Obľúbenci za posledné dní

By Zuzulienka - 11.11.15

V poslednej dobe sa mi nakopilo niekoľko noviniek, ktoré často používam a obľúbila som si ich. Preto som sa rozhodla zhrnúť ich do jedného článku a dať vám tak zopár tipov, čo si najbližšie môžete kúpiť a vyskúšať:)


Sprchový gél Palmolive Gourmet čokoládový - asi najúžasnejšia čokoládová vôňa v podobe sprchového gélu, akú poznám. Naozaj vonia ako čokoláda nielen po otvorení, ale aj keď si ho rozotierate po tele. Je proste na zjedenie.




Sprchový gél Lactovit - po týchto sprcháčoch som pozerala už dlhšie, tak som si nakoniec jeden kúpila. Je príjemný, svieži, voňavý, taký, s ktorým nič nepokazíte a vaša pokožka si ho obľúbi. Neobsahuje žiadne parabény, vyživuje a hydratuje pokožku.


Krém na ruky Dermacol Beautiful Hands - už nejaký čas ho mám doma, no začala som ho používať až pred nedávnom. A hneď ho radím medzi moje obľúbené krémy na ruky. Je krásny už na prvý pohľad - v ružovom obale. Konzistencia krému je taká akurát, ani riedky, ani príliš hustý, krásne vonia, a čo je najdôležitejšie, ruky naozaj hydratuje a zanecháva ich hebké a hydratované po dlhý čas. Odporúčam.


Rúž Essence - je najnovším rúžom, ktorý pribudol do mojej zbierky. Nie je veľmi výrazný, skôr taký tmavší, ideálne zapadá do tohto jesenného obdobia. Na perách pôsobí príjemne, nevysušuje a aj keď nemí veľkú výdrž, obľúbila som si ho.


Lak na nechty Rimmel Super Shine 60 Seconds - ďalší obľúbenec v jesennom tmavočervenom odtieni. Ľahko a dobre sa nanáša, rýchlo schne a zanecháva nechty lesklé. Výdrž síce slabá, no u mňa nič výnimočné. Odtieň 320 Rapid Ruby


Zendium zubná pasta - vraj novinka na trhu a mne sa veru zapáčila. Je zo Škandinávie a obsahuje vraj nejakú špeciálnu technológiu, ktorá podporuje imunitu a zdravie našich úst. Navyše bojuje proti zubnému kazu, precitlivelosti a posilňuje sklovinu. Chutí ako každá iná pasta, no čosi sa mi na nej páči o trošku viac.


Parfém Tezenis - prišla som k nemu pri Hriešne dobrých nákupoch s Evou v Auparku za nákup v predajni a veru ma milo prekvapil. Krásne vonia a ja si ním aktuálne spríjemňujem každý deň.


Linka na oči Catrice Liquid Liner - kúpila som ju vo výpredajoch v DMke a naozaj stojí za to. Už dlho som sa nestretla s tak dobrou čiernou linkou na oči. Linku s ňou vyčarujete hravo a rýchlo, a na očiach vám vydrží celý deň bez akéhokoľvek rozmazania sa.


Suchý šampón Klorane - miniatúrne balenie tohto šampóna je vhodné do kabelky a je naozaj výbornou záchranou, ak nemáte čas, alebo sa vám nechce umývať si vlasy. Od výrobcu dostanete 3 druhy. Tento obsahuje ovsené mlieko a po jeho použití by ste mali mať čisté, svieže a nadýchané vlasy. Môžem potvrdiť. Sviežo vonia, pohltí mastnotu, dodá vlasom život a balenie aj napriek veľkosti vydrží na viacero použití.


Akí sú vaši aktuálni obľúbenci?? Dajte mi nejaké tipy, čo ešte vyskúšať :)
Majte pekný dník!

  • Share:

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Čokoládový sprchový gel jsem si pořídila, jak je někde čokoláda, tak nemůžu odolat a protože jsem ze stejné kolekce objevila i vůni vanilky a broskve, tak jsem vzala i ty:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno aj tie som si všimla, no čokoláda ma uputala najviac :)

      Odstrániť
  2. ja som mala tiež ten ružový krém Dermacol na ruky, ale musím povedať, že moc som s ním spokojná nebola :( tiež som ho kupovala kvôli obalu a vôni :D.. ale kvalita ma moc nenadchla :/ Zato červený lak Rimmel je u mňa super pretože je dosť sýty nemusím nechty pretierať niekoľkokrát a mne napr. vydrží.. preto mám aj viac lakov od Rimmel :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ja som za to písala, že výdrž laku u mňa slabá, pretože mne žiadny lak dlho nevydrží. Ja stále čosi robím a fakt mám akýkolvek lak ošuchaný už na druhý den.

      Odstrániť
  3. Doufám, že čokoládový palmolive najdu brzo někde v akci, ať nakoupím pořádné zásoby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super veci:)..ten sprcháč od Palmolive som videla v Kauflande a tá vôňa je naozaj úžasná:))..aký je prosím odtieň toho rúžu?
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidiš zabudla som napisať odtien. Je to Sheer and Shine odtien 03

      Odstrániť
  5. Ja si momentalne neviem predstavit dni bez kallos ceresnovej masky, kupila som si litrove balenie a dufam ze ho nikdy neminiem lebo vonia nadherne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to si ma navnadila. Raz som kalloos mala, a bol super, no čerešnová maska musi byť užasnááá.

      Odstrániť
    2. vonia ako cukríky od jojo, tie farebné čočky :) neviem či vieš čo myslím, keď tak si to pozri na google ale mne to pripomína presne tú vôňu, maska je naozaj výborná a moje vlasy po nej voňajú veľmi dlho :) naozaj odporúčam

      Odstrániť
  6. Take mam tu rtenku od Essence vubec mi nevadi, ze nejsou tak pigmentovane, ze jsou jemne uz mam tri a jsem spokojena. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Lactovit som si v poslednej dobe obľúbila aj ja :) a ten lak má krásnu farbu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Čokoládový palmolive milujem ! Mám ho doma a naozaj vonia ako čokoláda :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten parfém má úžasný flakónek! Taky už musím nafotit svoje oblíbence za říjen

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Odstín laku od Rimmelu mám stejný a je to jeden z mých velkých oblíbenců :)

    Rimmel Wonder'full Wake Me Up

    OdpovedaťOdstrániť
  11. lactovit je najsuper a s čokoládou musím súhlasiť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!