a očí. Osobne preferujem plastové kefky, ale občas nie je zlé vrátiť sa k starej známej klasike.


Zloženie
Riasenka Avon Big Daring obsahuje kolagén, keratín a proteíny, ktoré dodávajú riasám objem a zároveň ich necháva pružné a jemné, bez hrudiek a opadávania.


Účinky
Riasenku testujem už nejaký ten mesiac, a tak sa môžem podeliť o to, aká vlastne je. S riasenkou sa mi pracuje naozaj dobre. Prvá vrstva oči krásne zvýrazní, každú riasu jemne obalí a krásne ich od seba oddelí. Riasám taktiež dodá dĺžku. Objem zatiaľ až taký výrazný nie je.


Musím povedať, že riasenka naozaj veľmi rýchlo schne, kým namaľujete obe oči prvou vrstvou, to prvé už je úplne suché a môžete preto pokračovať v nanášaní druhej vrstvy.

S druhou vrstvou konečne nanesiete aj ten objem. Riasy sú znovu obalené ďalšou vrstvou a viac zvýraznené. Všimla som si však, že sa na niektorých vytvárajú akoby mušie nožičky, no možno to chce len precíznejšiu prácu s kefkou alebo riasy, ktoré sa netočia, ako sa im chce :)


Bežne nanášam iba dve vrstvy maskary, no s touto riasenkou som si povedala, že skúsim aj tretiu. Tá už riasám dodala dokonalý objem (pre niekoho až príliš), no mne sa to celkom páči. Riasy sú nadvihnuté a objemné.



Navyše môžem potvrdiť, že riasenka vydrží naozaj celý deň bez toho, aby opadávala, či obtláčala sa na viečka. Mala som ju zo sebou aj počas týždňovej dovolenky v Chorvátsku a neporušená zostala aj po dni preležanom na slnku, kde sa človek potí a občas sa potrebuje ovlažiť. Takže sa nemusíte báť ani rozmazávania po pár kvapkách vody.

Ak sa vám páči, kupujte ju rýchlo, jej aktuálna cena je 3,90 €. www.avon.sk

Ako sa vám pozdáva? Skúšali ste ju?
Užite si voľný deň!

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. I do not know anything about make-up!! Fortunate you. I would love to be an expert like you! Kisses,
    Eni

    http://eniwherefashion.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na túto riasenku všade čítam samú chválu. Asi ju budem musieť vyskúšať :)

    http://www.margifashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Psala jsem na ni na blogu recenzi, Ona je jako dobrá, ale přijde mi až moc tekutá.. :(

    Sororessa
    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásně prodlužuje:) Potřebovala bych nějakou odolnou, která se neobtiskává:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja ju tiež používam už nejaký ten mesiac a čo sa výdrže týka je asi tou naj z mojej zbierky:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!