Balea hydratačné čistiace obrúsky

By Zuzulienka - 2.11.15

Vlhčené obrúsky sú v dnešnej dobe veľmi moderné. Tak ako celá uponáhľaná moderná doba, tak aj používanie vlhčených obrúskov mi príde ako rýchle riešenie v akejkoľvek situácii. Používajú sa v domácnosti, u bábätiek, v autách, či dokonca v kozmetike. Viem, že niekto ich nemusí, no ja si myslím, že v rozumnej miere a keď to je naozaj nevyhnutné, môžu byť skvelým pomocníkom.


A aj práve v tej kozmetickej oblasti. Veď sami to určite dobre poznáte. Keď cestujete a musíte si okrem samotných líčidiel pribaliť ešte odličovač oči, odličovač makeupu, odličovacie tampóny, atď.
Nebolo by jednoduchšie hodiť do tašky jeden balíček, s ktorým si ľahko odlíčite celú tvár??? A dokonca aj vodeodolný makeup?? Presne také sú totiž Hydratačné vlhčené obrúsky Balea. Je to limitovaná edícia, ktorú momentálne nájdete v predajniach DM drogerie.

Obrúsky nájdete v regáloch zabalené v dizajnovo príjemnom ružovom obale. V jednom balení je ich 25ks. Otvárajú sa veľmi jednoducho, tak ako väčšina vlhčených obrúskov: odlepovacím prúžkom na prednej časti obalu. V obale sú naukladané na sebe a každý jeden je zložený do úhľadneho štvorca. Ich textúra je príjemná, sú pružné, vlhčené tak akurát a voňajú sviežo po kvetinách.

Odličovanie s nimi nie je síce až také jednoduché, ako s odličovacím mliekom, hlavne, čo sa týka očí, ale nie je to zas ani žiadna tragédia a ide to. Preto som skôr za to, že takéto čistiace obrúsky nie sú vhodné na každodenné odličovanie, ale skôr na občasné odlíčenie na cestách, návštevách, atď.




Že sa bojíte, že po čase vychnú?? Tak aj na toto Balea myslela a prišla s fantastickou vecičkou a to boxom na takéto vlhčené obrúsky. Box je sviežej žltej farby, ľahučko ho rozložíte na dve polovice, vložít doň otvorené vlhčené obrúsky, zložíte, zatvoríte a môžete použíť vtedy, keď budete potrebovať. Môžem potvrdiť, že tento box naozaj obrúsky udrží stále ako čerstvo otvorené. Za mňa je to naozaj skvelá vecička.





Obrúsky sú dermatologicky a oftalmologicky testované a vhodné pre všetky tipy pleti. Veru ani mojej citlivke nijako neublížili a nespôsobili ani najmenšie podráždenie.

Celé balenie Box + 2ks hydratačných čistiacich obrúskov nájdete v DMke len za 2,99€!

Používate vlhčené obrúsky?? Aké?
Užite si krásny, už novembrový, dník!

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. používám přesně tyto od Baley, leč toto jsou s nějakou novou vůní, musím naklusat do drogerie:-) Ještě jsem měla od Ebelin, pro citlivou pleť a byly příšerné, pálily na obličeji jako ďas, ty letěly do koše. Ty od Baley jsou ale skvělé.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Používám právě tyhle Baleácké, na odlíčení bych s nimi asi nervy neměla, ale na dočištění pleti nebo na cesty jsou super:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja si ich plánujem kúpiť:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám ráda takovéhle ubrousky :))) Díky za tip :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Esas toallitas tienen muy buena pinta.

    Un beso y feliz semana
    http://todreamtheimpossiblemnoeliaco.blogspot.com.es/2015/11/dream-dress.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jé, tak ty si musím pořídit! :) Posledně jsem totiž měla jedny z Lidlu a to byla katastrofa - pálily až hrůza.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Balea ubrousky jsem vyzkousela uz uplne vsechny. Nejvic mi vyhovuji ty v zelenem obalu pro smisenou plet a jako druhe me oblibene jsou tyto ruzove. Ja si oblicej cistim vzdy nejakym gelem a ubrouskami jen docistim nebo jsoy fajn v pripade kdyz carnu vedle s rasenkou nebo se mi nepovedou linky, jednoduse je umaznu ubrouskem a nemam na obliceji zadne cmouhance.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!