NIP + FAB kozmetika

By Zuzulienka - 12.1.15

Krásne ránko!
Kozmetika NIP+FAB možno pre vás nie je veľmi známa. Ja som sa s ňou prvýkrát stretla v jednom z prvých vydaní Ladyboxu a keď mi bola ponúknutá spolupráca s touto značkou, neváhala som. Predošlé produkty od NIP+FAB, ktoré som našla v Ladyboxe boli príjemnou skúsenosťou, tak som bola zvedavá na ďalšie.


Značka NIP+FAB je klinicky testovanou kozmetikou, ktorú založila Maria Hatzistefanis, známa aj založením celosvetovej značky Rodial. Kozmetika tejto značky ponúka produkty určené na pleť, telo, celulitídu, a je plná prírodných zložiek, ktoré vyhladzujú, posilňujú, spevňujú, či hydratujú pokožku.
Ku mne sa dostali konkrétne dva zaujímavé produkty - jeden na kruhy pod očami a druhý pre krásnu, vyhladenú a vypnutú pleť.



Krém proti kruhom pod očami Dark Circle Fix
Kruhy pod očami sú neželaným dôsledkom žúrok, prebdených nocí, či iných zdravotných problémov. Ani jedna z nás po nich netúži, no stretávame sa s nimi často. A keď sa už objavia, treba s nimi niečo urobiť. Niekto používa kolieska uhorky, no ja vám odporúčam niečo praktickejšie.


A tým je krém Dark Circle Fix. Táto malá fľaštička s obsahom bieleho jemného krému redukuje opuchy, tmavé kuhy pod očami a zároveň pleť hydratuje. Má tak silu 3v1 a pomáha predchádzať starnutiu pleti.

Dark Circle Fix obsahuje samé účinné a prírodné zložky:
- červené riasy - pôsobia priamo proti kruhom pod očami
- tetra peptidy - znižujú opuchy
- bambucké maslo - hydratuje a zjemňuje


Fľaštička s krémom má obsah 15 ml a pumpičkový aplikátor. Krém môžete používať na noc, alebo ráno pod makeup. Uvidíte, ako vám hneď rozjasní oči. Sama som postrehla, že ak ho aplikujem večer, tak ráno mám akýsi rozjasnený pohľad. Okamžitý účinok vidno aj keď ho aplikujete ráno pod makeup. Takže za mňa tento krémik určite áno. Stačí ho naniesť naozaj trošku a vmasírovať do pokožky. Aktuálne je jedným z najpredávanejších produktov na www.nip-fab.sk

Hydratačný a vyhladzujúci No Needle Fix krém
Hydratácia pleti je niečo, čo ja osobne požadujem od každého krému. Moja pokožka je totiž dosť suchá a citlivá, preto potrebuje určitú hydratáciu. Čím menej ja naša pleť totiž hydratovaná, tým vyzerá staršie a unavenejšie.


No Needle Fix je revolučné sérum určené na pleť, ktoré zaobľuje a napína pleť, a zároveň vyhladzuje a redukuje výskyt nedokonalostí. Obsahuje samé revolučné zložky:

- CellActive - zdokonaľuje elasticitu a zabezpečuje jemné tónovanie pleti
- Osilift - redukuje drobné linky a vrásky
- Indinyl - zjemňuje a hydratuje

Sérum má objem 50 ml a taktiež fľaštičkový aplikátor. Pred prvým použítim ním musíte zatrepať, aby ste vytlačili krém. Potom to už ide bez problémov. Krém má trošku zvláštnu konzistenciu, je skôr priehľadný ako biely a má zaujímavú vôňu, ktorá mi niečo pripomína (boužiaľ neviem čo).

Musím však povedať, že osobne mi veľmi nevyhovuje. Mám pocit nedostatočnej hydratácie a po niekoľkých dňoch používania sa mi na čele vytvorili drobné suché fliačky - čo je u mňa znakom toho, že mi kozmetika nevyhovuje. Nehovorím však, že tak musí pôsobiť na každého. Moja pleť je naozaj citlivka a vyhovuje jej málo produktov a možno je to aj tým, že som aktuálne tehuľka a jednoducho mi nesadla.


Zaujímala by ma preto vaša osobná skúsenosť s týmito dvomi produktami. Momentálne sú oba najpredávanejšími na stránke www.nip-fab.sk

Skúšali ste niektorý? Máte nejaký obľúbený produkt od NIP+FAB?

Majte úspešný začiatok týždňa!



  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Tak kremy na kruhy pod ocima me zaujal, ty me bohuze trapi a kremovat musim.
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem tuhle kosmetiku zkoušela v Anglii. Měla jsem nějaký krém, který měl zvětšovat prsa. Hodně se tam o tom mluvilo, tak jsem ho taky vyzkoušela. Změnu jsem popravdě nepostřehla ;) jen jsem měla krásně hladkou pokožku.
    BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuhle kosmetiku znám z ladyboxu ve kterém jsem kdysi mela mangové máslo na telo. Bylo moc prijemné a značka mi prišla fajn, ale nic jineho jsem zatím nezkoušela. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Slyšela jsem hodně chvály na jejich másla na tělo :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc rády bych vyzkoušela krém na kruh pod očima :), protože jsem jich na trhu zatím moc nenašla. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Túto kozmetiku nepoznám, ale určite by som ju rada vyskúšala;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. O značke počuj po prvý krát, no vyzerá veľmi zaujímavo ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2015/01/nekozmeticke-novinky.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja už pre istotu radšej nepoužívam nič iné v rámci telovej a pleťovej kozmetiky, ako to, čo mám overené... Raz som sa tak osypala, že som sa s plačom zaprisahala,že nič iné ako prírodné si na tvár nedám, teda čo sa týka krémov, séra, atď... Odvtedy používam NATURA SIBERICA a ak by raz spisovali ľudí, ktorí na ňu nedajú dopustiť, nech ma kontaktuju :D
    P.S.-Majú radu aj pre detičky, poobzeraj ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!