Každý deň iný outift...

By Zuzulienka - 7.1.15

Krásne ránko!
Pravidelní čitatelia si určite pamätajú článok s názvom Reorganizácia šatníka. V tomto článku som vám dala tipy, ako využiť naozaj každý kúsok oblečenia so svojho šatníka a ako nechodiť oblečená stále v tom istom. Ak ste ho nečítali, prečítajte si, myslím, že vám bude nápomocný, najmä, ak patríte k tým, čo každé ráno stoja pred skriňou a napriek množstvu oblečenia nevedia, čo na seba.


Ja som si takto šatník zorganizovala presne pred rokom, vyhodila som nepotrebné a snažila sa nakombinovať outfity s využitím naozaj všetkých kúskov v ňom. Tento spôsob sa mi naozaj osvedčil a ja som tak zistila, že som za celý rok dokázala zo svojho oblečenia vytvoriť viac ako 200 rôznych outfitov. A to som ešte neskončila! Bohužiaľ nebolo možné všetky fotiť, preto ste na blogu mohli vidieť asi iba 1/4 z nich.
Dnešný článok tak bude akýmsi zhrnutím outfitov, ktoré ste už videli, ale aj takých, čo ste ich ešte nevideli.


Outfity, ktoré ste mohli vidieť na blogu počas minulého roka

Január - Marec


Apríl - Jún


Júl - September


Október - December


Outfity, ktoré ste na blogu zatiaľ nevideli
Keď som mala čas, stihla som ráno pred odchodom do práce aspoň takto vyfotiť svoj outfit. V budúcnosti nie je vylúčené, že práve niektorý z týchto outfitov uvidíte v samostatnom príspevku.


Pripravované, ale nikdy nepublikované outfity
Zopár outfitov som mala už dlhšie nafotených a pripravených, no akosi mi nevyšiel čas alebo priestor na ich publikovanie. Preto aspoň v skratke takto, no ak sa ich ešte v budúcnosti rozhodnem publikovať, tak nafotím aktuálne fotky.


V plánovaní outfitov pokračujem naďalej, počas roka mi postupne pribúdali nové kúsky, takže kombinovať bolo vždy čo a s čím. Baví ma to stále viac a viac :)
Takže aj v tomto roku sa môžete tešiť na nádielku outfitov. Už budúci týždeň! Veď predsa žena môže byť štýlová aj s kočíkom :)

Ako si plánujete outfity? Ako máte zorganizovaný šatník?
Majte pekný deň!

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Vau:D Vidím, že obe máme svoje úchylky, čo sa triedenia oblečenia týka :D Ja to svoje síce nafotené nemám, ale veľké upratovanie skrine si robím každý týždeň. Viem, že je to asi často (?), a že je to strašný požierač času, ale mám rada vo veciach poriadok. Takto mám prehľad o všetkom, čo sa v mojej skrini nachádza, a myslím si, že aj práve vďaka tomu netrpím syndrómom "plná skriňa a stále nič na seba" či "milión vecí, ale 3/4 nenosím"...:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to je jasné, každá máme ten svoj spôsob organizovania a upratovania :)

      Odstrániť
  2. Super outfity :) Super článek ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Takhle zorganizovat bych si to taky potřebovala! Moc se mi líbí outfit v první koláži, úplné vlevo dole v rohu, ten ti moc sluší :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ono ten šatnik si občas nejaku reorganizáciu žiada :) Dakujem.

      Odstrániť
  4. Ja si takisto veľmi rada organizujem svoj šatník ! :P A vždy tam nájdem niečo, na čo som zabudla! :) A tie tvoje outfity sú super ! :) Také nositeľné !! :) Skvelé na inšpiráciu pre "bežnú" ženu/dievča :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!