Rok 2014 za nami - rok 2015 pred nami

By Zuzulienka - 1.1.15

Príjemný novoročný večer!

Odbila polnoc a nastal Nový rok. Rok 2015. Všetci si želáme všetko dobré, pripíjame si a bilancujeme, aký ten predošlý rok bol. Pre niekoho smutný, pre niekoho poučný, pre iného nezabudnuteľný. Nech už bol akýkoľvek, je za nami a všetci s očakávaním vstupujeme do ďalšieho roka. Dávame si nové ciele, výzvy a predsavzatia. A hlavne veríme, že bude lepší ako ten predošlý!


A preto začnem tak, ako sa patrí...
... želám vám v Novom roku 2015 veľa zdravia, šťastia, lásky, peňazí, úspechov, optimizmu, a všetkého po čom vaše srdiečko túži. Verte, že bude krajší, lepší, úspešnejší... a on taký naozaj bude.
Viac sa usmievajte, ďakujte za všetko čo máte a buďte na ľudí okolo seba milí.
Stanovte si nejaký cieľ, pustite sa do neho a nevzdajte to. Držím vám palce!

Aký bol môj predošlý rok a čo plánujem v tom nadchádzajúcom?

Spomínam na rok 2014...
365 dní ubehlo ako voda. V konečnom dôsledku však môžem povedať, že rok 2014 bol pre mňa naozaj skvelý a zažila som toho veľa krásneho:

- navštívila som naozaj veľa miest, niektoré opakovane, niektoré prvýkrát, no zakaždým to bol príjemný výlet: Stará Bystrica, Piešťany, Nitra, Zlín, Budapešť, Terchová, Nový Smokovec, Trenčín a ďalšie. Naozaj veľmi veľa víkendov som strávila cestovaním a obdivovaním.

- užila som si valentínsky ples, dovolenku v Chorvátsku, či boxerský večer

- cvičila som o stošesť. V marci som sa do toho naplno pustila a v lete som som videla očakávané výsledky. Aktuálne necvičím, už aj bez toho niekedy fučím ako parník :D, no teším sa, ako sa po pôrode do toho naplno pustím.

- leto som si naozaj vychutnala opaľovaním sa, posedeniami na osviežujúcich drinkoch, kávičkách a dobrých jedlách, grilovačkami, či prechádzkami vždy, keď to bolo možné. Leto bolo úžasné!!!


- otehotnela som - plánovane a budúci týždeň začínam 7. mesiac.

- oslávili sme prvé výročie svadby

- zbavila som sa gélových nechtov, no presedlala som na iný umelý zákrok a to: predĺženie vlasov. Tento rok som od zafarbenia na hnedo, cez ombré farbu a strihanie prešla až k spomínaným predĺženým vlasom, s ktorými som nadmieru spokojná.

- strávila som naozaj pohodové Vianoce v kruhu svojej rodiny a priateľov. Boli to krásne Vianoce!

- za celý rok som prečítala 12 kníh. Nie je to veľa, nuž niekedy na čítanie naozaj nebol čas, hlavne cez leto, keď sa chce človek venovať iným aktivitám.

Predsavzatia do Nového roku...
Tento rok bude pre mňa výnimočný. Výnimočný preto, lebo sa stanem mamou drobčeka, ktorý už teraz veselo kopká v brušku.


Preto v prvom rade chcem:
- byť tou najlepšou mamou - prvé dni a týždne budú určite ťažké, no zvládli to iné, zvládnem to aj ja. Budem sa naozaj snažiť dať mu všetko, čo bude treba, venovať sa mu a vychovávať ho najlepšie ako to pôjde. Samozrejme, že spolu s manželom.

- starať sa o seba - nechcem patriť k mamám, ktoré po pôrode ostanú zanedbané a na všetko kašlú v domnienke, že sa musia stále venovať iba dieťaťu. Áno, dieťa si vyžaduje veľa starostlivosti a pozornosti, to nepopieram, ale hodinka denne pre seba sa určite nájde. Verte tomu, že na ulici s kočíkom ma nikdy neuvidíte nenalíčenú, v teplákoch a s mastnými vlasmi.

- dostať sa do formy - pred tehotenstvom sa mi podarilo vymakať si postavičku, s ktorou som bola naozaj spokojná. A to chcem dosiahnuť aj po pôrode.

- zdravšie sa stravovať - s tehotenstvom na vás niekedy prídu naozaj rôzne chute a začnete jesť aj veci, ktoré vás predtým nelákali. U mňa sú to nezdravé kebaby, čí čína z fastfoodu alebo občasná neodolateľná chuť na kolu. Nuž, nie, nie som ukážková tehuľka, a preto to chcem hneď teraz zmeniť a dopriať si viac toho zdravšieho.

- naďalej sa venovať blogu, písať pre vás zaujímavé články, odpovedať na vaše komentáre a stále zlepšovať kvalitu blogu.

- čítať knihy, vzdelávať sa a venovať sa niečomu užitočnému, vždy keď na to bude čas

- tráviť viac času s rodinou a priateľmi



Blog...
Blog sa stal súčasťou môjho života. Neplánujem to zmeniť ani v nadchádzajúcom období a plánujem sa mu venovať aj ako mamička na materskej dovolenke. Budem sa vám stále snažiť prinášať nové články a reagovať na vaše komentáre. Za rok 2014:

- môjmu blogu pribudol krásny počet vás sledovateľov a čitateľov. Je vás už 697 na bloggeri, 251 na facebooku 135 na Google+ a 186 na Bloglovine. Naozaj vám veľmi pekne ďakujem, bez vás by blogovanie nemalo zmysel a ako poďakovanie vám čoskoro chystám novú Giveaway!

- na blog som pridala presne 219 článkov
- pribudlo mi 3393 komentárov
- 10 najčítanejších článkov za rok 2014:

1. 50 dňová výzva 
2. Zmena je život
3. Bude zo mňa mama
4. Cvičenie prinieslo výsledky
5. Vysoké ženy = nízke opätky
6. Outfit - Heart Dress
7. Moje pravidlá obliekania a nakupovania
8. Recenzia: Balea Proffesional Hair
9. Môj prvý Swap
10. Moje rúže na perách

- najčastejšie ste ma vyhľadávali podľa kľúčových slov: styl zeny styl zeny blog.
- celkovo al blog k 1.1.2015 - 399 989 zobrazení

Takže ešte raz vám patrí moje veľké ĎAKUJEM!

Ako ste zhodnotili váš rok 2014?
Krásny zvyšok večera!

  • Share:

You Might Also Like

21 komentárov

  1. Zuzanko, tobě také všechno nejlepší do nového roku! Hlavně zdravíčko, které jako maminka moooc potřebuješ. :-)
    Moc se mi líbí tvé cíle, kterých jistojistě dosáhneš. :-)
    Co se týče roku předešlého, také jsem se zbavila gelových nehtů a je to pro mě velká úleva. Jen jsem se chtěla zeptat (nevím tedy, jak dlouho jsi gelové nehty měla), já od té doby, co je nemám, tak se mi hrozně třepí a lámou moje nehty. Nemáš odzkoušený třeba nějaký přípravek, vitamíny apod., které by mohly pomoct? Už jsem z toho docela zoufalá. :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj dakujem pekne :) No ja som nosila gélové nechty asi 8 mesiacov. Potom sa však spamätávali ešte asi dalšie dva mesiace, kým som mohla povedať, že su ok. Celkovo však musím povedať, že moje nechty boli vždy slabé a tiež sa lámu a veru nejaký osvedčený prípravok nemám. Jediné čo mi pomáha, je pravidelné lakovanie, vtedy sa mi zdá, že mám tie nechty fakt pevnejšie.

      Odstrániť
  2. Šťastný Nový rok a hlavne veľa zdravia!

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásn článok, resp. súhrn si napísala. Milujem tvoj blog - veľa šťastia, zdravia, lásky, energie a nových nápadov do nového roka :) A pekné fotografie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jak vidím, tak jsi měla celkem nabitý rok 2014 :) I já tobě přeji vše nejlepší do roku 2015 :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, bol to skvely rok. Tak som zvedava na tento dalsi. Dakujem.

      Odstrániť
  5. V každom článku je vidieť, že si život užívaš a keď to máme takto zhrnuté, tak je to radosť čítať. :D
    Ja sa na minulý rok tiež nemôžem sťažovať, teda takmer... ale myslím, že to bol veľmi príjemný, celkom šťastný a veselý rok. Začala som s dobrou náladou už hneď prvé dni roka, a tak to skoro celý rok aj pokračovalo, za čo som veľmi vďačná, pretože predošlé roky boli iné.
    Teším sa na tento rok a som zvedavá čo prinesie, tento rok mi prinesie veľa nových vecí a dúfam, že ich zvládnem čo najľahšie.
    A tebe prajem tiež veľa štastia, úspechov, dobrej nálady a zdravia pre celú rodinku. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem, áno máš pravdu, ja som človek optimista a naozaj sa snažím život si užívať. Samozrejme, že boli v roku 2014 aj zlé chvílky a udalosti, ale beriem to ako súčasť života, pretože nikdy nie je nič dokonalé. A to zlé nás má prinutiť zamysliet sa, alebo posunuť niekam dalej. Verim, že budeš mať aj tento rok skvelý!

      Odstrániť
  6. Tak hodně štěstí do nového roku!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zuzi, krásný článek a shrnutí, přeji i tobě do nového roku jenom to nejlepší, jak v životě, tak i tady a blogísku, ať je stále plno krásných článků jako doteď ;)a ještě spoustu takových spokojených čtenářů =) Měj krásný den - PS: nádherné fotečky, opět:-))
    Lucka

    changelucylife.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem, si milá :) Budem sa snažiť prinášať články tak často ako to pôjde :)

      Odstrániť
  8. Šťastný nový rok! Snad zvládneš splnit si svá předsevzetí, já si je už raději nedávám, ať nejsem zklamaná! :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem. Ja si vždy nejaké to predsavzatie dam, a ked sa mi náhodou nepodari ho splniť, tak tažku hlavu si z toho nerobim :D

      Odstrániť
  9. Stastny novy rok a aj Tebe aby sa sa ti slnili vsetky zelania, tesim sa nove clanky z ktorych citit kopec pozitivnej energie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem, teším sa aj ja, že sa mojim čitatelom páčia články :)

      Odstrániť
  10. Prajem ti všetko dobre v novom roku, hlavne toho zdravíčka, šťastíčka a lásky aby bol lepši ako ten predchádzajúci:-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!