Hydratuj pokožku s olejom od Balea

By Zuzulienka - 12.3.15

V poslednom období akoby sa roztrhlo vrece s rôznymi olejčekmi. Olej na vlasy, na telo, na tvár, na strie, proste aký len chcete. Nevnímam to však ako negatívum, skôr naopak. Oleje sú predsa pre našu pokožku naozaj vyživujúce a prínosné. DMka preto prišla s novinkou vo svojich radoch Balea produktov, a to s telovým olejom Seelenzart.



Pre mňa sú oleje v aktuálnom období naozaj vďačným produktom. Je zima a vtedy moja pokožka trpí najviac, je suchá, občas svrbí a nemá dostatok hydratácie. Zároveň aj samotné tehotenstvo a zväčšujúce sa bruško jej dáva zabrať. Preto používam viac hydratačných produktov ako v iné ročné obdobia.  
Olejček od Balea mi prišiel práve vhod, keď som dopoužívala olej od Hipp určený na tehotenské bruško. Balea telový olej Seelenzart je však určený na celé telo.
Telový olej Bale obsahuje jojobový, avokádový a bisabolový olej, ktoré spoločne pokožku naozaj hydratujú, zvláčnia, zjemnia a prevoňajú príjemnou vôňou. Premýšľaľa som, k čomu túto vôňu prirovnať, no viem vám ju opísať iba ako jemne sladkastú s nádychom kvetov a sviežosti. Naozaj príjemná vôňa.




Keď sa jedná o telový olej, mám radšej tie hustejšie, ktoré pokožku riadne premastia. Balea Seelenzart olej je skôr z tých menej hustých, je taký vodovejší, no to mu neuberá na sile. Na pokožku sa nanáša ľahko, ešte ľahšie sa rozotiera a ako to už s olejmi býva, nejaký čas ju zanechá aj jemne mastnú. Mne to nevadí. Olejmi sa vždy natieram, až po večernej sprche, po ktorej už iba natiahnem na seba pyžamo, ktoré prípadnú zvyšnú mastnotu znesie. 


Na pokožku pôsobí naozaj blahodárne, nechá ju vyživenú a hydratovanú aj nasledujúci deň.
Za mňa teda tento olej určite áno. Príjemná vôňa, ľahká aplikácia a skvelá hydratácia.

Máte radi oleje na telo? Aký je váš najobľúbenejší?
Krásny dník!

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Tělové oleje vyhledávám hlavně v zimě, ale i když už zima končí, tak po tomhle v dm mrknu určitě:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem si momentálně oblíbila olejíček na tělo od značky babylove, je to ta řada pro děti :) Olejíček je ve světle zelené lahvičce :)

    Monča

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Babylove poznám :) určite môže byť tiež skvelý.

      Odstrániť
  3. Týmto článkom si mi pripomenula detský olejček Aviril, ktorý som používala ako malá. Inak, keď sa tak zamýšľam, nemám doma nijakú olejovú kozmetiku. Budem musieť vyskúšať, napríklad aj ten od značky Balea. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!