Ruže vo vlasoch...

By Zuzulienka - 23.11.15

Ruže sú pre mnohé z nás tým najkrajším kvetom. Niet sa čomu čudovať, pretože sú skutočne nádherné. A voňavé. Taká kytica z ruží poteší naozaj každú žienku. No ale čo takto kozmetika z ruží? Verím, že ste o takej už počuli, pretože ruže sa takto využívajú už veľmi veľa rokov. Asi najznámejšia je tá bulharská. Bulharsko totiž patrí k najväčším producentom ružového oleja, a práve ten sa používa pri výrobe rôznych kozmetických produktov. Napríklad aj pri produktoch Rose of Bulgaria z eshopu Bioruža.


Tieto produkty sa dokonca vyznačujú tým, že sú prírodné a teda môžu sa hrdiť prívlastkom Bio. Páči sa mi na nich, že každý jeden je doslova "ružový" nielen obsahom, ale aj farbou a jednoduchým ružovým dizajnom. Proste ruža všade,kam sa pozriete. Tak som bola zvedavá na samotnú kozmetiku a skúsila som to s prípravkami na vlasy. Doma mi pristáli tieto dva: šampón Rose of Bulgaria a kondicionér Rose of Bulgaria.





Šampón Rose of Bulgaria
Šampón obsahuje prírodnú ružovú vodu s vysokým podielom ružového oleja. Vonia naozaj samá ruža. Jeho konzistencia je taká ako u bežných šampónov a má jemne naružovelú farbu. Šampón vlasy naozaj príjemne čistí, regeneruje, vyživuje, tonizuje a má antioxidačné účinky. Môžem potvrdiť, že po umytí sú vlásky hebké a voňajú aj na druhý deň po umytí. Zároveň sú vzdušné a svieže. Dokonca sa mi zdá, že pri použití tohto šampónu sa vlasy tak rýchlo nemastia. Navyše príjemne veľké balenie 330ml vám vydrží celkom dlho, pretože na jedno umytie vám stačí naozaj malé množstvo.

Ďalšie zložky šampónu:
D - panthenol - vlasy chráni a hydratuje, dodáva lesk a hebkosť
Je bez parabénov


Kondicionér Rose of Bulgaria
Kondicionér taktiež ako šampón obsahuje jedinečnú ružovú vodu s vysokým obsahom ružového oleja. Je bielej farby, ma konzistenciu ako akýkoľvek iný kondicionér. Kondicionéry sú všeobecne používané, aby našim vláskom uľahčili rozčesávanie, vyživili ich a dodali im pevnosť a hladkosť. Tento obsahuje navyše špeciálne výživné látky a vitamíny, ktoré zaručujú pevnosť, jemnosť a krásu vlasov. Vlásky sú po použití vyživené a zdravo vyzerajúce, no trošku ma sklamalo to rozčesávanie. Až tak hladko to po použití tohto kondicionéra nejde. To mu však neuberá na sile, možno je to aj výhoda a vlasy tak nie sú zbytočne zaťažené.

Ďalšie zložky:
- jojobový olej
- harmančekový extrakt
Taktiež bez parabénov.


Záverom môžem povedať, že som s týmito ružovými produktami spokojná. Obohatili moju starostlivosť o vlasy a mám s nimi pocit, že pre ne robím niečo dobré. Navyše už nejaký čas nepoužívam žehličku a aj môj kaderník, u ktorého som bola pred pár  dňami mi potvrdil, že mám zdravé vlasy. Tak sa teším.



Mimochodom, ak vás tieto vecičky zaujali nájdete ich na www.bioruza.sk. A nielen tieto. Ale aj rôzne pleťové a telové krémy, doplnky, či parfémy. Vyskúšala som aj vzorku krémikov a sú naozaj príjemné. Voňajú samá ruža, hydratujú, a nespôsobili mi žiadne problémy.

Poznáte tieto bio ružové produkty???

  • Share:

You Might Also Like

15 komentárov

  1. Me prirodni sampony nesedi, ale mam od teto znacky nocni krem a je skvely :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež som skušala nejaké krémiky od nich a sú super :)

      Odstrániť
  2. Ja keď som bola v Bulharsku boli tieto výrobky na každom rohu, a každý jeden kozmetický druh všetko bolo z ruží na čo si len spomenies :-) potom aj levanduľa, jogurt, oliva atď. Ale uz som to mala tak v nose ze sa mi to zpriecilo a kupila len balzam na pery . A je super ze sa to da kúpiť už aj u nás :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak v Bulharsku je to asi taká bežná kozmetika. Balzam na pery môže byť tiež skvelý ;)

      Odstrániť
  3. Zaujímalo by ma zloženie - obsahuje mydlo alebo nie? A čo silikóny? Som maniak na čítanie ingrediencií.. až na základe toho sa mnohokrát rozhodnem, či produkt kúpim alebo nie ..

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bohužel tato kosmetika je obyčejná chemická srajda - s bio to nemá vůbec co dělat.
      Složení je tu: http://kosmetista.ru/blog/pricheski/28471.html

      Odstrániť
    2. No ja by som povedala, že to s týmito pripravkami vobec nie je také zle a su ovela lepšie, čo sa zloženia týka ako mnoho iných šamponov. Mrkla som poriadne na to zloženie a veru neobsahuju žiadne parabény, ani silikóny, nenašla som v zložení ani mydlo.

      Odstrániť
    3. zlozenie najdete aj na tejto stranke
      http://www.ruzovakosmetika.cz/BioFresh-ruzovy-sampon-pro-vsechny-typy-vlasu-330-ml-d18.htm

      Odstrániť
  4. Vôňu ružu alebo ako kvety mám strašne rada:)..takýto balíček by ma potešil...to ti prišlo na testovanie? A oni ťa oslovili?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež mám rada ruže. áno prišlo mi to v rámci spolupráce, oslovili ma :)

      Odstrániť
  5. Tá vôňa musí byť ozaj pekná, aj balenie sa mi páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. voňajú naozaj ako ruže. Mne sa tiež veľmi páči celkový dizajn produktov, proste keď ruže, tak celé ružové :)

      Odstrániť
  6. Úprimne to vôbec nepoznám, balenie je krásne, no vôna ruži mi moc nesedí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veď to je pochopitelne, vôňa ruží nemusí každému sedieť.

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!