Victoria Secret telové mlieka

By Zuzulienka - 25.4.15

Značku Victoria Secret vám asi netreba nijako zvlášť predstavovať. Myslím, že je známa každej z nás, či už ako značka spodného prádla alebo kozmetiky A práve o tej kozmeickej značke bude dnes reč. V poslednej dobe totiž rozpútali isté šialenstvo telové spreje a mlieka od Victoria secret. Videla som ich takmer všade, u vás na instagrame, na blogoch a tak som si povedala, že ich musím tiež skúsiť. Na začiatok som si povedala, že to skúsim s telovými mliečkami, a tak mi onedlho doma pristáli presne 2 - Pure Daydream a Forever Pink.



Priznám sa, že vône som objednala len tak z fleku podľa popisu, vôbec nikde som ich predtým nebola voňať, takže som s napätím očakávala, aké budú a tajne dúfala, že sa mi budú páčiť. Predsa len objednávať niečo voňavé bez toho, aby ste to vopred ovoňali, je dosť riskantné, aj keď sa daná vôňa môže páčiť stovke ďalších ľudí. No ale tentokrát sa naozaj potvrdilo pravidlo, že risk je zisk.

Telové mlieka od Victoria Secret na prvý pohľad vyzerajú luxusne. Jednoducho tvarovaná fľaštička so zlatým vrchnákom a zlatými nápismi. Každé má obsah 250 ml. Obe telové mlieka majú jemnú mliekovú konzistenciu, ľahučko sa rozotierajú, rýchlo vstrebávajú a čo je hlavné, zanechávajú pokožku naozaj dlho prevoňanú.


Forever Pink - telové mlieko vonia po tuberóze, hruške, aloe vera a hrozne.


Pure Daydream - telové mlieko s nádychom do ružova vonia po orchidei, ríbezliach a harmančeku.



Záverom môžem povedať, že obe telové mlieka voňajú úžasne a určite sa v budúcnosti nechám nalákať na vyskúšanie ďalších vôní, či dokonca samotných ospevovaných telových prejov Victoria Secret. 

Ktorá vôňa od Victoria Secret je vaša naj?
Užite si zvyšok slnečnej soboty!

  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Ráda bych je i vyzkoušela :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som tieto mlieka ešte neskúšala, no verím, že určite skvelé voňajú. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Chci si od nich objednat tělový sprej, ale pořád se nemůžu rozhodnout jaký chci. Hodně se bojím, že mi nebude vonět..

    Life by Peggie

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som mala zatiaľ len dva. Endless Love je naozaj prekrásna vôňa no s Hello Darling sme si nesadli :)
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Určite musia krásne voniať a plánujem, že ich vyskúšam:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja sa v blízkej dobe chystám na telový sprej od VS :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Určite ich plánujem vyskúšať! :) a tiež aj telové spreje :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som zatiaľ vyskúšala len jeden krém, a to PURE SEDUCTION, ale som s ním nadmieru spokojná. Jemná vôňa, ktorá vydrží naozaj dlho. Objednávala som z Parfums.sk :) Odporúčam.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja mam telove mlieko love adict a je to krasna svieza jemna vona pokozka je velmi jemna takze to super hydratuje zajtra cakam na mango vonu krem je hutnejsi a nevonia tak dlho ako mlieko..paradox..ale tuto znacku milujem

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!